Yorumlarda görüyorum sürekli böyle şeyleri. Hepsi aynı mı gerçekten içinde hiç düzgün insan yok mu?
14 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Yorumlarda görüyorum sürekli böyle şeyleri. Hepsi aynı mı gerçekten içinde hiç düzgün insan yok mu?
Hayır, hepsi aynı değil. Fizik ilk anda dikkat çeker, bunu inkâr etmek gereksiz ama bir erkeği gerçekten bağlayan şey çoğu zaman karakter, huzur, güven ve yanında nasıl hissettiğidir. Yorumlarda en kaba konuşanlar daha çok görünür olduğu için sanki herkes öyleymiş gibi geliyor. Bana göre düzgün insan da var, sadece kendini bağırarak belli etmiyor.
Evett işte biliyorum aslında her erkek kadın aynı değil ama sürekli pislik kötü yorumları görünce öyle algı oluşuyor.
Sadece fiziğe değil bir kişi ile tanışma aşamasında ilk olarak kişiye veya fotoğrafına bakıyorsun haliyle fiziği güzel veya ortalama diye düşünüyorsun bu kadın için de aynı erkek için de sonrasında tanışma kişilik karakter analizi yapılıyor bu şekilde bakıyoruz ( en azından biz mantıklı olanlar )
Buna çok katılmıyorum ben ben bakımlı olmayındogru buluyorum. Tipinin nasıl oldugu değil bakıml7 biri mi diye bakarım.
Tabikide yazmayı unutmuşum affedin sadece fiziki olarak kasdetmemiştim görüşünüze katılıyorum fizikten kastım genel olarak güzel görünüş manasında demek istemiştim özür 🙏
Hayır tabii ki. Fizik, yüz güzelliği muhteşem de olsa, anlaşamadıktan sonra hiç bir faydası yok. Dış güzellik, çekmesi, beğenmek önemli ama tam kriter değil.
Erkekler uzun vadeli şeyler için fiziği, güzelliği ön plana koymazlar bence … bu tamamen benim gözlemim 😅 insan sohbet edemediği derinliği olmayan ve duyguları paylaşmadığı biriyle uzun vadeli bi ilişki kuramaz bence ya … kuruyorsa da mutsuzluğu göze almıştır ve neyin önemli olduğunu henüz anlamamıştır bi olgunluğu derinliği yoktur
Canım benim, elbette tüm erkekleri aynı kefeye koymak doğru değil. Yorumlarda gördüğün şeyler bazen yanıltıcı olabilir. İnsanlar çok çeşitli ve derin bağlar kurarlar. Fiziksel görünümden çok daha öteye geçen, karakterin, ruh güzelliğinin ve anlayışın peşinde olan birçok kişi var. Kalbini ferah tut, düzgün insanlar her zaman karşımıza çıkar. 💕✨
Cevap
51Cevap
Duzgun iyi kariyer sahibi, saglam isi olan erkeklerde mesela kendileri gibi kariyerli cok saglam isi olan kizlari istiyo, calismayan ev kizi ya da asgari ucretle sallantidaki islerde calisanlari istemiyolar herkesin beklentisi farkli
Sadece sığ insanlar birine sırf dışı, görünüşü, vücudu güzel diye aşık olurlar veya cinsel çekim hissederler.
"Gövde, kol ve bacaklar ettir. Sadece boyundan yukarısı insandır." (Erich Scheurmann)
zekaya da bakıyorum. sohbet edemezsem olmuyor.
İnsan yaratılışı gereği kendisinde ne eksikse karşısındakinden de onu bekliyor (umarım doğru anlarsın)
Ama erkeklerin beyinleri de yok.😂
Gerçekten çoğu erkeğin beyni yok. Şaka yapmıyorum gerçekten öyle. En basitinden birazcık açık kızın fotıgrafının altına gir ve yorumlara bak. On6 geçtim kadınlar onlar sayesind3 bir sürü para kazanıyor. Sırf iki şey görecekler diye. Beyinleri yok. Hepsi aynındeğil ama çoğunluk maalesef aynı
Yok gülüşe, zekaya, gözlere , oturup kalkmaya samimiyete
Sen dıs görünüşünü beğenmediğin insanın içini merak eder misin Etmezsn Kadınlarda direk dış görünüşe bakar
Yüz güzelliği ve karakter daha önemli.
Fizik çok şişman ya da çok zayıf olmadıktan sonra takılacak bir konu değil bence. Sporla çözülür onlarda zaten.
Bir kadın ne kadar güzel olursa olsun kişilik karakter özgüven gelişim yoksa benim için o kadın yoktur net
Benim içinde erkekmolarak bu geçerli. Mükemmel yakışıklı zengin olması umrumda olmuyor. Karakteri, davranış, konuşması, düşünce tarzı beni etkiliyor. Ama özellikle Twitter'da görüyorum kız görünce hemen bşt değişk şekillere giren bir çok erkek var. Tuhaf geliyor. Zaten insanın sevdiği kişi ona her şekilde güzel yakışıklı geliyor. Ama bunlar yaratık gşbiler
Allah seni inandırsın arayan insana kadın da çok erkek te çok. Ama ben bir kadını seveceksem eğer sevdiğime verdiğim emeğe fedakarlığa ayırdığım zamana değmesi lazım. Beni anlayan saygı gösteren seven ilgilenen bir kadın varsa hayatım da diğer kadınlar yağmur olup yağsa kendimi korumak için şemsiye açarım o derece
Ayy keşke herkes bu düşüncede olsa genelde erkeklere onlaro sevdiğimizi sadık olduğumuzu gösterdiğimiz zaman bir şey oluyor bunlara. İlgisiz, umursamaz hale geliyorlar. Kıyamet bilene denk gelmekmgerekli bu zamanda.
Hiç sorma aynı sorunu bende yaşadım 7/24 ilgi gösterdim saygı duydum çok sevdim de ne oldu. Ben yapamıyorum dedi çıktı işin içinden
Bide tipe ama benim umrumda değiller ben hiç biri ile ilgilenmiyorum geç oldu ama farkettim bende kimseyi beğenmiyorum artık bende insanım bitti 😂
Kızlar neye bakıyor mesela? Tip para statü bunlar varsa hangi kız tav olmuyor? Önce kendisine baksın herkes
Önce fizik sonra gerçek kişilik.. fizik mükemmelde olsa kişiliği bozuksa kimse kusura bakmasın.
Ama insanın sevdiği kişi zaten dünyanın en güzeli en yakışıklısı değil mi. Hoslandığım bir çocuk vardı benim gözümde dünayanım en yaksıklısı olabilir. Biliyorum yakısıklılar var ama benim gözümd3 sad3ce onvar
Zaten seviyorsa o onun için en güzeldir çok güzel ya da yakışıklı olmasına gerek yok... bunun içinde önce muhabbet oluşması lazım sevgi akışı muhabbetten gelir... mesela biriyle hiç yüzünü bile görmeden konuşursun muhabbeti sarar çok seversin ama buluşunca ummadığın bir yüzle karılaşabilirsin buda aslında insanda soğukluk get, irebilen bir durum haline dönüşebiliyor.. bunu yaşayanlarda var..
Hepsi spk konuşmaya başlayınca daha çok anlaşılıyor Sapk oldukları 😀
Herseye bakar evet fizige de onem veriyor mesela kilolu bi kadinla rahat birliktelik yasanir mi
Bunun insanlıkla ne alakası var markete gittin portakal alıyorsun çürük görünenleri mi alırsın yoksa iyi görünenleri mi? Gözüne güzel gelen gönlüne de hoş geliyor
Şahsen zekaya ve iletişim becerileri önce geliyor benim için
Tek gecelik ilişki düşünen fiziğe nakar tani karakteri napsın s2p atcak nede olsa
Hayır bana ne kadar sıcakkanlı meraklı o daha önemli
kadınların geneli fiziğe, uzun boya ve en önemlisi paraya bakar. hiç düzgün kadın yok mu diyorsun.
Alakası yok, iletişim önemli. Birlikte güzel sohbet edebildiğim birinin fiziği en son önem vereceğim şeydir
Sanki hemcinsleri farklıymış gibi duyar kasıyor, iki kas görünce salyaları ana sayfaya akanlar konuşmasın
Çirkin ile bal yenmez. Güzel ile taş taşı...
Karakter içinde geçerlidir.
Ben genelde tesetturlu begeniyorum merak uyabdiriyir ve daha mutlu olacagimi dusunuyorum 🙈
Güzelliğe, fiziğe ve gençliğe (18-24) bakarız.
Ben hep kilolu bir kız arkadaşım olsun isterdim olmadı
Anonim olarak konuşup karakterine ilgi duymasını sağlarsan eğer seni sonradan gördüğünde olduğundan daha güzel olduğunu düşünür.
hepsi değildir. Fizik gelip geçicidir. Birgün mutlaka değişecekttir.
Hiç de bile şu an görüştüğüm kişi tesettürlü vücudunu görmediğim halde çok beğenip evlilik için ciddi görüşüyorum
Tek fizik değil aşko ya ama ilk fizik evet
Ne soruyorsun tam olarak
Ben ilk yüze sonra fizik
Önce fizik orantılı hatlar benim iöin önemli
Evet fiziğe ben yüze bakıyorum
Ruha bakanı da vardır
Karaktere bakanda var
Sadece fiziğe bakan erkek maldır.
Yok ben dış görünüşe bakıyorum.
Karakter olmadan fizik de güzellik de boş
Yüzü güzel kalbî güzel olsun
Genelde fiziğe bakıyorlar