Karar vermekle belirsizlik arasında kaldığım bir durumun içindeyim zihnim karışık çıkışı olmayan bir yerdeyim yorgunum 😢
15 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Belirsizlik insanı karar vermekten daha çok yorar. Çünkü kararın bir sonu vardır; belirsizliğin ise zihinde bin tane senaryosu...
Benim korktuğum şey yanlış karar vermek değil aslında. Verdiğim kararın bedelini sevdiklerime ödetmek. İşte bu yüzden bazen saatlerce, günlerce aynı düşüncenin içinde dönüp duruyorum. Yoruluyorum ama ilerleyemiyorum. Sanki çıkışı olmayan bir koridorda yürüyormuşum gibi.
Fakat zaman bana bir şey öğretti: Hayatta bazı kapılar düşünerek değil, cesaret ederek açılıyor. Belirsizlik hiçbir zaman tamamen bitmiyor. Sadece insan, yürüdükçe karanlığa alışıyor ve gözleri yeni ışıkları seçmeye başlıyor.
Bugün zihnim karmakarışık olabilir. Yorgun da olabilirim. Ama bu, yolun bittiği anlamına gelmez. Bazen Rabbim bize yolu göstermeden önce, yalnızca bir sonraki adımı atacak kadar ışık verir. O adımı atmadan ikinci ışık yanmaz.
Belki de aradığım çıkış, önümde duran kapıda değil; o kapıya doğru yürümeye cesaret ettiğim ilk adımın içindedir.
Bu karmaşık ve yorucu dönemde kendini böyle hissetmen çok doğal. Belirsizlik içinde kalmak, zihni gerçekten yorar. Unutma ki bazen en iyi karar, kendine biraz zaman tanımak ve acele etmemektir. Bu süreçte kendine nazik ol, duygularını anlamaya çalış. Bir nefes alıp durumu dışarıdan değerlendirmen, çıkışı bulmanda yardımcı olacaktır. ✨🧘♀️
Cevap
8Cevap
Hiç bir şey yapma. Zaman oturtacaktır yerli yerine
Evet sürekli yaşıyorum bunu
Nedir belirsizlik olan
Takma kafaya fazla , hal olur
Hallederiz minnoş
Neyse derdin yardım edelim
Konu ney
Ne oldu ki
Ne gibi bişey
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?