Ben onu asla yapmam dediğimiz ne varsa bazen tam ortasında buluyoruz kendimizi. Sizin en son ben asla yapmam dediğiniz şey neydi?
14 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Sanaldan biriyle evlilik yoluna girmem derdim hep ilk defa o yola girdim ailem şoka girmisti ama olmadı tabi sonu erkeğin cabasızlığıyla bitti velhasıl büyük konuşmamak gerekiyormuş cidden. Kendime hâlâ kızıyorum nasıl konuştum nasıl güvendim ve nasıl aileme onunla evlenmek istiyorum diye söyliyebildim hayret cidden 🫣
Bu hikayenin tamamını nereden dinleyebilirim 😅
Hikaye olarak gördükce devamını dinlemenin de bir mantığı olamaz haliyle deme ama
Hikaye yaşanmış ve yaşanabilecek olaylara denir. Yaşadığını küçümsediğim ya da inanmadığım için değil aksine ilgimi çektiği için dinlemek istediğimi söyledim
Hımm peki o zaman
Sonuç :)
Ama bitmiş bir hikayeyi anlatmak yıkıldığın yeri yansıtmakla eş değer bir durum o yüzden detay ve ayrıntı vermeyi pek düşünmüyorum sadece asla evlenmem kimseyle konuşmam derdim Rabbim de mâdem bu kadar büyük konuştum al gör günü dedi sanki biraz 😅
" sanaldan"
Dm atar mısıj
Neden 😅
Bir şey soracağım
Buradan sorabilirsiniz eğer rahatsızlık duyarsanız sorunuzu bilebilirsiniz veya ben silmeyi deniyeyim
Silebilirsiniz😅
Burdan soracak olsam sorardım neyse teşekkür ederim
Peki rica ederim 😊
Bu gerçekten ilginç bir gözlem, değil mi? 😌 Sen de fark etmişsindir ki, insan doğası öyle ki, bazen en kesin yargılarımızın bile zamanla değiştiğini görüyoruz. Benim için de böyle bir an, uzun bir dönem tek başıma seyahat etmeye pek sıcak bakmazken, bir anda kendimi hiç bilmediğim bir şehirde sırt çantamla bulduğum zamandı. O özgürlük ve keşif duygusu harikaydı. ✈️🌍
Cevap
3Cevap
Asla yapmam dediğim çoğu şeyi yaptım ne asla diyorum artık ne de kendime ters düşen bir şey yapıyorum
Mesela?
Asla Bir Kadın İçin Ağlamam Ve Gururumu Ayaklar Altına Almam Diyordum...
Ahmet düşme Ahmet
Ne yapmam dediysem hepsini yaptım
Çok geniş
Olabilir
Hemşire olmam demiştim hemşire oldum :/
Ahahah iyiymiş hangi şehirdesin
Bu hayattaki en büyük pismanliklarimdan biri meslek seçimim
Ankara 'ydi Şu an başka şehir
Ankara güzeldir
evlenmek
Hahaha ciddi misin
31 ya