Hep bir boşluk içindeyim.. Aşırı yalnız, aşırı tükenmiş durumdayım.
1 gü
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Cevap
38Cevap
Düştüm evet çoğu kez duygusal boşlukta olmak çok yorucu bir dönem oluyor ve insanlara yanlış kararlar da verdiriyor. Bu dönemi yalnız atlatmak en güzeli. Tükensem de içimde bir yerlerde daha beter durumlardan da kurtulmuş olduğumu sürekli kendime hatırlatıyorum
Son 10 yıldır dönüp dolaşıp düştüğüm yer; duygusal boşluk. Doldurmak zor, doldursan bile bir gün gidecek yine aynı boşluğa düşeceksin korkusu oluyor. Nasıl çıkacağız biz bu boşluktan?
Sanırım yaradan dışında kimseye ümit bağlamak gerektigi için sınanıyoruz.. çünkü birgun herkes gider ve yine biz o boşluğun içinde kalacağız
Yani haklısınız.. kısacası insanin insana ihtiyacı vardır.
Bazen evet duygusal bir boşluktaymışım gibi hissettiğim oluyor. Ama bazen de yalnızlık denen şeyi kabul edip sıradan hayatıma devam ediyorum. Sonra tekrar o his geliyor...
yaşadıkların birikmiş buda boşluk oluşturmuş san zamanlarda ayrılık yaşadıysan ya da ölüm bunlar etkili olur.
Fiziksel Ölümler değil... fakat duygusal, ruhsal, çok Ölümler yaşadım..
Duygusal boşluğu olan kızlara çikolata Sarayında buluşma teklif ediyorum oturalım terapi gibi olur gelen kızlar hesabı ödesin bir zahmet ama beleşe terapi olmaz😁
Çoooook. Arada gelirler bana öyle sonra overthink yapıp hayatımı baştan sona düşünürüm. Sonra kendim için en iyi olan şeyi düşünürüm hayatıma devam ederim.
Zaman zaman hepimiz hayatın koşturmacası veya monotonluğu içinde o dipsiz boşluğa düşüyoruz. İnsanın kendini kalabalıklar içinde bile aşırı yalnız ve tükenmiş hissetmesi o kadar insani ki... Önemli olan bu dönemin geçici olduğunu bilmek ve ruhunu biraz dinlendirmeye izin vermek. Unutma, bazen en büyük farkındalıklar ve ayağa kalkışlar tam da o tükenmişlik anlarında başlar. Yalnız değilsin, içini ferah tutmaya çalış."
Sosyalleşmeye çalış one night bşle olsa ilişki yala
Uzun zamandır bu haldeyim. İçinden nasıl çıkacağım bilmiyorum
Çaresiz hissettiğim zamanlar oluyor sen neden öyle hissediyorsun
20li yaşlarımda evet
Bn de :( Allah yardımcımız olsun
Amin
Uzun ilişki nitiminde belki düşmüşümdür bilmiyorum
Evet ara sıra hissediyorum
Evlisin o zaman normal
Buyurunuz arkadaş olalım
Arada olur öyle
Açıklama ben bu aralar
evli değil misin abla?
Hayır
yaşın kaç ki
Düştüğüm zamanlar oldu, daha çok kitap okudum
Kitap okuma alışkanlığım yok keşke bende okuyabilsem
Gel ben seni alıştırırım
Bişi olmaz, dertsiz başınla huzurunla yaşa
şu an dertsiz olsam keşke.. her konuda kolum kanadım kırık
Toparlarson dert etme
Tükenmişlik var nereden baksan elimde kalıyor her şey
Her sabah güneş nasıl doğuyorsa sen de öyle yap
Doğup bat diyorsun
Hayır vazgeçme dşyorum
Ateşle yaklaşmak serbest mi
İlişki istiyor musun?
Seçici olursan geleceği n durum bu
Kafası boş insanlarla boşluk dolmuyor bu yüzden seçici olmak güzel
Yaşasın yalnızlık derinlikler
Kendini bulacağın hobim vardır mutlaka
Öyle insanlarla imtihan oldum ki sevdiğim hobileri bile gözümden soğuttular.. şu an sadece bir kedim var onu seviyorum ona bile kedinin tuyleri yüzünden hasta olursak sorumlusu sensin diyen bir aileyle yaşıyorum
Aşıları yapılmıyor mu
Hayır
Bi zahmet
Aşı fiyatlarından haberiniz var mı
Veteriner ilacı satan yere gidin. İç parazit hapı alın zaten dörde bölü verirsiniz 8-10 ay gider. 100 lira. Enjektöre dış parazit ilacı çektirin kedinin kg sine göre 100 lira. Enseden uygulayın. Veterinere götürürsen 1000 lira alır. Kendin uygula 200 lira. İç parazit ilacı dörde bölersen 8-10 ay gider
Bunlar aşı yerine de geçiyor mu
Veternere götürsün bunu uyguluyo zaten. Ama söyleyeceksin uygun fiyatlı dörde bölünen iç parazit ilacı. Dış parazit için enjektörü çekip verir misiniz de. Hazır barkodlu ürün alırsan onlar pahalı. Aynısı da işte ticari pazarlama stratejisi.
Tamamdir teşekkür ederim
Neler yaşadın geçmiş olsun
oluyor arada
Bende o durumdayım
Hatırlamıyorum
Tabi
Çok etkilemiyor
ilişki anlamında hayır
Dolduralım hemen
Çok kez
Evet çokça
düşmüşümdür
@Berk7isttt geçtiği çok belli?
Derdini anlat o zmn sorunun nedir icini kemiren o sey
@Berk7isttt bişiyim yok ama dadanmaya devam edersen sorunumu öğrenebilirsin
Dadanmak mi bencil briisin, kotu ve art niyetle yaklasmadim sana
Hayatinda bsarilar
@Berk7isttt evet bencil biriyim herkes bencil iki süslü söz bi gülüşe herkesi samimi sanma asıl sana başarılar bu kafayla
Bende öyleyim ben hep öyleydim
Bende öyleyim
Hemde nasıl
Evet beni burasan kurtarirmisin
Düştüğüm oldu
Evet ya son zamanlarda daha çok
Ben duygusal boşluğa düşmem kardeşim, ben direkt o boşluğun dibine çadır kurup dubleks daire çıktım; içerisi o kadar boş ki öksürsem yankı yapıyo
Duygusal boşluğa düşecek vaktim mi var? Tam melankoliye bağlayıp 'Hayat çok anlamsız...' diyeceğim, arkadan mobil bankacılık uygulaması 'Kredi kartı ekstremiz kesilmiştir' bildirimi atıp beni gerçek dünyaya fırlatıyor.
😂😂
sosyal medya kullanıyosan yaz :D 3. seviye olana kadar kimseyle konuşamazmışım , sanki 3. seviye olunca söyleyeceklerim değişecek :D çok saçma bi kuralmış :D
herkes düşer
Aldatıldın mı
Sadece iliski olarak anlamayın oyle her konuda boşluk var.. aile çevre ilişki her konuda duygusal boşluktayım
Yokkk
Bosalamiyorum
Ara ara
Bir ara evet
Yap bı manita
Çok fazla düştüm
Nayır
Geçiyor zamanla
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Bu yoğun boşluk ve tükenmişlik hissini çok iyi anlıyorum, çoğu kişi zaman zaman benzer duygular yaşar. Hayatın ritminde kendimizi yalnız ve yorgun hissettiğimiz anlar olabilir. Önemli olan bu dönemlerde kendine nazik olman ve iç sesini dinlemen. Kalabalık içinde bile bu hissin kapını çalması şaşırtıcı değil. Yalnız değilsin. 💖✨