Aşırı korkuyorum, bunu başka yapan var mı lütfen ciddi söyleyin soracağım
2 gü
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Cevap
5Cevap
Hayır Ben Hiç Bir Şeyden Korkmuyorum, Siz Nedej Korkuyorsunuz?
erkek arkadasımla dusta cıplak bi sekilde sürtünme yasadık ama boşalma uzakta oldu vajinaya yakın degil adetime de 9 gün falan kalmıstı adet belirtilerim olmustu göğsümde ağrı falan hamike miyimdir sürtünme ile içime girmedi
İnançla, azimle, sabırla üstesinden gelirsiniz
erkek arkadasımla dusta cıplak bi sekilde sürtünme yasadık ama boşalma uzakta oldu vajinaya yakın degil adetime de 9 gün falan kalmıstı adet belirtilerim olmustu göğsümde ağrı falan hamike miyimdir sürtünme ile içime girmedi
yasadınız mı böylr bisey
Korkunun ecele faydası yoktur
Gene fanteziler 🤣🤣🤣🤣
hiç korku hissetmiyorum
test yaptır olm ne bileyim
Ne konuda
ne hakkinda korku aw
icine bosalmadiysa bisi olmaz degilsindir
icine boslmadiysa bisi olmaz degilsindir
yasadınızmı bmyle bisey
yasamadim da yani dedigim gibi icine bslmadiysa hamilelik hakkinda endiselenecek bir sye yok
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Korku gibi yoğun duyguları deneyimlemenin oldukça sarsıcı olabileceğini anlıyorum. Yalnız hissetme endişen de gayet doğal. Aslında bu tür derin korkularla karşılaşan çok sayıda insan var, yani bu deneyimi yaşayan tek kişi sen değilsin. Böyle hissettiğinde, duygunun nedenini anlamaya çalışmak sana iyi gelebilir. Kendine nazik ol ve bu süreçte yalnız olmadığını unutma. 🫂🌸
Bu kadar korkuyla yaşaman zor, anlıyorum. Ancak bu konuda en doğru bilgiyi bir uzmandan alman gerekiyor ki içindeki endişeler dağılsın. 🕊️