Ciddi kompleks yaptım nazik olun lütfen
Nasıl daha dişil daha olgun olurum?
Ciddi kompleks yaptım nazik olun lütfen
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Üniversite Tercih
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Kompleks yaptım
Genel tavsiyeler verebilirsiniz
Özgüvenimsi sorunlarım da var
Kusura bakma ama olmaz. Şimdi burada seksle ilgili, sekse bakısınla ilgili soru sorsam ne alaka dersin hemen sapık olduğumu düşünürsün. * tamda bunla alakalı. Dişil olmak orgazm olmakla alakalı, konuşurken yürürken bile hiss edebileceğin bişey. Ve içinde varolan bişey. Tek yapılması gereken keşfetmek. Ama kusura bakma senin gibiler kalıplarının dısına çıkmaz, ufku dardır. Ön yargılar, sabit fikirler, kalıplar senin engelin.
Ok
Konu erkeklerle seks yapmak değil konu senin cinsel kimliğini bulman. Bunu yapamadan dişil olamıcaksın. Ok deyip geçtikçe yani anlamaya bile calosmadığını görüyorum. Nazik olun diyosun kompleks yaptım diyosun ama değil en ne? Böyle devam et. Cvpta yazma soruyla bağımı koparıyorum. Konu cinsellikle cinsellik tır ya bu ne. Yarın evlensen Kocandan da kacarsın böylesi çok.
Anlatmak istemiyorsunuz diye okudum, zorlamanın mantığı yoktu. Hayır anlatmak istiyorsanız da öyle ifade etmeniz gerekiyor
Potansiyel görmüyorsanız anlatmanızın ne faydası var? Hadi benim yapıp yapamayacağım benim elimde, siz inanmadığınız halde neden anlatasınız? Ha diyelim anlatmak istiyorsunuz, katkıda bulunacaksanız da karşınızdaki insana bunu böyle söyleyin ki işin sonu yaş demeyin.
Kendini daha dişil ve olgun hissetmen, aslında içsel bir yolculukla başlar. Özgüvenini güçlendirmek için önce kendi değerini fark etmelisin. Duygularını anlamak, kendinle ve çevrenle nazik bir iletişim kurmak, seni hem daha zarif hem de daha bilge yapar. Kendi ritminde ilerle, kendine şefkatli ol. Bu süreçte her adımın kıymetli. 💖✨
Cevap
9Cevap
spor yap kendini geliştir
inşallah yapıyordum da şu an para 0
O duyguların içten gelen his olduğunu düşünüyorum sonradan olmaz ama yinede kıyafetten başlayabilirsin
Hmm peki nasıl?
Yani eskiden vardı gibi ama kaybettim sanki
İç çamaşırlarını değiştirmekle başla, çekici makyaj sırlarını araştır. Biraz da teşhirci olmaya odaklan. Sonra kapında ki kurduktan istediğinin koluna gir ve eğlenmene bak.
Erkekleri çekmek için değil kendim için.
Tamam kıyafetin kapalı olsun iç çamaşırın fantezi ürünü olsun. Tanga ile oturuşun bile değişir ve bu senin aurona yansır. Hele içine vücut çorabı giyip, dışına kapalı kıyafet giyersen dediğimi daha fazla hissedersin
Giyim kıyafet makyaj saç bunlardan başla
Bunlar ok desem
İçsel bir kırılma yetersizlik hissi yaşıyorum
Anlamadım?
Evet
Bunu açar mısınız?
Ver kurtul bebeğem 😏
O sana bağlı iyi cilve yapman lazım
Sanırım konuyu yanlış yere çekiyoruz kendim için diyorum
Ha erkeklere cilve yapmak değil amacım içsel mesele
Aynen
Yok ayrıldım nişanlımdan
? Anlamadım sizinle ne alakası var
Loneliness kickin' how I see...
Yok teşekkürler
Analiz etmem lazım
Buyrun soru
Gel yamacıma yaziver
? Erkeğe ihtiyaç duyduğumdan değil, içsel mesele bence yardıncü olamayacaksınız. İyi günler
İçsel mi soğuk bir cevap
nasıl yani?
Abilerle takım
Kendini tanı önce
Mutlaka
Yaş kaç ki
25, kompleks yaptım
Tavsiye verebilirim
Buyrun
Böyle olur mu
Olur
Buyurun