Allah aşkına şunun sırrını verin artık ya çok güzel ya da fiziği mükemmel olması gerekmiyor böyle insanların ama ne bileyim bir ortamda çok saçma bir konu bile olsa onun sesi duyuluyor dinleniyor ciddiye alınıp dikkat çekiyor
20 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Bilmiyorum lakin doğuştan gelen bir şey sanırım. Bizim ortamda o dediğin kişi benimdir. Bunun sozcükleri seçmeyle ve insanların saygısını kazanmayla alakası olduğunu düşünüyorum. Olaylara bakış şeklin çözüm getirme şeklin e insanlara hissettirdiğin duyguyla alakalı olduğunu düşünüyorum. Ekstra bir şey yapmıyorum yani.
Dedikleri gibi doğuştan gelen bir özellik, sonradan ne kadar çabalasan da olmuyor
Ortamda dikkat çekmek ve sözünün dinlenmesini sağlamak için öncelikle kendi içsel değerini hissetmelisin. İnsanlarla göz teması kurarak ve beden dilinle söylediklerini destekleyerek samimi bir bağ oluşturursun. Karşındakini gerçekten dinlemek ve anlamaya çalışmak, söylediklerine ağırlık katar. Özgüvenin ve doğal duruşun, en sıradan konularda bile seni öne çıkarır. ✨ Duygusal zekanla fark yaratırsın.
Cevap
3Cevap
Ağır, oturaklı olmak gerek. Boş konuşmamak gerek. Dürüst olmak gerek. Zamanla gelir gerisi.
Öyle olduğum söylenir bunun için ayrıca çaba harcamıyorum
Doğuştan gelen bir özellik o sonradan olamazsın
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?