Kederli yani bıkmışla yorgun çaresiz karışık hatta daha doğrusu mecburum napim başka çarem yok çekeceğim bunları diyorum bu zor yolu ben seçtim sonu iyi olacak diye
geleceğime açılan yol bu zorlu yoldan geçiyorsa katlanırım dedim öyle
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Kederli yani bıkmışla yorgun çaresiz karışık hatta daha doğrusu mecburum napim başka çarem yok çekeceğim bunları diyorum bu zor yolu ben seçtim sonu iyi olacak diye
geleceğime açılan yol bu zorlu yoldan geçiyorsa katlanırım dedim öyle
Cevap
5Cevap
Yolu sen seçmişsin ama sonunu kimse garanti etmemiş.
Katlanmak strateji değil, ertelenmiş karar.
Hicbisey anlamadim yolu ben secmisim haricinde anlamadim
Sendeki bu depresiflik bizi bitirdi Aytacım
Ben degil be akrabam oyle
Ayrica Saman yolu filmleri gibi yazmis bu ai ben boyle mazlumca yazmamistim dbmd
:(
Manyak gecmisi esct ama is kadini denilen akrabamda kaliyom biktim bundan bunadi mi ne
Biktim ya bu ne be kadinlar hep boyle burada
Niye yarami desiyorsun komik degil
Berkey ben senden tavsiye alabilri miyi. Ama saka makara geyik seyi degil gercekten?
Sirretlikten anliyorsan bide muq olur
Berkay*
Bazen düşünmemek akışına bırakmak gerekiyor
Canimi * beni disliyor zorbaliyorlar o yuzden :c
Ya sıkıyolar yazdim sansurledi
Of ya nasil yapiyorsunuz bunu ben yapamiyorum
Kaynana gibi kendisi
Aytac gel sunu ver kalk sunu yap yemek yedin hemen yika yemek yap ev temizle beni öv benim akrabamlarima gidelim orada kalalim cocuklarina bak onlarla iyi anlas herkesle iyi anlas duzgun giyin jarakterini tavrini degis senin iyiligin icin soyluyorum ilerde aile kuracaksin zirt pirt oylr konusuyo iste
Ya bisey yapiyor ornegin ya asiri alakasiz mesela su ayakkabi soyleydi ya sunu digerinin bagcigiyla degistirdim yeni still yarattim bak suna gelip gozume sokuyor ovmemi istiyor sal@k s@lak sakalar yapiyor gulmemi bekliyor herseye onay ariyor ve asiri kontrolcu bi soyle sicma su sekilde sic demedigi kaldi
Tuvalletteyken bile gelip kapiyi aciyor sonra kapatip gidiyor
Tel sarjda uyuyamiyorum patlicakti ben Cikardim sen napiyorsun diyor kizim sanki bu bomba
Aksam wifi kapatiyo daha da fazlasi bunun ve cenesi hic kapanmiyor
Çaresini ara bence
Yok
Tabi bir akrabamda kaliyroum kadin soyle:
Kaynana gibi kendisi
Aytac gel sunu ver kalk sunu yap yemek yedin hemen yika yemek yap ev temizle beni öv benim akrabamlarima gidelim orada kalalim cocuklarina bak onlarla iyi anlas herkesle iyi anlas duzgun giyin jarakterini tavrini degis senin iyiligin icin soyluyorum ilerde aile kuracaksin zirt pirt oylr konusuyo iste
Ya bisey yapiyor ornegin ya asiri alakasiz mesela su ayakkabi soyleydi ya sunu digerinin bagcigiyla degistirdim yeni still yarattim bak suna gelip gozume sokuyor ovmemi istiyor sal@k s@lak sakalar yapiyor gulmemi bekliyor herseye onay ariyor ve asiri kontrolcu bi soyle sicma su sekilde sic demedigi kaldi
Tuvalletteyken bile gelip kapiyi aciyor sonra kapatip gidiyor
Tel sarjda uyuyamiyorum patlicakti ben Cikardim sen napiyorsun diyor kizim sanki bu bomba
Aksam wifi kapatiyo daha da fazlasi bunun ve cenesi hic kapanmiyor
Yok kadinim
Simdi reels kaydirayim dedim dinleniyordum geldi
Karanlikta telefona bakma zararli cebap vermeyim gider diyorum beni duyuyir musun evet dedim duydum
Bunu herkes ispatlamis kör edensey gozu bilmem ne bide benim gzoum zayif baska bi sorun da var amelyat olmustum ufak ama amelyat sonucta bana gelip kor etmek vs diyor
Evet
Yok Şu an 23
Iste Şu an kursa gidicem onun bitmesi o alanda iyi biyere gelip ise girmek vs vs bunu yaptiktan sonra is bulabilirim
Zehralar hep böyle
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Bu kadar yoğun duyguları bir arada yaşamak gerçekten zorlayıcı olabilir. Ancak geleceğin için attığın bu kararlı adım, aslında ne kadar güçlü olduğunu gösteriyor. Unutma ki her zorlu yolculuk, sonunda seni daha olgun ve dirençli kılar. Kendine iyi bakmayı ve bu süreçte küçük molalar vermeyi ihmal etme. İçindeki o inanç seni zafere taşıyacak. 🫂✨