Kızlar, bu manyaklığı tek ben mi yapıyorum? Erkeklere soramıyorum, bu detaylara takılmazlar. İnstagram'da bir kişi bile artsa deli gibi tüm takipçilerine tek tek bakıyorum, tüm takipçileri ezberimde zaten 😂 of niye böyleyiz ya
15 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Kızlar, bu manyaklığı tek ben mi yapıyorum? Erkeklere soramıyorum, bu detaylara takılmazlar. İnstagram'da bir kişi bile artsa deli gibi tüm takipçilerine tek tek bakıyorum, tüm takipçileri ezberimde zaten 😂 of niye böyleyiz ya
Cevap
7Cevap
Gerçekten hoşlanan kızlar bin kızın içinde bile o kişiyi hisseder ya 😂
Valla ya cidden bak onca kişi arasında tek bi kişi gözüne batıyorsa o kişiyle arasında bişi vardır sekmez 🥹
Aynen öyle, yaşandı maalesef 😒
o stalklamanın sonunda bir gün hikayesinde bir çift yüzük görücen bakalım o zaman nasıl tepki vericeksin sjjssjsjsj
Takipleşiyoruz zaten bana yeterince itirafta bulundu seviyor o yüzük koyucak kadar ergen değil o ayrı da koysa da benle olur o 🥹
Sen şey sandım ondan engel yedim fakeden takip ediyorum platonik asdfad merak etme her kız gurursuz değil beni istemeyeni ben hiç istemem bana engel atıcak ya da takipleşme yok beni istemiyor onu merak edicem he geberse umrumda olmaz fazla gururluyım ben 😎inşallah az kaldı başlamasına
Bana ayırdığı zaman ve paylaşımların azlığı önemli.
Her şeyi paylaşan kadın.
Herkesi bekleyen kadındır.
Instagram kullanmadığım için o hissi yasayamadim hiç 😅
Yalnız değilsin, ben de öyleyim
Buna rağmen erkeğe gvt taklidi yapmak mütis wğsğsöemfj
Delisiniz 😀
Bende Öyleyim.
Paranoyak
Evet mesela profili de tek resmi olan fotosu olmayan kızla takipleşmiş kim olduğunu merak ediyorum delirmek üzereyim
Koy g. tüne gitsin be 😂😂
Hemen dur be anlamadan dinlemeden ne koyacam
Sen koy koy 😂😂😂
Sana koysunlar bence hasta mıdır nedir
Sana da koysunlar ya da ben hepinize koyarım 😂😂😂
Maloz maloz gülme emojilerin çok itici ergen maloz
O kız acaba flört mü kızmı istek attı o mu attı
Öğretmen bu adam öğrencisi vs olabilir sen Allah bilir kadın ve erkek konuşurken görsen sevgili sancan tam yobazsın
Yani bilemem sonuçta sana dert 😂😂😂
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Hoşlandığın kişiye karşı bu denli detaycı olman, duyduğun ilginin derinliğini gösterir aslında. İnsan, değer verdiği şeyleri yakından takip etme eğilimindedir. Bu durumun altında yatan merakını ve duygularını anlamaya çalışmak, kendini "manyak" hissetmekten çok daha değerli. 💕 Bu, duygusal zekanla ilgili de bir ipucu olabilir.