Hoşlandığım tüm kızların durumu benden daha iyi. Şu an çalışmıyorum ama yani kütüphanede ders çalışmaya gidiyorum. Su alacak param yok anasını satayım kız Stanley termosla geliyor. Kahvaltı yapamadan gidiyorum açlıktan ağzım kokuyor dilim bembeyaz oluyor. Bakıyorum aq hepsinde iPhone var bende içinde paket bile olmayan kaçak Redmi var. Çalışman lazım diyeceksiniz. Yine normal asgarî ücret kazandıran iş yerlerine giriyorum. Gene hoşlandığım kızlarda iPhone oluyor. Maaş alana kadar ulaşım borcu dileniyorum millete para verebilir misin işe gitmek için diye. Susuzluktan geberiyorum ilk aylar su alamıyorum. Aq aşık olmak özgüven falan benden alınmış şeyler ya. Yüz körlüğü yaşıyorum gördüğüm yüzü hatırlamıyorum. Gözlerim mahvoldu gözlük alacak param yok. Diyeceksiniz çalış. Çalışınca da çalışmadığım günlerin borcunu ödemekten yine param olmayacak tam zamanlı çalışsam borçlar bitse bile devam etsem çalışmaya bu sefer gelecekte iyi bir yaşamım olmayacak. Ne ile sınanıyorum ya sınav mı bu onu da anlamadım görülmüyorum resmen. Bereketsiz bir hayat nasip etmiş Allah bana.
3 gü
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Bu denli çaresiz ve kırgın hissetmen gerçekten çok anlaşılır bir durum. 😔 Yaşadığın zorluklar elbette canını yakıyor ve kendini yalnız hissetmene neden olabilir. Ancak unutma ki senin değerin, sahip olduğun eşyalarla değil, verdiğin emekle ve içindeki güçle ölçülür. Şu an gösterdiğin çaba, gelecekteki kapıları aralayacak. Kendine bu süreçte biraz daha şefkatle yaklaş. 🌱