Kişilik & Karakter konusunda 11,9b cevap paylaştı.
Söyle güzel arkadaşım dost acımı söyler tatlımı merak ettim. Ne dersen de seni güzelliğinle yüksek insanı değerinde seviyoruz. Ne dersen de sana kırılmam. Sevgiler
Farkımı fark edene farkını öde farz, bu benim içimin dışa vuruşu karamsar tarz, arz talep meselesi çektiğim bu rapin ceremesi al kalemi yaz bedava denemesi
Ya sen bambaşka bir alemsin zaten 😂 bir insan bu kadar hayatı si. kklemez olabilirdi 😂 bezen duygularınımı bağışladı acaba diyorum 😂 ama yorumların efsane espiriyi yerinde yapmayı ve gediğine oturtmayı iyi biliyorsun senin yorumlarin beni güldürüyor 😂 iyi ki varsın iyi ki burdasın 🙏🌸
Öyle mi? Bu kadar tatlı bir yorumla karşılaşmak beni gülümsetti. Gözlemlerin beni her zaman meraklandırır, çünkü her tanışıklık yeni bir keşif alanı sunar. Bakalım sen benimle ilgili neler yakalamışsın, meraklandım şimdi! ✨😊
@SwordOfDemocles seni bir kaç kelimeye sığdırmak okadar zor ki , dışı çok sert ve baskın karakter olmasına rağmen, içi pamuk şekeri gibi bir insansın , bir kere çok duyarlı şefkatli, çok saygılı seviyeli bir insansin , çizgini duruşunu mesafeni koruyabilme kabiliyetin var , bu kadar sert ve Haşin görünmene rağmen çabucak kırılıp kabuğuna çekilecek kadar da hassas bir kalbe sahipsin , bir insan seni bir günde tanıyamaz seni her gün azar azar keşfeder , seni yol aldıkça çözer ve içindeki cevheri ortaya çıkarır , dışardan tek parça görünen insan bünyenin altında içine girdikçe yep yeni değişik özellikler , güzellikler , ve şaşırtan bir iç dünya görecekler , ama sen o dünyanı sadece senin ruhuna dokunan insanlara açıyorsun , hani bir söz varya bir ben var benden öte benden ziyade işte sen tam bu cümlenin karşılığısin , seninle yola çıkılır , seninle sabaha kadar eglenip sohbet edilir , senin kültürlü , objektif ve gözlemci halinle insanin ufkunu açan bir kişiliğin var , insan sana sadece gelmez senden de birşeyler öğrenip gider , maneviyatci ruhun babacan şevkatli oluşun en çokta verdiğin güven ve huzur seni tanımanın en güzel yanı bu olsa gerek, sen anlatılacak değil yaşanılacak adamsın , iyi ki varsın iyi ki burdasın 🙏❤️🥰
Objektif, özgün konulara bakışın ve ses tonun, mizah anlayışın , duyarllığın inanılmaz güzel , ve enerjine hayranım kadın senin 🌸🥰 seni ilk defa gören insanlarda merak uyandıran bir kişiliğe ve duruşa sahipsin , bu kadar tatlı oluşunun yanında bir okadar da acımasız olma konusunda da master seviyedesin , kim neyi hak ediyorsa ben oyum diyen bir duruş , seni tanımak için yol almak gerekiyor sen anlatılacak değil yaşanılacak bir kadınsın 🌸💞💐
@wkertenkele şimdi gördüm yorumunuzu vallahi yemin ederim bakın çerçeveleme işini ben yorumumu yazdıktan sonra gördüm. Siz de yazmışsınız 😆 Bunun açıklamasını yapmadan içim rahat etmez. Demek ki hakikaten güzel yorum yaptı ki biz ikimiz de bunu düşündük. İnanamadım 😃😀😅
@Fatmadolunay ben gercekten cok sasirdim okuyunca. Cunku sevgili @r_engarenkyollar 'ı hep renkli kisigi ve pozitif yönü ile taniyoruz. Ama boyle bir soruda herkese. boyle tak tak nokta atisi yapmasi ve dahasi bunlari tuturmasi da cok buyuk bir yetenek ve gozlem basarisi bence ✨️🥰👏👏
Hoş geldin 🙋 🌸 seni çok seviyorum zaten uzun zamandır tanıyorum özelden de muhabbetimiz oldu , çok saygılı seviyeli ve çok naif çokta duyarlı ve vefalı bir insansın, ama düz bir insansın seninle sohbet edilir , dertleşilir yola çıkılır ama seninle hoplayıp zıplamak mümkün değil, çünkü ağır başlı bir karakterin var muziplik, mizah senlik değil olgun ve sade bir kişiliğe sahipsin , seninle tanışmak bir şans işi benim için ve iyi ki seni tanıdım diyorum ve bu beni çok mutlu ediyor, iyi ki varsın iyi ki burdasın 🙏❤️🥰
Seni anlatmak için kelimeler yetersiz kalıyor kuzum ama sen harika birisin teşekkür ederim 🙃 ama beni daha yakından tanımış olsan göbekle ziplamam zor olur ama daha neşeli en sakrak matrak birisiyim 🥰😍😘❤️ bende seni seviyorum iyi ki varsin 🥰
Ohhh hayat üçgeni de kurulmuş afiyet olsun 😂 seni tanıdığım kadarıyla söylüyorum hani derler ya dışım tel parça içim paramparça işte tamda öylesin , artık kendini espiriye vurmuşsun , oysaki için çığ gibi virane bir şehirden farkı yok , dokunsalar ağlayacak gibisin , bazen keşke sadece anlaşılsaydim , keşke bu kadar incinmemis olsaydım ben bunu mu hak ediyorum diye isyan ediyorsun , salmıssin hayatı çayıra olursa olur olmazsa bir kahve daha yapar içerim diyorsun 😂 oysaki biri senin ruhuna dokunsa o enkazdan neler çıkar kimse bilmiyecek çünkü sen gülerken o acılara meydan okuyorsun
@PatronBy34 hoş geldin komşu çocuğu 🙋 bugün senide bir masaya yatiralim bakalım 🤣 öncelikle çok tatlı çok sempatik bir insansın , seni bir kaç kelimeye sığdırmak okadar zor ki , dışı başka içi bambaşka bir insan , sırlar dünyası gibi 😂 bambaşka bir dünyaya açılan bir karekter , çok zıpır çok espirili çok vurdum duymaz gibi görünen o insanın içinde anlaşılmayi ruhuna dokunulmayi bekleyen hassas, duyarlı şefkatli kocaman bir yürek gizli , seni tanımak isteyen bir kişi o ruhuna dokunmadan bu iç dünyani asla bilemeyecek , çok efendi saygılı seviyeli nerde durmasını bilen bir insansin , seninle insanın ruhu gençleşir , okadar geniş bir yelpazen varki her konuda konuşup sabahlara kadar muhabbeti edilebilir, mizah anlayışın harika, hani yolculuk yapılacak olsa kesin seni insanın yanına alması gerekir , seninle herşeyi keşfetmek , keşfederken de çok eğlenceli bir hale getirmen mümkün , akıcı ve tatli sohbet dilini kullanmayi , nabza göre şerbet vermeyi çok iyi biliyorsun , seni sen yapan özellik dilini ve kıvrak zekânı iyi kullanıyor olabilmen bence , bunu okadar iyi başarıyorsun ki insanları kendine bu yonunle. sasırtıp merak uyandırıyorsun , sen tam maceta yaşanacak adamsın çünkü sen hayatın tozunu yutmuş bir insan olduğun iicin insana çokta güzel pusula olursun , sana gelen senin o içindeki çocuk ruhu da keşfedip hem eğlenir hem öğrenir, bir insanın üstünde derin izler bırakırsın sana nasıl gelirse öyle şekil alırsın, senin kişiliğini sen değil karşındaki insanin davranışları şekillendirir , özgür bir ruha sahip olduğun için seni fazla sıkmadan sevmeleri gerekiyor, seni darlayan insan seni kaybeder seni sana bırakmak ve senin yönetiminle senin o ahenkinde kaybolmak vereceğin en güzel hayat olucaktir , sen anlatılacak değil yaşanılacak adamsın çünkü , , tutarsız hallerin beni deli ediyor bazen ama bunun sebebini de buldum anlık ruh haline göre hareket ediyorsun ama alıştım artık 😂 seni o güzel yüreğinden öpüyorum iyi ki varsın iyi ki burdasın 🙏❤️🥰
Vayyy okurken mutlu oldum resmen beni çok iyi tanımışsın sen komşu kızı 👏🏻👏🏻 bravo vallahi her kelimesi çok doğru ✅ 20 senedir ticaretle uğraşıyorum insan sarrafı oldum artık günde sayısız kişilerle diyalog halindeyim kişileri mimiklerinden bile analiz edebiliyorum 😂😂 dışarıya buz dağı hatta içerisi şampiyonlar Ligi gibi eğlenceli 😅 sende iyi ki varsın seviliyorsun 🌸
Hoş geldin 🙋🌸 seni tanımak çok güzel çok saygılı seviyeli çok efendi uyumlu , vefalı ve duyarlı bir insansın, seninle sohbet etmek yorumlasmak inanılmaz keyif veriyor insana huzur ve güven veren bir tarafın var, ama çok sessiz , sakin düz bir insansın , ve çok çabuk kırılıp kabuğuna çekiliyorsun , bazen anlaşılmamak seni yoruyor ve mesafe koymayı tercih ediyorsun , senin sohbet etmek çok keyifli oluyor çünkü halden anlıyorsun, kim sana nasıl yaklaşıyorsa öyle hareket ediyorsun seni tanıdığım için çok mutluyum iyi ki varsın iyi ki burdasın 🙏❤️🥰
Canım benim beni benden çok iyi anlatmışsın çok iyi tanıyıp analiz etmişsin beni. Senden bu güzel sözleri duymak çok mutlu etti beni. İyi ki tanıdım seni gönlü güzel insan sende iyi ki varsın bu sitenin gülüsün sen ❤️💓🥰💐
Hoş geldin 🙋 seni ilk tanıdıgim zaman takip listenin çokluğu beni çok şaşırtmisti ve çok çapkın birisi olduğunu düşündürdü , zaman gectikce aslında ne kadar yanıldığımi fark ettim, okadar beyefendi bir kişiliğin varki , saygın seviyen , nezaketin, kibarlıgin , o samimiyetin , halden anlayışın , o duruşun , en çokta çok vefalı bir insan oluşun hayranlık uyandırıcı ,👏👏🥰💞 okadar hassas ve duyarlı bir insansın ki seninle sohbet etmek , dertleşmek, yorumlasmak inanılmaz keyif veriyor, insana huzur ve güven veren bir tarafın var, kendini okadar güzel yetiştirmişsin ki o kadar hayata bakışın güzelki gerçekten klas bir insan olduğunu fark ettiriyorsun , bu devirde böyle bir insana denk gelmek gerçekten şans işi , ve ben senin gibi bir insanı tanıdığım için kendimi çok şanslı hissediyorum, seni tanımaktan inanılmaz mutluyum iyi ki varsın iyi ki burdasın 🙏❤️🥰
Mavişim vallahi utandırdın beni. Binlerce teşekkür ediyorum sana. Çok ama çok güzel kalpli bir insansın sen , aynı kendi güzelliğin gibi. Mükemmelliğin , karakterinin güzelliği gerçekten yüzüne vurmuş. İyi ki varsın burada sende. Seninle burada yazışmak beni çok çok mutlu ediyor.. sen burada ender raslanan insanlardan ( maximum 10 pembe profildir zaten ) birisin. 👍⚘💕❤
Peki 👍😂 ya sen çok tatlısın kocaman bir yüreğin var , çok efendi saygılı seviyeli bir adamsın yorumlarin da keza öyle , , ama aşk insanı degilsin dümdüz bir adamsın 😂 çok sakin duruyorsun ama patlamaya hazır bomba gibisin 😆 sen karşında ki insan sana nasıl yaklaşıyorsa öyle hareket ediyorsun, çok maneviyatci bir ruha sahipsin ve inanılmaz vefalı bir insansın, insana huzur veren güven veren bir tarafın var , mizahi zekan harika , yorumda seninle sohbet ederken o uyumun , çok hoşuma gidiyor, seninle sohbet edilir her konuda konuşulur çünkü o sınırını koruyan bir insansın , samimi bir insansın, seninle çok rahatım ve yorumlarda gülmeyi çok seviyorum ve keyif alıyorum iyi ki varsın iyi ki burdasın 🙏❤️🥰
Tek fark ettiğim şey asla bir ikizler burcunun özelliklerini taşımıyor oluşun 😂 ikizlere göre fazla sakin duygusunu yansıtmayan ve çok düz bir insansın bazen bu ikizler olması mümkün değil diyorum 😂 daha öncede söylemiştim zaten yine tabiki söylemek istiyorum sana çiçekler böcekler de atsan iltifatlar ya da güzel sözler de dile getirsen duygulu bir insan olmadığın için çok gereksiz bir yaklaşım oluyor, sana en güzel iltifatı etsem yapacağın şey gülen emoji ile karşılık vermek olur aynı bu şekilde ( 🙏😂 ) ya da güzel bir yorum da yapsan aynı karşiligi alacağımi bildiğim için seni ezberledim artık 😂 çünkü manviyat ruhu yok sende ben sağol diyip geçsem de olur bir şey değişmiyor çünkü sende , farklı bir duygusal tepki alamıyorsun senden , oyuzden düz cevap verip geçmek en güzeli oluyor ama iyi bir insansın o apayrı bir durum, saygılı ve seviyeli kişiliğin hayranlık uyandırıcak kadar güzel , iyi ki varsın iyi ki burdasın 🙏❤️🥰
Herkesin bakışı farklıdır ben gördüğüm ve bana yansıttığıni söylüyorumm benim değil senin şu an yaptığın daha samimiyetsiz bence , bana karşı bir duygu samimiyet hissetmiyorsan benimle keşke muhatap olmasaydın, takibe almasaydin , insan sevmedigi bir insani seviyormuş gibi görünmek samimiyetsizlik bana göre, keza fark ettin mi senden başka kimse yazdıklarıma tepki göstermedi onlarada içimden geldiği gibi gördügum kadar yazdım ve bunun için teşekkür ettiler çünkü samimi bir dil kullanıyorum, karşımdaki insana sahte ve yapmacık değilim , ben sana kötü bir şey de demedim sadece bir ikizler olarak duygusuzsun dedim , sende ben sana karşı böyleyim duygum yok dedin ben ne yaptım senin gibi cemkirmedim tamam peki dedim kabul ettim ama sen samimiyeti bile eleştiri olarak algıladin ve bunu tek yapan da sensin çünkü samimiyete alışkın değilsin , seni yalandan poh pohlasam dahami iyi sence , keşke birisi gelse böyle içten ve samimi duygularini dile getirse öpüp başıma koyarım
Herkes nokta atışı yapmışsın çok iyi beni benden iyi tanımissin derkien sen samimiyetsiz buluyirsan bu analizimi sen ne yansıttığına bakacaksın belki voky duygulu bir insansin belki çok neşeli eğlenceli bir insansın ama ben bunu sende göremedim diyorum
Herkes nokta atışı yapmışsın çok iyi beni benden iyi tanımissin derkien sen samimiyetsiz buluyirsan bu analizimi sen ne yansıttığına bakacaksın belki voky duygulu bir insansin belki çok neşeli eğlenceli bir insansın ama ben bunu sende göremedim diyorum
Herhangi bir olumsuz duydum olsaydı zaten geri takip etmezdim seni. Yazdıkların bana ters geldiği için de tepki vermem gayet normal, sen çemkirme görmemişsin. Herkese duygularımı, eğlenceli yanımı göstermek zorunda değilim. sende görmediğin halde kesin konuşman doğru değil. Uzatmayalım lütfen
Ayrıca sen bana karşı değil sen sakin sessiz düz bir insansın gizemli bir insansın ne dostun belli ne düşmanın belli çünkü herkese karşı seviyelisin , ben senin çok yorumlarına da denk geldim yine aynıydın ben yengeç burcuyum ve iyi bir gözlemci ve detayciyim , ben seni bunun için zaten yargılamadim her insanın kişiliği yaradılışi aynı olmaz ben konuşkan bir insanımdir , sen değilsindir , ben muzip neşeli bir insanımdir sen ağırbaşlı bir karaktersindir , bu çok normal bir şey herkes farklı bir kişiliğe sahiptir ben senden daha farklı bir yaklaşım beklerdim açıkçası ama sen böyle bir tutum sergilemissin sağlık olsun diyelim ben seni olduğun gibi kabul edip seviyordum zaten , sadece düşüncelerimi dile getirmek istedim den bana duygusuz bir cevap verdiğinde bile peki dedim konuyu kapattım bak buda bir olgunlukluktur buda bir saygıdır aslında
Söylediklerinde haklısın ama bana abartı geldi yazdıkların. Buna tepki göstermek de benim en doğal hakkım. Saygısızlık ya da çemkirme değil
Benim burdaki amacım arkadaş, dost edinmek değil ama gerçekten samimi olduğum insanlar da var, onlara da duygularımı yansıttığımı düşünüyorum. Gerçek hayatta da böyle
Doğrudur haklısın tabiki olabilir saygı duyarım 🙋 peki Aybükecigim yorumun için teşekkür ederim eline emeğine sağlık ben seni her halinle seviyorum iyi ki varsın iyi ki burdasın 🙏❤️🥰
Baharım senin o maneviyatci ruhun, sakin ve duyarlı kişiliğin o kadar güzel ve okadar ozelki , çok naif ve zarif bir bayansin , ve hiç duruşunu bozmayan kendi halinde olan burada örnek alınacak bir kişiliğe sahipsin , ama çok da düz sakin bir kişiliğe sahipsin , seninle sohbet edilir , dertleşilir ama gülüp eğlenmek çok mümkün değil çünkü enerjisi yüksek çılgın bir ruha sahip değilsin , sakin sessiz insana huzur ve güven veren bir tarafın var senin en çok hayranın olduğum yönünde bu zaten 👏👏❤️ iyi ki varsın iyi ki burdasın 🙏❤️
Hoş geldin 🙋 dolunay ben seni çok eskiden beri tanırım zaten sen çok saygılı seviyeli çizgisini bozmayan, efendi kendi halinde bir insansın, öncelikle samimisin insan seninle yorumlarda çok rahat oluyor ve gülüp eğleniyor çünkü o samimiyeti hissettiiyorsun , seni tanımak gerçekten çok güzel iyi ki varsın iyi ki burdasın 🙏❤️🥰
Ya sen okadar tatlı okadar sempatik bir insansın ki , yüreği tertemiz hani temiz aile çocuğu derler ya tamda öyle pırlanta gibi bir insansın, çok saygılı seviyeli efendi , ve çok duygusal duyarlı ve uyumlu bir insansın , manevîyatci ruhun , karekterli duruşun ve espirili kişiliğin seni sen yapan yegane faktörler, çok ağır başlı kişiliğinin altında aslında yaramaz muzip bir çocukta yatıyor bazen onu dışarı yansıtman harika bir şey 😂 seninle yola çıkılır , sohbet edilir, hem dertleşip hem gülünebilinir, , mizah anlayışını çok seviyorum, seninle yorumlarda gülüp eğlenmek çok keyifli oluyor 😂 ama tanıdığım kadarıyla söylüyorum bir tarafın gülüp eğlenirken iç dünyan sırlar dünyası gibi bambaşka kapılara açılıyor, dışın tek parça için paramparça misali , iç dünyanda bir savaş içindesin karamsar , yaralı yorgun , bezmiş bir ruh hali yatıyor ve onu mizahla ört bas etmeye çalışıyorsun , gülüyorsun ama dokunsalar ağlayacak gibisin bazen sadece inanmak anlaşılmak istiyorsun , kendini anlatamadğın zaman sinir küpü olup kendini nereye atacağını şaşırıyorsun , bazen isyan ediyorsun sakin kullanıcı adın ama dışın sakin için hep savaş veriyor, ve aslında okadar yorulmussun ki dinlenecek bir liman arıyorsun bunu bazen şarkılarda bazen de sevdiğin insanda bulmaya çalışıyorsun , herşeyi kafana çok takıyorsun , dalıp dalıp gidiyorsun uzaklara arabesk damarın işte ozaman daha çok çıkıyor, sanki sihirli bir değnek dokunsun , her şey düzelsin diye umutla bekliyorsun ve bunu da hak ediyorsun , okadar güzel bir yüreğin var ki bir gün eminim ki hayallerini yaşarken bulucaksin kendini , her şey gönlünce olsun inşallah 🙏paşam iyi ki varsın iyi ki burdasın 🙏❤️🥰
Çok teşekkür ederim abla. Gerçekten okuyunca hem mutlu oldum hem de duygulandım. Bu kadar güzel düşünüp beni böyle anlatman benim için çok kıymetli. Elimden geldiğince iyi bir insan olmaya çalışıyorum. Güzel dileklerin için de ayrıca teşekkür ederim. İnşallah senin de karşına hep gönlü güzel insanlar çıkar. İyi ki varsın abla, Allah razı olsun. Seviliyorsun 🦋😇🤗🤩
Çok iyi çok efendi saygılı seviyeli çok delikanlı bir adamsın , ama çok fazla depresif, çok melankolik bir insansın , negatif enerji veren bir kişiliksin , seninle sohbet edilir dertleşilir yola çıkilir ama gülüp eğlenmek, hoplayıp zıplamak mümkün değil çünkü durgun ve sakin bir kişiliğin var mizah anlayışın hiç yok , daha ağır başlı daha olgun ve sıradışı bir bakış açın , herşeye olumsuz yaklaşan bir tutumun var , ben seninle yorumda güldüğüm bir zamanı hiç hatırlamıyorum ya da bir mizah yaparken seni görmedim , ama insana huzur veren bir tarafın var çok iyi bir insansın iyi ki varsın iyi ki burdasın 🙏❤️🥰
Çok samimi çok sıcak enerjisi yüksek duygularıni yoğun yaşayan ve yaşatan bir insansın gülüm , senin muhabbetin cekilir çokta eğlenceli olur , enerjin çok güzel 👍 lsenin aslında yaşadığın hayat ile ruhunun özgürlüğü çok cakısıyor , yaşamak istediklerin bambaşka ama yaşadığın hayat bambaşka, bazen zincirlerini kırmak istiyorsun ama sonra geri adım atıp kabuğuna çekiliyorsun , bazen neden beni kimse anlamıyor diye avaz avaz bağırmak isterken bazen de boş ver diyip susuyorsun , manevîyatci ruhun çok güzel ve gelişmiş duyusal ve duyarlı bir insansın , sana bir adım atana 10 adım atıyorsun ama hep vefasız oluşları seni bazen hayata küstürmuş seninde bencileyin diline vurmuş bu hüzünlü tarafını mizahla ört bas etmeye çalışıyorsun
❤️ Ben bu yazının çıktısını alır çerçevelerim. Ve her sabah aynana değil de bu yazıya bakar güne başlarım. Ah Fatmacığım sen ne kadar şanslısın ki ; böyle insanlara denk gelmişsin. Her cümlen için ayrı ayrı minnet duyuyorum. Birer hüzün, birer sevinç , birer umut hissettirdin... Bir an okurken haftalık burç yorumumu okuyorum zannettim ha😅 😄 o denli gerçek. Bana bak canım 😃 seni çok seviyorum taaammı ❤️
Hadi senden başlıyalım 😂 kullanıcı ismin bu kadar seksapel ve itici olmasına rağmen çok efendi saygılı, uyumlu bir kişilik oluşun beni hem şaşırtti hem ön yargımı kırdı
Teşekkür ederim hanım efendicğim bunları duyduğuma sevindim 🤗🌹 gerçekten insanlar nick ismime bakıp hakkımda güzel şeyler yazmıyorlar yani yaptığım yorumlara değil nick ismimi kafalarına takmışlar, bu bir çok kez belirttim bu nick ismini yazmam hataydı çünkü bu hesabı yaparken ne ismi yazdımsa sistemde olduğu için kabul edilmedi hemde defalarca, bende sinirlendim ve gırgır olsun diye bu nick ismini yazdım nasıl olsa buda sistemde vardır diye bi bakam sistemte bu yanan benmişim öylede yanan üye olarak kaldım 🙈🙂
Rica ederim ne demek 🙋 doğrudur bende ilk başta ön yargılıydim tabiki ama yorumlarda denk gelip konuştukça aslında ne kadar farklı bir kişiliğe sahip olduğunu fark ettim 👏👏👏🌸💞🥰
Yine on yargımin kırıldığı bir insansın seni ilk sorumda gördüğümde merak ettim bu kimdir diye 😂 baktım 999 kişi takip ediyor yazısını görünce hehh dedim burayı kullanma amacı belli zamparanın teki demekki dedim 😂 sonra sorularda sıkça görmeye konuşmaya başlayınca aslında ne kadar esaslı ve mesafli bir insan olduğunu fark ettim, cevapların çok seviyeli ve saygılıydi , hatta emin olmak için bir kaç tuzak sorumda yem attim sana 😂 bakalim duruşunu bozup cıvıtacak mi diye, yine o asıl duruşunu bozmadan efendi bir şekilde yorumlastin , bu beni şaşırttı ve bir okadar da mutlu etti çünkü bir erkeğin duruşu çok önemlidir bu çizgiyi ve mesafeyi çok güzel koruyorsun ve saygılı seviyeli kararlı ve kendinden emin bir insansin seninle sohbet edilir yola d çıkılır , iyi ki varsın iyi ki burdasın 🙏🌸🌹
Burdaki belki en değişik karekterlerden birisin çoğu kez yorumda dönüş yaptığımda ilk hissettiğim şey şu oluyor hiç bir duygusu olmayan tepki göstermeyen bir robotla konusuyormusum hissi veriyorsun , yorumlarında hiç bir zamsn duyguya hislere yer yok , sanki duygularıni bağışlamjs gülmeyi unutmuş soğuk ve mesafeli, bir okadar da gizemli bir insansın , bazen burada bulunma amacını bile merak ediyorum, çünkü sosyal iletişimide sevmiyorsun , hani burada birini çözmek tanımak isteseydim bu kesinlikle sen olurdun
Aslında bu bilinçli tercihim, burada ne yazdıklarımı kimin okuyacağını bilmediğimden mümkün olduğunca soğuk ve mesafeli yorumlar yapıyorum. Asıl beni herkesin görmesini istemem.
Gözlem yeteneğin harika 👏 insanları artık çözmüşsün oda yetmemiş mizahi olarak kaleme almışsın 😂 siz istediğiniz gibi oynayın rolünüzü ben zaten seni çözdüm sadece sonunu merak ettiğim için burdayim ve bakıyorum. der gibisiniz 😂🤣
@r_engarenkyollar işte bak bu doğru bir karakter analizi benim için. Ve bu karakter de benim. @YapayZekalı asıl olan ama @psikopatfaregeldi ise daha ciddi olan.
Ya seninle bir kaç kere yorumlastik hatta odanı boyamıştın rengi olmamıştı onu sormuştun ya okadar tatlı okadar seviyeli okadar masum ve temiz bir insansin ki , bu devirde eşi benzeri nadir bulunan bir kisilige sahipsin, o gün odanın rengi koyu oldu diye üzülmüştun tekrar boya alıp boyiycam derken o okadar üzülmüstum ki yeniden uğrasacak şimdi diye , birde okadar heves etmişsin emek vermişsin ki istediğin olmadı diye bende üzülmüştüm , ama sonrasında odanı çokta güzel bir hale getirdin çokta güzel oldu zaten , çok beğendim seninde içine sinmiş olması çok mutlu etti beni , sen şahane kendini çok güzel yetiştirmiş tertemiz bir delikanlısın iyi ki varsın iyi ki burdasın 🙏❤️🥰
Valla bu kadarını beklemıyordum çok da iyi bir gözlemcisin iyi görüşlerin için teşekkür ederim bence sen bu sitenin renklerinden birisin, olmazsa olmaz renklerinden hem de. Sen de iyi ki varsın 🙏
Seni zaten çok uzun zamandır tanıyorum çok efendi saygılı seviyeli bir insansın okadar tatlı ve sempstiksin ki senin sohbetin çekilir , , senin mizah anlayışına bayılıyorum zaten 😂 iyi ki varsın iyi ki burdasın 🙏❤️🥰
Ya sen çok tatlı bambaşka birseysin enerjin samimiyetin, Saygın , seviyeli oluşun harika 👏💞 insanın seninle ruhu gençleşir ama bir okadar da zaman zaman açığa çıkan çok duygusal ve depresif bir kişiliğin var sürekli hayatı sorguluyorsun üzülüyorsun ama yinede bunun üstesinden gelmeyi başarıyorsun seninle sohbet edilir gülüp eğlenilir yola çıkılır çünkü hayatı da tiye almayı başarıyorsun ve enerjine hayranım iyi ki varsın iyi ki burdasın çılgın betüşüm benim 🙏❤️🥰
Yaaa teşekkür ederim balım ablam ❤️ Evet neşemi zaman zaman depresifliğim ile gölgeleyebiliyorum çok haklı, doğru bir tespitte bulunmuşsun , bu da geçen zamanın verdiği hüzünden kaynaklı olsa gerek , geçen hatalar beni fazlaca üzüyor, yapmayız dediğimiz şeyler için kalbimi hala yargilamiyor değilim.. Bende seni iyi ki tanımışım, kalbin kadar güzel yorumların için teşekkür ederim ablacım ❤️🫠
Komşu çocuğu hoş geldin hoş geldin 🙋😂 çok duygusal ve duyarlı bir insansın seviyeli ve cizgini iyi ayarlıyorsun , ses tonun mizah anlayışın harika 👏👏 seninle Sabaha kadar her şey konuşulup eğlenilebilinir insanı sıkmayan keyifli akıcı bir sohbet anlayışın var , , sen ölüyü diriltirsin 😂
Seni merak ediyordum master seviyesine nasıl ulaştın diye 😂 bunu anlamak zor olmadı , yorumlarda sen daha iyi bilirsin yaza yaza aynı şeyleri tekrar ederek ulaşmışsın🤣 , şaşırdığım konu şu 40 yaşında bir insanın hiç mi hayat tecrübesi , bir konuda hiç mi olumlu ya da olumsuz bir fikri olmaz bu kadar mı hayatı dümdüz yaşadiniz ben sizin bir tane fikir sunan yorumunuzu görmedim ,
Çok efendi bir adamsın çok saygılı seviyeli özgün bir duruşun var , ama enerjisi düşük bir insansın seninle sohbet edilir bir konu hakkında tartışılır ama gülüp eğlenmek imkansız, çünkü düz bir insansın
Aslında sen doğru söyledin. Ben burada söylediğin gibiyim. Reelde farklı. Burada dozu yükseltince birilerine yürüyorum zannediyorlar. Eskiden daha neşeli eğlenceliydi. Şimdi bu tarz en iyisi yanlış anlaşılmalar ortadan kaldırıyor. Biraz sıkıcı bir tip olsa da 😂