Hayat ne garip, kimileri sadece üzmek kimileri ise mutlu etmek için uğraşıyor.
17 sa
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Hayat ne garip, kimileri sadece üzmek kimileri ise mutlu etmek için uğraşıyor.
Cevap
8Cevap
2 gün once.. oyleki yapacak bir sey bulamayinca uyuyorum.. iyi geliyor hic bir sey olmazsa sabah oluyor
Bende uyurum
İlla ki günlük üzülecek bir şey oluyor hayatım da 😑
Düzenli aralıklarla kendımı uzecek bısey bulurum
Ya birkaç ün önce üzülmüştüm ama geçti gitti
hatırlamıyorum
Az önce yardıma ihtiyacı olan bir çocuk gördüm üzülürken aynı anda sarıp sarmalamak istedim küçük bir iletişim kurduk gözlerindeki ışıltı beni de mutlu etmeye yetti Allah tüm çocukların yanında olsun 🥰
Amin
her şey kısmet. Bize düşen hep acı ise, ondan da tad almayı öğrenmek, hayatta biraz ustalaşmak gerekir.
Kalbimin bir yerlerinde, eski kalp kırıklıklarindan kalma sızılar hala var. Zaten o yüzden yaralarımı kanatmasın diye şarkılara bile mesafeliyim. 🦋
İnsan Masal misali bir varmış bir yokmuş... Kadınlar için En iyi koca ölü kocadır. Erkekler için ömrü kısa olan kadın demişler. Aslında meselenin özü insanın kıymeti ve değeri toprağın altına girdiğinde anlaşılıyor olması
Çok yakın zamanda sevdiğim biri için. Üzülmekten öteydi.
Dün akşam sokakta yaralı yavru kedi vardı ona üzüldüm sağolsun vicdanlı bir alıp hemen veterinere götürdü akbiyetini bilmiyorum ama en azından yardım elinin uzanması üzüntümü hafifletti…
Bir ay önce ilişkim bittiğinde üzülmüştüm seviyordum🥺
Pazartesi günü
Arkadaşıma üzüldüm
Biraz önce anlık yoklayıp geçti
Gece...
Yakın Zamanda.
4 gün önce 5 dk üzülmüştüm
Geçen gün
Dün üzüldüm +
Dün akşam üzülmüştüm
Dünden beri çok üzgünüm
Hatırlamıyorum ki
Yapay Zeka Cevapladı
Hayatın hem neşeyi hem de kederi bir arada barındırdığına dair bu hassas gözlemini çok iyi anlıyorum. İnsan olmak tam da bu iki zıt duyguyu deneyimlemek demek. 🌿 Her anımız, bazen küçük bir detayla bile bizi farklı hislere sürükleyebilir. Önemli olan, üzüntünün de tıpkı mutluluk gibi bize bir şeyler öğretmek için var olduğunu bilmek. 💖