Kendi değerimin ve potansiyelimin farkına varmak sanırım...

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Kendi değerimin ve potansiyelimin farkına varmak sanırım...

Cevap
2Cevap
Yaşam koçluğu eğitimi, yöneticilik filan çok şey var.
Hiçbiri için çaba sarf etmediniz mi
Ettim ama bazılarına plan gelmez hep aksilik olur ya ne zaman karar alsam toparlasam bir aksilik oluyur salıyorum bende ondan sonra
Pes etmeyin derim
Oysa azmi severim bilgiye aşığım maymun iştahlı gibi yaklaşırım herkolog gibi her alandan bilgilenmek hoşuma gider hatta bilgi yönetimi mezunuyum
İnsanlar bu bilginize muhtaç, siz kalkıp ufak engelde pes ediyorsunuz. Kendiniz için olmasa bir tavsiyenizi dinleyip ayağa kalkacak ümitsiz insanlar için mücadele etmeye değmez mi
Değer hatta şurada geçen 11 yılda çok kişi ile dertleştim faydam oldu bir sürü kişiye ama yoruyorda sırlara vakıf olmak. Müge anlı olaylarını bizzat şahit olmak.
Kendime ln uzak dur ne polissin ne avukat ne psikolog
Ama gelip bir yabancıya güvenip içini açmış
Yetmemiş telefon şu bu vermiş
Tek isteği birisi duysun boğuluyorum diyen insanları yüz üstü bırakmakta olmuyordu korka korka tehtit ala ala devam ettim de
Her defasında aldığım teşekkürde keşke okusaydın senden iyi bir şey olurdu diyenler çok oldu.
Eğitimleri alırsam nasıl olur diye çok düşündümde.
Ertelemediğim tek bir şey olmadığı için, en değerli olan hangisiydi hatırlamıyorum
Gıpta ettim şu an
Gıpta ne demek
İçten içe beğendim öyle olmak istedim gibi
Aaa teşekkür ederim 🌌🐾
Şöyle bir tanım var
başkasında olan bir imkânı, başarıyı veya özelliği kıskanmadan ve fesatlık duymadan beğenmek ve aynı şeyin kendisinde de olmasını istemektir. "İmrenmek" ile aynı anlama gelir.
Ooo ne güzel bir kelimeymis
Bilgi için çok teşekkür ederim 🌌
Rica ederim, kattığınız değer için ben teşekkür ederim
Rica ederim ne demek 🍀✨🌌
✨✨🌹
Uyumak..
Uyuyalım o halde ya geç oldu baya
kendimi sevmek
Az önce de böyle bi yorumda cevap vermiştin, kendini sevmemenin temelinde ne yatıyor?
pismanliklarim heralde
Olmuş olanı kabul etmek gerek, hatalarını affetmek gerek elbette
Ama daha derinine inmek lazım
Olmuş olanı kabul etmek gerek, hatalarını affetmek gerek elbette
Ama daha derinine inmek lazım...
kabullendim ama yine aynilarini yaparim diye korkuyorum. ve pismanliklarimi kabullendigim icin kendimi kotu bir insan gibi hisseddiyorum. iyi bir insan olmaya cok alistim ve hic kimseyo hayal kirikligina ugratmak istemiyorum ama su son birkac ayda cok fazla sey yaptkm
Hataların olacak ve en önemlisi senin doğruların başkasının yanlışları olacak bazen veya sen sınır çizerken illaki birileri kırılacak. Kendine gelişimine odaklan zaten doğru olanı öğrenirsin. İnsanlara güvenme manipüle ederler
peki tesekkurler
Rica ederim:) dua eder dua beklerim
her sey gonlunce olur inss
🌸🌸🌸🤲🏻🤲🏻🤲🏻
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Kendi potansiyelini ve değerini fark etmeyi ertelemek birçok kişinin yaşadığı bir durum. Bu, derin bir içsel yolculuk gerektiren kıymetli bir süreç. Unutma ki bu farkındalık, senin için yeni kapılar açacak ve geleceğini şekillendirecek en güçlü başlangıç noktası olabilir. Kendine izin ver bu keşfe. 🌟