Boyum tam 1.60, kilom 64 ama aşırı özgüvensizim. Böyle kızlar seviliyor mu? Lütfen yanlış anlamayın gerçekten merak ettiğim için soruyorum.
13 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Sırf boy ve kilo eşit dengeli diye otomatik illa balik etli olunmuyor şu algidan bir cikin kim dedi böyle bir şeyi nereden bulup çıkardınız. Şu ilk ilişkide illa deli gibi iskence yaparcasına acıyacak falan olayı gibi, herkes öyle olacak diye bir şey yok kişiden kişiye değişen bir durum bu bir çok farklı faktör giriyor işin içine yani. Hee yanlış anlama knk balık etli olabilirsin tabi sen tanımıyorum görmedim ama genel olarak hatta neredeyse herkes böyle düşünüyor sanıyor o yüzden dedim. Balık etli farklı boy kilo eşit olma farklı…
Boy kilo eşit olma manasında söylemiştim ki bazı insanlar çok kilolu olmadına rağmen balık etliiym diyor yanlış snlsşılmamsk için örnek verdim
İşte yanlış biliyorlar tanitiyorlar kendilerini. Herkeste balık etli deyince güzel bir şey olarak bildiği için oh oh ne güzel falan düşüncesine kapılıyor hemen ilk olarak halbuki kilolu mesela yağ tulumu. Hani aynı boy ve kiloda iki kişi olabilir birisi sporcu full kas yapmış yağ oranı dusuktur sıfır neredeyse kas oranı çok yüksek başka biri de tam tersi sıfır spor kas sadece yagli yağ oranı yüksek bu ikisi şimdi balık etli mi olmuş oluyor bu teoriye göre, mantıksız dimi, bu şekilde düşünecen işte. Balık etli dediğin adı üstünde BALIK ETLI etinle yapiyla alakalı sikidir etleri balık eti öyle olduğu için oradan gelme yani sanki etleri sıkıştırılmış gibi.
Senin olayına gelecek olursakta kadın dediğin az etli butlu dolgun ele avuca gelecek bu tabi benim şahsi gorusum zevkim herkesin ki farklıdır ama sen nasılsındir tabi bilmem zor
Aynen dediğin gibi, o yüzden de kilomu ve boyumu söyledim vücut yapım da kalçam dolgun bacaklarım kalın vücuduma göre belim ve üst bölgeme göre orantısız duruyor 67cm bel 101 cm kalça
Valla ne yalan söyleyeyim knk sen ölçü beden falan vermişsin de hiç anlama ölçülerden o yüzden iyimidir kotumudur nasıldır hiç bir fikrim yok ama kalın dolgunluk severim ya ben kötü bulmazdım heralde
Aaa neden sevilmesin güzelim. Başkası sevsin diye değil kendini seveceğin şekilde olmak için spor yapabilirsin. Hem sağlık hem mental toparlayan bir hobi
Yaaaaaa seni yerimmm çok tatlısın 😻😻
Sevgili arkadaşım, merak ettiğin bu konu aslında birçok kişinin aklını kurcalıyor. Unutma ki güzellik algısı kişiden kişiye değişen çok göreceli bir kavramdır. Asıl önemli olan senin kendini nasıl hissettiğin ve kendine olan inancın. Özgüven, dış görünüşün ötesinde parlayan bir ışıltıdır. Emin ol, kendine olan güveninle çok daha çekici olursun. ✨😊
Cevap
9Cevap
Elbette seviliyor hele yüzünde güzelse neden sorun ettin kendine anlamadım
Bilmiyorum bazı balıketli kızlara ys şişman ya da obje gözüyle bakılıyor bu da insanın özgüvenini düşürüyor
Zayıflarada sıska deniyor. Her zaman sevmeyen olur ya da çekemeyen. Bunları Alman şart
Bence evet beğenen var
Ozguvensiz olma , ozguvensizler sevilmez
Balık etli kadınlara bayılırım
Evet beğeniliyor
Yess
Yüzü güzel olan sevilirv
Severiz kalcan dolgun mu
Evet
Oha benim de kalça 101 cm
Ahahahah teşekkür ederim abi ama küçüğüm biraz
Evet
cinsel oyuncak olur anca