Çok sosyal insan iyi midir?

Esnafla cartla curtla hatta tanımadığım insanlarla aramı yapıyorum hemen böyle telefon numarası cart curt gece 12'de otobüs durağında Somalili kızla tanıştım İngilizce konuşuyor benimle pratik yapıyorum mesela hzkahdskkdjd bir tane fenomen çocuk vardı lisede bana mı yanıkdı ne en yakın arkadaşını takip etmiyordu 1 milyonluk hesabından beni ediyordu hdsjdjs ama hiç konuşmuyorduk falan ben zaten girmiyordum instaya fake gibiydim hxkshdj oradan da sosyal becerilerimle tavladım muhtemelen çocuğu ağıma düşürdüm çünkü lisede şimdiki kadar taş değildim. Hastaneye gidiyorum doçent falan ayarlıyorum adam nemrut belli bir espri patlatıyorum gülüyor 10 dk önce birinin beynini ellemiş mesela hdkshdms her kesim mesela eve cinci hoca getirdiler geçen teyzemler (biz öyle insanlar değiliz varsa bozsun diye getirmiş teyzem bizim de haberimiz yoktu) hxkahdms Adam ciddi ciddi bir şeyler anlatırken işte kırıntı bir sıkırsanız kalbiniz kararır çalışmaz dedi anneannem vardı kalp yetmezliği olan anneanne sen rahat rahat takıl zaten sende kalp yok dedim adam bir ters ters baktı sonra bir gülüşü geldi tüm karizma sıfırlandı

Çok sosyal insan iyi midir?