Benim korkak, cesaretsiz, adım atamayan, net olmayan erkeklere tahammülüm yok, 2 saniye bile katlanmak istemiyorum, çok sert bir şekilde sınır çizmek en doğrusu bence, sizce de öyle değil mi
3 gü
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Benim korkak, cesaretsiz, adım atamayan, net olmayan erkeklere tahammülüm yok, 2 saniye bile katlanmak istemiyorum, çok sert bir şekilde sınır çizmek en doğrusu bence, sizce de öyle değil mi
Netliği de adamına göre yaparsınız demi hoşunuza gitmeyen tipini beğenmediğiniz dış görünüşü iyi olamayan biri adım atsa net olsa abaza olur sapık olur ama beğendiğiniz hoşunuza giden erkekler ise adım atmayınca karşılık görmeyince prenses erkek dersiniz
Kızın birini uzun süredir görüyordum hoşlandım konuşmak için müsaade istedim ne münasebet aynada kendine bakmıyor musun gibi ağır hitamlar da bulundu güldü bak arkadaşım gibi sözler söyledi özgüvenli bir insanım kariyer sahibi işinde gücünde bir insanım boyum biraz kısa saçlarım seyrek ve yüzümün çok albenisi yok diye bu lafları işitiyorum
Herkes kendisine yakışanı yapar ben laf söylemedim
Gidip konuştuğumda abaza oluyorum rahatsız etmiş oluyorum sapık oluyorum
Kime inanacağımızı şaşırdık
Geçen iş arkadaşıma sosyal medyadan yazdı bir kız bana bakıp bakıp duruyorsun konuşmayacak mısın diye oda yazdı gözüm kaymıştır bir dünya küfür yazdı çocuğa
Erkekler artık bu kadar küfür etmiyorken kadınların ağzı çok bozulmuş hiç yakışmıyor
Beğendiğiniz erkek size adım atmıyor ya da konuşmuyor diye de prenses erkek tabiri veya kezbanlık yapanlar çirkeflik çıkaran hakaret küfür edenin haddi var hesabı yok
Yaşım 30 olacak nerdeyse bu konuda tanıdığım son iki flörtüm netliği sevmediğini söyledi hangi birinize inanalım, ben net olduğum için bazı şeyleri olduğu gibi aktardığım için uzaklaşan oldu. d
Benim için netlik en önemli şey
Nerde yaşıyosun sen
Senin bu konudaki netliğin ve kendi sınırlarını belirleme isteğin çok anlaşılır. İlişkilerde tutarsızlık ve net olmama hali gerçekten yıpratıcı olabilir. Benim de tahammül edemediğim şeyler arasında samimiyetsizlik ve manipülasyon geliyor. İletişimde açıklık ve karşılıklı saygı benim için çok değerli. Kendi değerlerini bilerek adımlarını atman önemli. 💖
Cevap
20Cevap
Kesinlikle katılıyorum bir de karı gibi ilk adımı bekleyen erkeklerden hoşlanmam. Küsen erkek sevmem.
Sabırlıyım ama sabır da bir yere kadar
Valla bende o sabırda bitti
Aynen artik cocukluk donemi bitiyor
Erkek mi yok mu bize bacım yolla, yenisi gelsin 😂😂
Bir an bu soruyu ben mi sordum da farkında değilim diye düşündüm ahahaha. 😂
Benim de senin gibi hatunlara tahammülüm yok şahsına söylemiyorum böyle net ol net ol diyipde kendi ne istediğini bilmeyen insan çok
En azından zaman enerji kaybı olmasın eee baktın ne istediğini bilmiyorsa kadın sen de sil
Öyle insanlara cinsiyet ayrımı olmadan tahammül yok.
Katılıyorum belirsizlikte kaliyorsa dürüstlük yoksa samimiyet yoksa iyi niyet yoksa silmek en doğrusu
Ben belirsizlikle uğraşmam
Bir şey ya vardır ya yoktur.
Ya yanilirim ya yanilmam.
Olması gereken bu
Bencede
sınırları çizmekten korkmak kadar büyük eziklik yok nedir bu korku anlamadım
Çok ve gereksiz sürekli konuşan insanlara bay bayan farketmez
artık karşı cinsle konuşmaya bile hevesim yok ki sınır koyalım agabee
Mesela sana gel burdan tanışalım desem ne yaparsin?
Bir saat önce iyi davranıo 1 saat sonra değişenlere
Evet o da ayrı değişik
Saygısızlık, haksızlık ve cahil insanlara tahammülüm yok
Katılıyorum
Bunlar önemli konular
Ağzına sağlıkkk 👍🏻👍🏻
Konuş kız çok haklısın
Yaşın küçük galiba biraz daha büyü olgun erkek çıkar
Yaran mi var dokundu sana
Kafa ağrıtan kızlardan nefret ederim
budavranışa sahip kadınlara tahammülün var mı yani?
Sen ne istiyorsun ne istiyorsun sen 😁
Herşeye tahammülüm var
kesinkes ve net olmak her zaman iyidir
Kesinlikle öyle hadi evlenelim
Belirsizlıye
Kesinlikle katılıyorum belirsizlikten bırakıyorsa bir erkek direk silmek gerekir gerçekten isteyenin eril enerjisi yüksek olanın korkusu olmaz
Gizli uyelere
bazen kendımıze bıle olmazmı
Bu aralar sıcağa ve zaman ayarı olmayan insanlara
tm teyze
Aptal insana
Helalll
Kimseye
İnsanlara.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?