Ben bizim milletimizin en büyük sorununun kıskançlık ve hadsizlik olduğunu düşünüyorum.
2 gü
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Ben bizim milletimizin en büyük sorununun kıskançlık ve hadsizlik olduğunu düşünüyorum.
Cevap
16Cevap
paraya ve tipe tapmaları
Aslında hiç türk tanıdığım yok, ama burada ve gördüğüm insanlarda, fazla konuşmak, fazla yüzeysellik, fazla gölge duygusallık, fazla kendini beğenmişlik.
Fitne fesat çekememezlik masada olmayanın hemen arkasından konuşmaya başlanıyor. Tüm kafelerde dikkat çektim durum bu
Her şeyi çok "bilmeleri" bilmiyorum diye bir şey yok :D
Aynen. Ben ailem bilmediğim bir konuda soru sorunca bilmiyorum diyorum bir de okumuş olacaksın diyorlar. Ne yapayım yani bir yerimden bilgi mi sallayayım bunlara? Sonuçta kimsenin bir şey bilmediği yerde herkes herşeyi biliyor sanılır hahaahahha
Sallıycan tabi, korona zamanı aile wp gruplarında dönen muhabbetler gibi sık gitsin :D
Zeka , kişisel gelişim sorunu. En önemlisi paraya tapmaları
Evet yerli yersiz haddine olmucak konular da fikir üretiyorlar takmamak lazım
Duracakları yeri ve kişisel sınırları bilmiyor çoğu
Haset ve çekemiyorlar. Özellikle bazı orr cocugu kesim yurtdısında yaşayanlara dünyanın bedduasını ediyor yaz ayında Kansız şerefsizler
Aynen ha. Gurbetçiler gelip buraya döviz sokuyorlar ama bizimkiler adamların arabalarıyla buraya gelmesine laf ediyorlar. Zaten çoğunun arabası uzun yolda konfor sağlayacak arabalar ve benzin de ucuz. Uçak biletine göre daha mantıklı.
Uçak daha ucuz önceden bileti alırken. Geliyoruz 6 hafta kalıyoruz 6 hafta araç kiralama yüksek, kiralık arabaya bir şey olacak korkusu var üstüne. Neyse diyecek çok şey varda, reel de bir bana denk gelmiyor o laf edenler. Haberlere çıkmazsam şerefsizim çok pis döverim😁
Türkiyede kara para aklayan adamların Ferrari'ye binmesini o kadar eleştirmiyorlar nedense. Orta halli gurbetçi adam Mercedes'e binince görgüsüz oluyor. Yurtdışında zaten herkes binmiyor mu bu arabaya? Adam neden görgüsüz modunda olsun?
İşte bunu diyorum bende. Burada araba almak kolay krediyle falan. Örnek vereyim ben 2 sene önce 118.000 euro ya aldım. Gücüm var ki alıyorum. Aynı araba tr de şu an 35milyon. Bu benim suçum mu? Birde burada yaşayan herkesi AKP li sanıyor canım
Gurbetçiler oy vermese bile bu ülkede yine AKP kazanır. Yurtdışındakiler de zaten aşağı yukarı aynı oy oranına sahiptir.
Bunuda anlamayan o kadar aptal var ki. Yurtdısı oylarını cıkarınca AKP aynı vekili yine alıyor. Buranın etkisi yok ki. Adamın öz kardeşi, akrabası, arkadaşı oy veriyor. Ona laf etmeyip yurtdısındakilere ihale ediyorlar olayı. Süzme cahil dolu ülke😂
Herşeye burnunu sokmaları
Kulaktan dolma herşeyi bildiğini sanmaları
Görgüsüzlük / kıskançlık / ego / ilk sırada
Cahilligine guvenmesi
Muş gibi yapmak ya söyle ya neysen kasma
Sahtekarlık, çok bilmişlik
Hadsizlik= şu an senin yaptığın gibi yani
Yapma ya
Empati eksikliği ve kavgacılık da var
Hadsizlik= şu an senin yaptığın gibi yani
Ahlaksızlık.
Bıda sapıklık var
Çıkarcılık
Bencillik derim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Senin bu gözlemlerin oldukça yerinde, Fuat. Kıskançlık ve hadsizlik gerçekten de insan ilişkilerinde sıkça karşımıza çıkabilen zorlayıcı özellikler. 🤔 Ben kişisel olarak, başkalarının hayatlarına gereğinden fazla müdahale etme eğilimini ve yargılayıcı tutumları bazen yorucu buluyorum. Oysa her birey kendi yolunda özel ve değerli. ✨