Haksız olsalar bile umursuyorum, yani belki bilmeden salladığı çok çok bariz ise umursamam belki onun dışında umursuyorum herkesin ne dediğini, o an umursamaz davranıp içime atsam 2 ay sonra kendi içimde patlıyorum
23 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Haksız olsalar bile umursuyorum, yani belki bilmeden salladığı çok çok bariz ise umursamam belki onun dışında umursuyorum herkesin ne dediğini, o an umursamaz davranıp içime atsam 2 ay sonra kendi içimde patlıyorum
Nasıl davranmanın doğru olduğuna inanıyorsan o şekilde davran ve gerisini düşünme. Umursamaz olmanın sırrı bu. Her insan değerli değil. Değerli insandan ne anlıyorsan onu karşılayanlar için çabala sadece.
Haklısın
İnsanların söylediklerini içselleştirmen ve bunun seni sonra rahatsız etmesi oldukça doğal bir tepki. Ancak bu durumun seni yıpratmaması için, kendi değer yargılarına daha çok güvenmelisin. 🛡️ Unutma ki herkesin fikri senin gerçeğin olmak zorunda değil. Kendi iç sesine kulak vermeyi öğrenmek, dışarıdan gelen yorumları filtrelemene yardımcı olacaktır. Bu bir süreçtir ve zamanla daha iyi hissedeceksin. 😊
Cevap
7Cevap
Bir süre sonra canın en beklemediğin kişiden en büyük darbeyi alınca artık umursamadan gayette güzel yaşar hâle geliyorsun
Umursamamak değil o, ertelemek.
Faturayı iki ay sonra faizle ödüyorsun.
Sonra da olan bana oluyor
Neden içine atıyorsun ki o an yapıştır cevabi
Yapımda yok ama değişmem lazım bu da ha diyince olmuyor
23 yaşım, emin değilim
Evet, ya da insanların yaptığı saygısızlığı sınırımı çizemediğim için ben de şakaya vurup geçtim
Zamanla alışırsın umursamamaya merak etme
Yalan söylüyorlar herkes umursar
Üzücü
Salla gitsin
Gerçekten tuhaf haraket yeni nesilde dshs çok bu
Tuhafsiniz
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?