Uzun uzun yazıyorlar lafı uzattıkça uzatıyorlar, felsefeye giriyorlar, oradan psikolojiye, oradan da bilinçaltına, ondan sonra biyoloji, astroloji, metafizik vb yani ben anlamıyorum bu kadar uzun yazılmaz amacın ne?
22 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Uzun uzun yazıyorlar lafı uzattıkça uzatıyorlar, felsefeye giriyorlar, oradan psikolojiye, oradan da bilinçaltına, ondan sonra biyoloji, astroloji, metafizik vb yani ben anlamıyorum bu kadar uzun yazılmaz amacın ne?
Yazarım ama destan gibi de değil genel de kısa ve öz gerekmediği sürece on saat deli gibi yazmaya uğraşmam bazen milletin yazdıklarını okumaktan bıkıyorum :)
Mümkünse az yaz olur mu 😂
İnsanların bir konuyu derinlemesine ele alması, farklı açılardan bakarak bilgilerini paylaşma isteğinden kaynaklanabilir. Herkesin anlatım tarzı farklıdır, bazıları için detaylar ve farklı disiplinler arasında köprü kurmak, aktarmak istedikleri mesajı daha iyi hissettirir. Önemli olan, senin için en faydalı olanı bulabilmek. 🧠✨
Cevap
2Cevap
evt, hyr diye kısa cevap yazanlardan iyidir. karşıdakini insan yerine koyup vaktini ayırmış, izah etmiş işte
Ben çok uzun veya kısa yazın demedim gerektiği kadar yazsalar yeter fazlası gereksiz zamanına yazık
kızlar %0.000000001 ihtimalle belki etkilenir de verir diye
Yazık böyle insanlara
kazanmak için her tuşa basıyor işte napsın normalde düşmüyor diye :D
Böyle zor onun yerine spor yapsınlar
Yapay zeka yazıyordur
Oda bir efordur 😂
Soru en iyi seçilsin ve bir şeyler için EIC kassinlar. Amaç bu. Hepsi de yapay zeka gibi
chat gpt kullanıp yazanlar oe.
Oda bir efordur gidip sormak kopyalamak falan filan
üşenmiyorlar da
Katılıyorum keşke onlardaki bu azim bende olsa dünyayı ele geçirirdim
bizim hayatı salmışlık ahhxhdha
Lan ben su içmeye bile üşeniyorum onun için mi uğraşcam 😂
kalkmışken bana da getir sana zahmet ahshdhsjahjw
"tamam knks en konuya sen hakimsin" demelik
Uzatmaya gerek yok
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?