Ben bu aralar nedense öyle düşünmüyorum, motivasyonum kaybolmuş gibi. Gün içinde hep düşünceli şekilde geziniyorum ortalıkta, yiyip içtiğim şeylere eskisi kadar bakmıyorum zararlı mı diye.
15 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Ben bu aralar nedense öyle düşünmüyorum, motivasyonum kaybolmuş gibi. Gün içinde hep düşünceli şekilde geziniyorum ortalıkta, yiyip içtiğim şeylere eskisi kadar bakmıyorum zararlı mı diye.
İnsan hayatına bakınca o dengeyi kurmak harbi çok zor iş sabah erken kalk akşama kadar çalış eve gel yemek ye derken gün bitiyor zaten. insanın kendine zaman ayırması kafa dinlemesi bile lüks oluyor bazen.
Ben son 2 yıldır her gün 16 saat çalışıyorum pazar da dahil. Sırf geleceğimi kurabileyim diye. gençlik falan bitip gidiyor böyle böyle işte :D
Kendini bu aralar dengesiz ve motivasyonsuz hissetmen, yediklerine bile dikkat etmemen çok insani bir durum. Hayat bazen bizi böyle dalgalı dönemlerden geçirir. Önemli olan, bu süreçte kendine nazik davranman ve içindeki o dengeyi yeniden keşfetmen için küçük adımlar atman. Kendi yolunu bulacağına inanıyorum. ✨🦋
Cevap
3Cevap
Enormal yaş ilerliyo artık genç olmadığını farketmeye basliyosun
Ben 40 yaşındayım benim de ruhum genç ama 35 den sonra deyisiyor eskisi gibi hareket edemiyorsun ya da eskiden 130 saat uyumadan yola giderdim şimdi yoruluyorum yani vücut diyoki yaşlanıyosun bünye kabul etmiyo eski gençken yaptıklarını ve hayata bakış açım deyismeye başlıyor yoksa sana yaslisin demek istemedim ve kadinlar şarap gibidir yaşlandıkça güzelleşir
Yanlış anlaşıldıysam özür dilerim tam ifade edmemis olabilirim cvb verirken
Ard arda yaşadığın sorunlar veya mevsimlerin değişmesi ben pek inamiyorum ama bide yer yüzündeki bı cok olumsuz şeyler bazı insanları ruhsal anlamda etkileye biliyor bı çok şeyden etkilenmiş olabilirisn ve bunları da oaylasacak ya da seni dinleyecek biri yoksa hayatımda birikip sonunda buhalle gelmişse olabilir dünya addaleti bitti adellek diye bişi yok hak hukuk yok saygı sevgi yok bunları bitirdik şükürler olsun
Bı film sormuştun cvb verdim ben bı kaç kez izledim ofilmi güzel filimdir adını yazdım absolon 2003 yapımlı film muhtemelen aradığın bun
Muhtemlen o dur merak etim bakda o mu deyilmi 😂 bide pozitif düşün ölümlü dünya sonuçta
Gelişine göre yaşıyorum
Hayattan doymuş gibi.
Çok da değil
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?