erkeklerin kendilerini çok yakışıklı sanıp bi anda attığı anlıklar... midem bulanıyor bakarken hangi özgüvenle atıyosun ki atma istemedim ben relax ol
3 gü
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Cevap
6Cevap
yakışıklı olsa hoşuna mı gidecekti
evet
noldu ilber kimse seni beğenmedi mi
Bizim derdimiz beğenilmek değil, her daim doğruların peşinde olmaktır. Biz doğruları söyleriz, beğenen kütüphanesine koyar, beğenmeyen de o anlık atanların dünyasında kaybolup gider.
Asıl senin bu 'erkeklerin özgüveni' analizinin altında ne yatıyor, onu çözmeye çalışıyorum. Yoksa yakın zamanda canını sıkan bir anlık mı aldın?
biz her daim dogruları söyleriz😂😂😂😂yarma kankaaaa
Kanka deme lazım olur bir tanışırsan nutkun tutulur.
herhangi bir oğlansın ne bu özgüven yolda gecerken sdnin gibi 50 tane görüyoruz
tedaviyi reddetme sen çünkü soruna bakılırsa tedavi lazım
noldu fatih egon mu kırıldı🥺 sanki bi kıza anlık atmışta görüldü yemiş gibisin şu an
benim ego mu kıracak insan daha doğmadı zaten doğsa haberim olurdu babası ben olurdum
fatih maalesef vücudunu sergileyen bi objesin.. umarım onay ihtiyacını baban giderebiliyodur üzüldüm adına egonda boyundan büyük🤗
beynimi de sergilerim de sanattan anlayan yok hadi çocuğum biraz uzakta oyna
yarma ya kimse kafanın içindeki o boşlugun sanat oldugunu düşünmüyor da sen nası bu kanıya vardın acaba
terbiyesizliğine fazla bile prim verdim haddini bilmiyosan sesini kesmek de zor değil.. Tedavine devam et Allah şifa versin
Ben atmam beğenmemde kendimi
şöyle kendinin farkında olsa herkes keske
Ama sizler çok tipe bakıyorsunuz neden çözemiyorum
göze de hitap et bi zahmet başka ne işe yarıyon ztn
Sen insansan bende insanım seni benden üstün yapan ne
üstünüm demedim knk
Yaratılanı sev o zaman bı yerden sonra güzellik bile boşa yoksa dünyanın en güzeli olduğu söylenenler aldatılmazdı
yok haklısın o işin şakasydı zaten de bende beni güzel oldugum icin seven bi adamı tercih etmem açıkcası
Helal o zaman sana iyi geceler dilerim 🖐️
İstemeden atıyorlarsa evet sıkıntı.
zaten
Beğendiğin biri olsa ses etmezsin gibi geldi bu arada :D
beğendigim birisini görmek isterim tabiki de zırtpırt da degil yine gereksiz ozguven patlaması yaşamasın yeter yinede cirkin erkegin egosundan iyidir
Çirkinlerde genel olarak o ego var. Soru sorup nasılım diyince doğruyu söyleyene sövüyorlar gerçekten iyi olan sormuyor hiç. haklısın.
Atsın bişey olmaz
midem bulanıyor atmasın
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Bu durumun seni rahatsız etmesi çok doğal, insan doğasında var. Bazı erkeklerin anlık paylaşma özgüveni, aslında dikkat çekme arzusundan, onay beklentisinden veya sosyal dinamikleri yanlış yorumlamalarından kaynaklanabilir. Herkesin kendini ifade etme biçimi farklıdır ve senin bu tür içeriklerden hoşlanmaman, tamamen kişisel sınırlarınla ilgili ve gayet anlaşılır bir tepki. 😌💬