- Gerçekten her fikre her insan tipine saygı gösteriyor musunuz?
Ağzından saygı lafını esirgemeyen tipler kendisine benzemeyen kişilere saygısızlığın alasını da çok kolay yapıyor da :)
1 gü
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
17Cevap
Hak edene saygılıyım hak etmeyene değil
Eskiden kısmen saygılıydım, bazen aykırı düşüncelere karşı sert tepkiler verdiğim bile olurdu. Ama 30'lu yaşlardan sonra baya duruldum, artık biri anneme küfür etmiyorsa saygıyla dinliyor ve anlamaya çalışıyorum. Hak vermesem bile "onun da kendince vardır bir bildiği" diyorum.
Sevgiden daha kıymetli olan saygıyı hayatımın merkezine koymuşum.
Benim için tüm ilişkilerin temel yapı taşıdır saygı. Ne dokunur nede dokundururum.
Saygılı olduğumu düşünüyorum... Fikrimi belirtiyorum ama kimsenin doğrusu benimle aynı olmak zorunda değil bunun farkındayım... Uzaklaşıyorum sadece
Normal olan bu olması gerekiyor. Yargılamadan, herkesin farklı doğrularının olmasını kabul etmektir aslolan.
Kim olursa olsun isterse ilk defa tanışayım isterse senelerdir dostum olsun hiç kimseye saygıda kusur etme. Aslında karşı tarafa gösterdiğin saygı senin ne tür bir kişiliğe sahip olduğunun en güzel ölçüsüdür bence
Evet her zaman karşımdaki kişiye saygılı olmayı tercih ediyorum
Her fikre saygı duyarım ama yanlış yapıp onu savunana değil
Paylaşmadığım hiçbir fikre saygılı değilim. Saygı duymak aynı zamanda onaylamak demektir.
Çoğu insan tipine saygılıyım yani daha doğrusu istediği insan tipini benimseme hakkına saygı duyuyorum. Fakat başkalarına zarar ve rahatsızlık vermedikleri müddetçe.
Eveett çünkü banane ahahw
Hahaha :D hayatımda değiller iki dk gördüğüm tipe ne diye daygı göstercem diyorsun değil mi :D
Yani karışmıyorum ama evet çok umrumda da değil aşkım hahahw yani doğru dürüst hayat yaşıyorumduuur gerisi beni ilgilendirmez
Evet öyleyim
Evet her zaman
Gerektiği yerde gerektiği kadarm
Öyle olduğumu düşünüyorum
Değişiyor
çok azla
Evet
Pek değil
Evet. Mümkün oldukça
Evet ama yatakta değil.
Fazlasıyla