İnsan bazen gözünün önündekini göremez ya hani. Görememekten korkar mısınız?
14 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer İnsan bazen gözünün önündekini göremez ya hani. Görememekten korkar mısınız?
Kişinin ferasetiyle alakalı bir durum kimisi fark edebiliyor kimiside edemiyor.
Ferasetin ne olduğunu bilmeyen oluyor feraset birçok kişisel özelliklerin birleşimi bir kavramdır örnek; akıl, , hissiyatlar, duygular gibi daha başka özelliklerin birleşimidir.
Ben fark edebileceğime inanıyorum..
İnşallah
Doğru insanı fark etmek bazen zorlayıcı olabilir, çünkü beklentilerimiz ya da geçmiş deneyimlerimiz görüşümüzü bulanıklaştırabiliyor. Bu korku çok doğal aslında. Önemli olan, kalbinin ve sezgilerinin sesine kulak vermen. Gerçek bağlar genellikle kendini hissettirir, kendini sana hissettirecektir. ❤️✨
Cevap
22Cevap
tanımadan net anlaşılmaz ama bazı kişilere kalp çok çabuk ısınır senin için doğru kişi olma ihtimali fazla olur o zaman
Bu dediğin bazen yanılsama da olabiliyor. Her zaman öyle olsa kimse kolay kolay hayal kırıklığı yaşamazdı
Keşke dediğin gibi olsaydı yani
herzaman öyle oluyor demedim ki ben zaten ihtimal olarak daha fazla diyorum olasılıksal olarak bakıyorum ben konulara genelde mantıklı olan bu çünkü
Anladım seni ama benim bu hayatta öğrendiğim bişey var ki o da hayatın olasılıklar ile yaşanmadığı. Gün gelir, milyonda 1 başına gelmeyen ihtimali olan şey seni bulur. Hayat böyle bişey. Olasılıkların pek bir önemi kalmaz
bu konuda ne demek istediğimi tam anlamıyorsun sana katılıyorum zaten aynen öyle ama dediğin gibi milyonda bir bile olmayan şey başına gelebilir evet ama gelme ihtimali sonuç olarak aşırı derecede düşük, ihtimal olarak az demek imkansız demek değil çok demek de kesin demek değil bu konuda anlaşamıyoruz seninle olasılıklar o yüzden önemlidir
Anlaşamadığımız bir yer yok. Ben seni anladım
ama düşük ihtimal veya yüksek ihtimal dediğim zaman hep aksi de mümkün diyorsun, ben de evet öyle zaten diyorum çünkü dediğim gibi imkansız veya kesin olduğu anlamına gelmiyor yani olasılıklar önemli :)
Olasılık dediğin şey kağıt üzerinde bir hesaplamadan ibarettir. Hangimiz hayatı çoğunluk ihtimal olarak hesapladığımız olasılığa göre yaşıyoruz? Hepimiz milyonda bir ihtimal dediğimiz ihtimallerle çok kez karşılaşıyoruz bir çok konuda. Yani demem o ki olasılık evet ama her zaman tutmaz. Bir çok yerde de önemsizdir
Eğer doğru insanı göremediysem, demek ki nasibim değildir diye düşünürüm.
Böyle korkularım yok.
Haklısın
Fark edebilirim, etmesine ama ileride pürüzlü yanları var mıdır yok mudur; onu bilemeyiz, illaki eksik veya uyumsuz bir şeyler çıkar ortaya.
Yani illa ki. Sonuçta kimse kusursuz değil
Ben göremem gibi safım biraz birinin bana bak bu doğru biri diye söylemesi falan lazım
O derece mi ya
Evet biraz öyle çok önemli kararlar alırken güvendiğim ya da bilen birisine danışırım, genelde doğru kararlar verdiğimi düşünüyorum bu yüzden
Fark edemem doğru insanı falan kör bakıyorum herkese açıkçası kimseye de bakmıyorum artık.
Bende de oluyor o
Kapalıyız çünkü
Evet. Kısa süreliğine bi umut ışığı görüp kendimi açtığımda da boyumun ölçüsünü almıştım en son
Ay yok benim şu anda uzun bir süre kafa dinlemem gerek
İşte ben de uzun süre kafamı dinledikten sonra bi umut görünce kendimi açmıştım zaten. Boyumun ölçüsünü alınca tekrar uzun süre kafamı dinleme moduna geçtim zaten
Kırıcı bir durum kötü olmuş😑
Daha çok hayal kırıklığı diyelim
Evet farkederim her haliyle her hareketiyle kendini farkeder Allah iyilerle karşılaştırsın her daim
Amin. Kalbi, yüreği iyi olan herkesi inşallah
Doğru insan olsa, illaki fark ettirir diye düşünüyorum. Sadece doğru zamanda olsun ve şartlarda olsun yeter
Öyle bir şeyin olduğuna inanmıyorum biz hangi çizgideysek o tipleri çekiyoruz ya da tam tersi asla çekemiyoruz demek ki ütopik takılıyoruz
Doğru insanın senin için tanımının ne olduğuna göre değişir. Halk arasında kabul görmeyen hepimizin doğru olmadığını düşündüğümüz şeyler var. Örnek vermek gerekirse arada çok fazla yaş olması, dini ve ırki değerlerin farklı olması. Benim için doğru insan enerjik olması, dini şeylere vs çok bağlı olmayıp. Eğlenmenize bakmamız.
Din öyle sıradan bişey değil. Bi hayat vizyonu. Buna önem vermeyen insanların vizyonsuz olduğunu düşünüyorum ben de
Abartı kime göre neye göre? Ölçüt belli. İslami kurallar. Bunun azı ya da abartısı yok
Yaşam biçiminde de olmasi gereken İslam'ın söylediği kurallar çerçevesinde olmalı. Vizyon dediğin sonsuzluk için yapılır. Max 70-80 senelik ömür için daha önemli bir vizyon yok bu hayatta.
Sadece benim için değil. Müslümanım diyen herkes için geçerli olmalı bu. Bir insan inanmıyor olabilir öyleyse ona bişey diyemem çünkü zaten inanmıyorsa böyle bir vizyona sahip olamaz. Ama eğer Müsluman ise böyle bakmaması net vizyonsuzluk hatta ve hatta cehalettir
Teşekkürler
Evet fark ederim, en kötüsü yanlış insanlari fark etmem
Fark edeceğimi düşünmüyorum zaten birini fark edesim de yok
Fark edememekten elbette korkuyorum bilmek istiyorum kim ve sevmek istiyorum
evleneceğimiz kişi biz daha dünyaya gelmeden belliymiş.
Evet öyle ama henüz biz bilmiyoruz
Doğru insan geldiğinde gözlerin değil ruhun tanır.
Yaşadınız mı bu hissi? Yani ruhun tanımasını
Edersin
Basiret denen bişey var ya
Sağlık mevzusu vardı. Durum nedir
Allah'ıma çok şükür atlattık. Sorduğun için teşekkür ederim
Evet öyle gerçekten. Teşekkür ederim
Ederim diye tahmin ediyorum
Farkedilir herhalde
Edilir ama dogru bulamadık
Çıkan kişilere sormak lazım
Edemeyebilirsin herhalde bilmiyorum
Bilmem ben aotal bir insanım
Aotal ne ya
Ok
Ya hadi kardeşim işine bak. Önüme gelen herkesle konuşmam ben. Başka yerde aran
Neyse ne işte işine bak
Yani ne istiyorsunuz illa küfür mü edelim? Tersleyelim mi yani bu kadar yılışık ve yüzsüz olur mu bir insan yaa anlamiyorum
Fark ederim herhalde
Fark ettim şükür ya
Fark ederim.
Fark Edebilirim.
Evet fakat koşullar, zamanlarda süreci etkiler 🙂
Keşke öyle biri karşıma ciksada görsem
Evet ben fark ederim
Yüreğimi çarptırmıyorsa doğru kişi değildir ki yanına yaklaştığımdan nefesim kesilmiyorsa yüreğim çarpmıyorsa o guldugunde içimde kıvılcımlar çıkmıyorsa istediği kadar doğru kişi olsun umrumda olmaz ki onu doğru kişi yapmaz
Edemem
Edemem
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?