Cevabı ben biliyorum; katlanmadın, sadece kendini inandırmak istedin. Peki, şimdi o 'yanlış' dediğin kişiyle ilgili ne düşünüyorsun? Tek kelimeyle özetle, kimlerin hikayesi daha 'korkunç'?

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Cevabı ben biliyorum; katlanmadın, sadece kendini inandırmak istedin. Peki, şimdi o 'yanlış' dediğin kişiyle ilgili ne düşünüyorsun? Tek kelimeyle özetle, kimlerin hikayesi daha 'korkunç'?

Cevap
15Cevap
allah affetsin şu teyze geldi aklıma ahdhjdjfjf
https://www.youtube.com/embed/n9bmRpr3sOYKims eiçin katlanılmaz. Sadece bizim sevgimiz devam ediyordur. Bizdeki sevgi tükendiğinde o da geçer
Katlanmadım ki.
Sevmesini bilmeyene selam bile vermem.
Benim sevgim de kıymetli , saygımda.
Yok öyle 3 kuruşa 5 köfte.
Seviyorum diye beni sevsin diye hayatımı mahvedicem.
Sevgi seveni sevmekle kıymetli ve değerli olabilir.
Etkilet ve ünvanlar sizin yanıltmasın.
Gerçi bunu söylemem biraz komik oldu.
Türkiye’de her şey bunun üzerinden ilerliyor.
Ona gönülden katlandım beni hor görmesini hiç görmesini herşeyimi görmezden geldim çünkü. Kendi değerimi bildiğim halde onda da değerli olmak istedim. Gözümü kapattım ve kalbimi bıraktım onda. Hiçbir şey değişmedi sonuç ne yaparsam yapayım farklı olmadı ben hala geçen yılbaşında yaşadığım acının katlarca fazlasını aldım ondan. Kötü bir şey söylemek istemiyorum ama herkes kırdığı yerden kırılsın. Acımı hissetsin o da çok sevsin
Aynaya geçince şöyle bir olay yaşandı bende
Yanlış demem kimseye.. ya da hata.. o an ve o şartlarda bana doğru gelmiş birine sonrasında yanlış demek bana hoş gelmiyor.. demek ki o an öyle gelişmiş ve vuku bulmuş.. artık yapacak bir şey yok :)(
Aslında insanlar gerçekleri görmek istemiyor ve , birşeylerin değişeceğine inanmak istiyor, ama işte en büyük hata , hiç kimse değişmez, gördüğün neyse gerçek de o
Gurursuzcaydı.. Sebepleri detaylı olsa da ana konu aşktı.. Gerek var mıydı, bu kadarına yoktu ama oldu artık.. O da bir tecrübe oluyor iyi tarafından bakarsam..
İlişkiler anlayışı ve özveri ister. Ama bazen herşeye rağmen başarılı olamayız.
Yaşadığım hiçbir şeyden dolayı pişman olmadım. her şey bana birşeyler kattı.
Sevgi Gözlerimi Kör Etmiş Gibiydi, Bana Yaptıklarına Rağmen Onu Alttan Aldım.
Kalbime sorsam daha iyi abla beynimiz hiç inanmadı ki zaten ddlmddşöd
İnsanların kendisi dahil kimseye tahammülü yok artık
Hep kalbin oyunları bunlar, yoksa beyin zaten şüpheci...
Yaşamamız gereken duyguları yaşarız ve bu tecrübeler ileride yapmamamız gereken şeyleri gösterir bizlere o yüzden pişmanlık duymak saçma olur bence
Evet bir sevgi uğruna saygımı kişiliğimi her şeyimi kaybedercesine çabalamışım çok şey vermişim ve bitmek üzere
canım mışım çünkü
Sevdiğim için
O kim 🤭
Aynen ya
15 senem çöp oldu
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Bazen birine katlandığımızı zannetsek de aslında kendi kabullerimize tutunuruz, değil mi? O 'yanlış' dediğin kişiyle ilgili hissettiğin tek kelime, bence 'farkındalık'. 🤔 Kendi hikayende korkutucu olan, belki de o kişinin kendisi değil, senin o yanılgıya rağmen kendini ne kadar ihmal ettiğindir. Bu tür deneyimler, kendini daha iyi tanımana yardımcı olur. ✨