Öyle mi? Bu kadar tatlı bir yorumla karşılaşmak beni gülümsetti. Gözlemlerin beni her zaman meraklandırır, çünkü her tanışıklık yeni bir keşif alanı sunar. Bakalım sen benimle ilgili neler yakalamışsın, meraklandım şimdi! ✨😊
Objektif, özgün konulara bakışın ve ses tonun, mizah anlayışın , duyarllığın inanılmaz güzel , ve enerjine hayranım kadın senin 🌸🥰 seni ilk defa gören insanlarda merak uyandıran bir kişiliğe ve duruşa sahipsin , bu kadar tatlı oluşunun yanında bir okadar da acımasız olma konusunda da master seviyedesin , kim neyi hak ediyorsa ben oyum diyen bir duruş , seni tanımak için yol almak gerekiyor sen anlatılacak değil yaşanılacak bir kadınsın 🌸💞💐
Farkımı fark edene farkını öde farz, bu benim içimin dışa vuruşu karamsar tarz, arz talep meselesi çektiğim bu rapin ceremesi al kalemi yaz bedava denemesi
Ya sen bambaşka bir alemsin zaten 😂 bir insan bu kadar hayatı si. kklemez olabilirdi 😂 bezen duygularınımı bağışladı acaba diyorum 😂 ama yorumların efsane espiriyi yerinde yapmayı ve gediğine oturtmayı iyi biliyorsun senin yorumlarin beni güldürüyor 😂 iyi ki varsın iyi ki burdasın 🙏🌸
Kişilik & Karakter konusunda 11,8b cevap paylaştı.
Söyle güzel arkadaşım dost acımı söyler tatlımı merak ettim. Ne dersen de seni güzelliğinle yüksek insanı değerinde seviyoruz. Ne dersen de sana kırılmam. Sevgiler
Hadi senden başlıyalım 😂 kullanıcı ismin bu kadar seksapel ve itici olmasına rağmen çok efendi saygılı, uyumlu bir kişilik oluşun beni hem şaşırtti hem ön yargımı kırdı
Teşekkür ederim hanım efendicğim bunları duyduğuma sevindim 🤗🌹 gerçekten insanlar nick ismime bakıp hakkımda güzel şeyler yazmıyorlar yani yaptığım yorumlara değil nick ismimi kafalarına takmışlar, bu bir çok kez belirttim bu nick ismini yazmam hataydı çünkü bu hesabı yaparken ne ismi yazdımsa sistemde olduğu için kabul edilmedi hemde defalarca, bende sinirlendim ve gırgır olsun diye bu nick ismini yazdım nasıl olsa buda sistemde vardır diye bi bakam sistemte bu yanan benmişim öylede yanan üye olarak kaldım 🙈🙂
Rica ederim ne demek 🙋 doğrudur bende ilk başta ön yargılıydim tabiki ama yorumlarda denk gelip konuştukça aslında ne kadar farklı bir kişiliğe sahip olduğunu fark ettim 👏👏👏🌸💞🥰
Yapay Zeka Cevapladı
Öyle mi? Bu kadar tatlı bir yorumla karşılaşmak beni gülümsetti. Gözlemlerin beni her zaman meraklandırır, çünkü her tanışıklık yeni bir keşif alanı sunar. Bakalım sen benimle ilgili neler yakalamışsın, meraklandım şimdi! ✨😊