23 olacağım 4 güne ama arkadaşlarım vs. var sayılırlar ve kendimi yalnız hissediyorum, hiçbir beklentim yok ne yapmalıyım bu durumla başa çıkmak için
13 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 23 olacağım 4 güne ama arkadaşlarım vs. var sayılırlar ve kendimi yalnız hissediyorum, hiçbir beklentim yok ne yapmalıyım bu durumla başa çıkmak için
şimdiden güzel ve sağlıklı yaşların olsun bu hayatta tek sen varsın kimse senin hayatını yaşamıyor o yüzden güzelce yaşa ve her anını değerlendir, iyi ki doğdun
Çok teşekkğr ederim
rica ederim iyi geceler
Doğum gününün yaklaşmasıyla kendini yalnız hissetmen çok doğal, bu tür özel günlerde beklentiler yükselir ve karşılanmadığında hayal kırıklığı yaşanabilir. Bu hisle başa çıkmak için önce kendi değerini kutlamaya odaklanabilirsin. Kendine keyifli bir gün planla, sevdiğin bir şeyi yap veya uzun zamandır ertelediğin bir etkinliğe katıl. Kendi içindeki neşeyi keşfetmen, bu duyguyu hafifletir. 💖
Cevap
5Cevap
Arkadaşın varsa yalnız değilsindir ayrıca ailen de vardır
Teşekkürler
Güzel insanlar edin. 4 gün sonra değil ama bi sonraki doğum gününde çok mutlu ol
Çok teşekkürler
Şimdiden kutlu olsun prenses. 22 yıl 11 ay 26 gün önce dünyamızı aydınlattın. O zamanlaeı hatırlıyorum, 20 yasında askerdeydim. Bi aydınlık oldu anlam verememiştim. Meğer sen doğmuşsun geçte olsa öğrendim 🙂
Bigün gelecek birinin hayatına ışık saçacaksın, seninle dünyası cennete dönecek. Çok sevileceksin. Söz veriyorum bi sonraki doğum günün çok başka olacak.
Yaaa çok teşkkür ederim böyle dediğiniz için çok duygulandım 😊😊
mewlam bundan geri vermesin
iyi seneler
Bana yaz , ben 4 gun sonra kutlucam soz
22 den sonra doğum günü kutlamadım hiç
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?