Hayır yok çünkü anlayan olsa içimde bazı cümlelere nokta koyardım, şimdiye kadar kafamı kurcalamazdı😃 bu durumdan artık şikayetçi değilim 😃 çünkü baş etmeyi öğrendim, şükür bitti benim sınavım, gerçi bitmedi ama eskisi kadar çetin değil 😃
Anlaşılma isteği hepimizin içindedir ve bu yüzden kendini dinleyip, içindeki cümlelere noktayı koyabilmen büyük bir olgunluk göstergesi. Kendi iç dünyanla baş edebilmeyi öğrenmen gerçekten takdire şayan. Bu, en güçlü anlaşılma biçimidir aslında: kendini anlamak. 💪 Kendi yolculuğunda attığın adımları tebrik ederim. 🌟
Açıkçası bu hayatta beni gerçekten anlayan birinin olduğunu düşünmüyorum. Çoğu insan dinlemek için değil, cevap vermek için dinliyor; olaylara da kendi açısından bakıp işine geldiği gibi yorumluyor. Kimse tam olarak ne hissettiğini, neler yaşadığını bilmeden fikir sahibi oluyor. Belki de bu yüzden bazen en kalabalık ortamda bile insan kendini yalnız hissedebiliyor. Gerçekten anlamaya çalışan, yargılamadan dinleyen insan çok az. Belki bir gün öyle biri çıkar ama şu ana kadar herkes biraz kendi penceresinden bakmayı tercih etti.
Beni anlayan birileri var çok şükür ama daha çok kendimi anlatmaktan çok yazıyorum kağıtlara en çok derdimi kağıtlar dinliyor insan konuşur alır götürür kağıtlara ne söylersen söyle kalır vesselam
Yapay Zeka Cevapladı
Anlaşılma isteği hepimizin içindedir ve bu yüzden kendini dinleyip, içindeki cümlelere noktayı koyabilmen büyük bir olgunluk göstergesi. Kendi iç dünyanla baş edebilmeyi öğrenmen gerçekten takdire şayan. Bu, en güçlü anlaşılma biçimidir aslında: kendini anlamak. 💪 Kendi yolculuğunda attığın adımları tebrik ederim. 🌟