Nasıl başlayabilirim tekrar yattığımda falan ya bu gece ölürsem diye düşünüyorum mesela, korkuyorum ama genede kılmıyorum napıcam ben böyle günahlarım var, kılmadığım bir sürü namazım var
10 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Üniversite Tercih
Diğer Nasıl başlayabilirim tekrar yattığımda falan ya bu gece ölürsem diye düşünüyorum mesela, korkuyorum ama genede kılmıyorum napıcam ben böyle günahlarım var, kılmadığım bir sürü namazım var
Birinin de seni teşvik etmesi laızm bende olduğu gibi vend e kılamk istiyorum ya üşeniyorum ya kalkamıyorum Bi bahane buluyorum ama Bi ara kız arkadaşım oldu virbitimiz teşvik ede de başaldık aramızda 15 20 dk da fark vardı ezan farkı o bitirince ben başlıyordum eğer istersen saçmalamadan birbirimizi namaza teşvik edebiliriz bende öyle birini arıyorum açıkçası iyice ünsna zorunlu halde hissediyor diye
inansaydın yapardın, inansaydın telefonu kullanmak yerine secde ederdin , inansaydın parayı lüksü değil sonsuz cennet için abdestli olurdun
demek ki inanmıyosun
Özürlü müsün srn Allah şifa versin sana
ağır mı geldi
Hayır sen özürlü geldin
aynen davranışların ne olduğunu belli ediyo sende daha fazlası vardır
Vicdan azabı çektiğini ve bu durumun seni zorladığını anlıyorum. Yeniden başlamak için endişelenmek çok doğal, ilk adımı atmak her zaman en zoru olur ama unutma ki niyetin bile çok değerli. Küçük adımlarla başlayabilirsin; örneğin günde bir vakit namaz kılarak ya da sadece seccadeni serip düşünerek. Zamanla bu güzel ritüelin seni kuşattığını ve iç huzurunu artırdığını göreceksin. 🙏✨
Cevap
7Cevap
Şöyle düşün Allah sana vicdan azabı gönderiyor namaza davet ediyor huzuruna gelmen için, seni sevdiği için. Ya hiç çağırmasaydı?
Niyet et kafayı koy gerisi gelir
Kalk abdest al kıl namazını.
Namaz gunahlarimi
Evet başka da var herkesin var
Bakiremisin oyle se kıl
kılma o zaman
O ara kâfir olan ben
Allah hidayet versin
Yok vermesin kalsın dininiz sizin olsun bana insanliginiz lazım
Dindarlar insan değil mi
Ben onu mu dedim canım kardeşim?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?