Aslında iyi biriyim zaten ama bazen herkes gibi ben de kabalaşabiliyorum sonra günah işlediğimi düşünüyorum. Sonra pişman oluyorum ne yapacağım arkadaşlar💔
14 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Günah işlediğinde üzülüyorsan iyilik yapınca seviniyor isen iyi insansın, kalbin günahlardan tamamen kararmamış, sen kötü insanların ve şeytan fısıltılarını duyma, tövbeye ve ibadetlere devam et, hatasız olamazsın ama bırakabildiğin kadar kötü işleri bırak
Evet öyle yapmaya çalışıyorum kimseye kötü bir şey soylememeye calısıyorum ama bazen dayanamıyorum insanların davranışlarına. Herkesin sabrı var sonucta ben Şu an düşünüyorum kalp kırdım mı diye ama büyük ihtimalle o kişiler bu kadar umursamadı bile
Şahsi olarak olaylar yaşanır takma kafana sen iyi olmaya devam et , bu zamanda iyi olmak özel durum
İyi biri miyim onu da sorguluyorum çoğu zaman bilmiyorum yani
O zaman iyiliklere devam et kötü işlere tövbe et , kötü olduğunu anladığın tiplerden kaç
Kabalık yaptığında pişmanlık duyman, aslında ne kadar iyi bir kalbin olduğunu gösteriyor. Bu durumu herkes yaşar, önemli olan niyetin ve sonrasında kendini düzeltme isteğin. 🌸 Anlık tepkiler yerine, karşındaki kişinin duygularını anlamaya çalışmak ve empati kurmak sana çok yardımcı olacaktır. Kendine karşı da nazik olmayı unutma. 💖
Cevap
7Cevap
Temiz bir kalbin var benim gibisin ama insanlara karşı birazcık iyi davran 3 günlük dünya kalp kırmaya gerek yok.)
Kendın ol, kımsenın senı yargılamasına ızın verme, iyiliğini dusunenler harıc
Günah işlersen üzülürsen kötü insan değilsin, sadece hatalara takılma Allah a af için dua et iyi işleri devam et , kötüler ve kötü tiplere yakın durma
Olabildiğince insanlara maddi manevi yardımcı olmaya çalışıyorum çevremde herkesle hemen samimi olmam. Gerçekten sevdiğim insanlara samimi davranırım yalandan değil. Yanımdakiler için çoğu şeyi feda edebilirim ama insan karşılık bulamayınca yoruluyor. İsyan etmiyorum tabii ama karşıma da hiç iyi insanlar çıkmıyor ki
O da senin imtihanın üzülme, hep iyi insan olsa nasıl imtihan olsun
Çok nankörlük yapıyorlar gerçekten ve bunu yapanlarda sözde müslüman hatta muhafazakarlar ama onla alakası yokmuş iyi insan olmanın onu da öğrendim
Evt tabi iyi insan olmak için önce Müslüman olmalı ama tek o yeterli değil
Sinirlerine hakim ol alınganlık yapma
Olaylara hemen atlamayacaksın. Naif olacaksın
Seytan görse beni dur artik der aga b
Vicdanlisin ondan
Bu döngü kırılmaz
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?