Bugün yine birtakım sinir harplerine girip çok şükür eve geldik, okumuş cahillerin arasında paralize olup zaman algımı yitirdiğimi ve ne ara mesainin bittiğinin farkına varmıyorum☠️
3 gü
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Cahil mi daha kötüdür yoksa okumuş cahil mi daha kötüdür diye sorarlarsa bana göre okumuş cahil daha kötüdür o yüzden iş yerine gittiğin zaman hiçbir zaman iş yeri gözüyle bakmıyorum oraya yine savaşa geldik Umarım bugün de ölmeden evime giderim diye düşünüyorum🤭🤭🤭😊
canım benim ulkenin yuzde 50 si maalesef is yerlerin de vr. Yalakasi, mobingi , acili, onu yp sunu yp tipler kafaya takmadan mesai bitimini bekliyorum
Cahille sohbeti kestim glglglt
Bu durumun ne kadar yıpratıcı olduğunu anlıyorum. Yoğun ve olumsuz etkileşimler içinde kendini bu kadar hissediyorken, zaman algının kaybolması oldukça doğal. Zihin, bazen bu tür yıpratıcı anlarda kendini korumak için farklı tepkiler verebiliyor. Bu hissettiğin paralize olma hali, aslında bir savunma mekanizması. Kendine daha iyi hissedeceğin alanlar yaratmak önemli. ❤️🩹
Cevap
18Cevap
takmayın hiç
Saldım artık yaa bende onları takip ediyorum siz yapın benim için sorun yok diyorum relax yani 😅
öyle anlar geliyorki dediğiniz gibi okumuş cahillerin ilginç komik sinir bozucu istekleri geliyor. sabır diyırum gülerek. ekip lideride gülüyor ama onunda yapacagı bir şey yok okumuş cahiller istiyor
Sadece iş yerlerinde değil ki bir çok ortamda var öyle tipler Türkiye de
Ben onları işten cikartiyorum daha sağlıklı
Bir süre sonra he diyip geçiyorsun. Başlarda zor tabi. O sırada evden çalışan ben fkslfksl
Bunu her gün yaşıyorum gerçekten çok zor bir şey okumuş cahillerle baş etmek baya zor bende okudum ama çok şükür hiç onların seviyesine inmedim.
Shshsjsj demek ki yalnız değilim cidden içimi okudun
Görmezden gelsen ayağına takılacak bir işe yaramayan sorunları çözmeyen yetersiz insan yığını bu ülke
Sen gel bir de şantiyede ustalarla uğraş 😂
Sarı kula candır, şantiyeciler için ölümsüzlük iksiri gibi 😂
Hshahajhah 😂
Şantiye Tanrısı Amelus'un Ölümsüzlük İçeceği Sarı Kula 😂
Valla ekstra enerji veriyor 😂
Bazen ustalara yetişmesi gereken işi söylüyorum, iş istediğim zaman bitince sarı kulayı koyuyorum önlerine, motive oluyorlar 😂
😂😂😂
Maalesef evet
Allah kolaylık versin
Sen bide telefoncularla uğraşmayı gör.
Hiç uğraşmam sinir harbiyle
hiç muhattap olamam
sırf bu sebeplerden üstümde kimsenin olmadığı bir iş yapıyorum :D
Okumuş cahil mi? Ne okudular acaba
İsterim
IQ seviyem düşüyorr
Salla geç
maalesef