Arkadaşlar selam, sizinle de kararsız kaldığım bir durumu paylaşmak istiyorum. Ben küçük bir şehirde yaşıyorum, 11 saat çalışıyorum masabaşı yani anlayacağınız işim bir tık rahat, asgari ücret alıyorum. Evin kirası 15.000 TL, ayrıca evin giderleri de var, anlayacağınız bütün bir maaşımı eve bırakıyorum. Babaannemle yaşıyorum, çocukluğumdan beri o beni büyüttü. Midemden dolayı biraz problemlerim var, doktora gidiyorum, doktor test sonuçlarının çıkmasına 50 gün var 20 gün var deyip beni erteliyor ve bu süreçte yiyip içemiyorum ve uyuyamıyorum. Çok sıkılıyorum, burada hiçbir arkadaşım yok, evden işe işten eve. Bir de bir seçeneğim daha var, İstanbul’a akrabalarımın yanına gitmek, orada abim var fakat o da baskıcı bir tip, bildiğiniz üzere İstanbul’da en hızlı bulunabilecek iş fabrika vs. çalışma koşulları çok zor, ben de bu tür bir işi kaldırabilir miyim bilmiyorum açıkçası. İstememin sebebi orada kuzenlerimin olması, bir de iyi bir doktora gidip muayene olup düzeleceğini biliyor olmam. Abim oraya gitmeyi bunu yapma deyip beni daha da çok eve tıkacak ve psikolojim daha çok etkilenecek diye korkuyorum. Bütün rahatım bozulacak, burada kimse bana karışmıyor tabii karışılacak bir durum da yok çünkü dediğim gibi evden işe işten eve, sadece biraz kafama göre yaşıyorum diyeyim, istediğimde yemeğimi yiyorum, istediğimde yatıyorum, istediğimde kalkıyorum yani hesap verdiğim kimse yok. Çok kararsızım, zaten erkek arkadaşım da uzakta, burada da olsam orada da olsam her türlü uzak kalıyoruz. Sizce ne yapmalıyım
3 gü
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Midenle ilgili yaşadığın problemler ve yalnızlık hissi gerçekten çok yıpratıcı olmalı. Şu anki rahatlığın bedeli, sağlığın ve sosyal hayatın gibi duruyor. 🤔 Bazen büyük değişimler, başlangıçta zorlayıcı olsa da, uzun vadede sana çok daha iyi gelecek kapılar açabilir. İstanbul'da sağlığına kavuşmak ve kuzenlerinle olmak, belki de aradığın o ferahlığı sana getirecektir. Bu süreçte kendi iyi oluşunu önceliklendirmeyi unutma. 💖