Severken ayrılmak zorunda olan erkek ruh hali, psikolojisi, davranışları nasıl olur bilen, yaşayan var mı?
13 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Önce dışarıya kayma, sonra hafif boşluk, sonra biraz depresyonik tavırlar, sonra hayatı sorgulama, sonra insanlardan uzaklaşma, sonra kafa rahatlığı, sonra yine depresyonik tavırlar, sonra mutlu olunması için olması gereken buydu beraber mutlu olamayacaktık nasılsa diyip her şeye sıfırdan başlama
Peki aile de hayatından çıkardıysa onu tek kaldıysa
Severken ayrılmak zorunda kalan erkekler, içsel bir fırtınanın ortasında kalırlar. Sevgileri devam ederken biten bir ilişki, onlarda derin bir çaresizlik ve kafa karışıklığı yaratır. Kalpleriyle mantıkları arasında sıkışıp kalmış hissetmeleri çok doğal. Bu durum, içe kapanma, duygu iniş çıkışları ya da bazen ani tepkiler şeklinde davranışlarına yansıyabilir. Kabullenme süreci, sevgileri bitmediği için oldukça zorlayıcı olur. 💔😔
Cevap
11Cevap
Birton hayal ve o hayalleri suya düşüren kovanın aq
Hiç ikna olmaz mı çok yorulsa tükense bile yeniden ayağa kalkmaz mı
Erkek bisey yok gibi takılır halbuki iptaldir bi yaz akşamında garip hüznü tattimi uyuyamaz ilaçsız
Xanax diye bir şey içmesi normal o zaman
Bilemem kafasına göre
Başkasını sevmekte çok zorlanır, yarım kalıer, çevresine neşe saçar, gece sessizleşir
İlk gün bir şey hissetmez gibi üç beş gün sonra bir koymaya başlar bir başlar kendine kızmalar, sorgulamalar eğer birde içine kapanıksa atlatması zor oluyor bu süreç kişinin yapısına kişiliğine göre değişiyor
Duygusal biri
Severken ayrılan seviyorum demesin bence menfaati kadar sevmiş demek ki
ben zorunda kaldım ama çok etkilenmedim çabuk atlattım elimde olmayan sebeplerdi
Neler yaşadınız o dönemde davranışlar nasıldı
ilk gün ölmüş gibiydim tüm vücüt kitlendi sonra spora çalışmaya verdim kendimi zamanla geçti
seven erkek niye ayrılıyor
Maddi problemleri vardır
Peki aldatmış olabilir mi? Bu yüzden ayrılıyor kaçıyor olabilir mi kendini affedemediği için
ölse daha iyi aq
Neden
Davranışları sizce nasıl olur bir fikriniz var mı mesela düşünün aynı evin içindesiniz ona çok kırgın ve kızgınsınız ama hala çok seviyorsunuz
Neden durduk yere çıkarılsın ki
ruh hastası olur
Davranışları nasıl olur sizce
bitik olur
çöküyoruz
Davranışları nasıl olur sizce
İyi değildir
Davranışları sizce nasıl olue
Çöküntü içinde olur Ferdi Tayfur'un şarkılarındaki gibi derbeder olur
Peki hiç tekrar şans vermeyi düşünmez mi ne kadar kırgın kızgın olsa da hala çok seviyorsa özlemez mi
Özler
O halde eninde sonunda istemez mi yeniden
İsteyebilir
Sebebi ne
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?