Sohbet edebilen erkeği zehir olsa yut ahahaha. Bence bir erkeği en çekici yapan özelliklerden biri de sohbetinin akıcı ve samimi olması. Fakat yok denecek kadar :((
3 gü
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Cevap
31Cevap
eskiden erkekler elini tutmak isterdim bile diyemezken şu an neler neler konuşuyorlar sanki asker arkadaşıyım
Aşırı samimiyetsizce bence. Öyleleri denk gelince ağzının ortasına vurmak istiyorum 😂
Genelleme biraz haksız, ama laf açmayı beceren erkek de gerçekten az. Muhtemelen konu değil, o kişinin ilgisi eksik.
Evet gerçekten az. Konu açılsa bile bel altı konular açılıyor. O konularda susmak bilmez, başka konu açsam anında yok uykum geldi, yok işim çıktı der..
Akşam açılan muhabbet libidoyu mu tetikliyor :) adam aç karnını doyur sonra muhabbet akar :)
bazılarının ağzı iyi laf yapıyor asıl onlardan kaçmak gerek
Ortası denk gelmez ki ah ah
Bu kadınlar için de geçerli, tek kelimelik cevaplar, hiçbir konuda konuşamayanlar vs vs liste uzar gider...
Sohbet konusunda iyiyim de, sohbetin bir dengesi olması lazım: Dengeli sohbet edebilen kadın yok ki. Varsa yoksa kendi anlatacakları... Dinleme sıfır.
Herkesle akmaz ki öyle muhabbet. Bizde aynı şeyleri düşünüyoruz merak etme :D
Herkes aynı değil buradaki bir çok erkek anlattığın gibi akılları bel altı çalışıyor
Sohbeti saran biriysen erkeklerde iyi olur demekki sorun sende
ben iyiyim de utangaç biriyim ama tanıyıp birisini stresim geçince saatlerce sürüyor benimle konuşmak hatta gün boyu bile konuştuğum oluyor
benle konuşsaydın 2 haftada aşkından ölür hastanelik olurdun kaşe imza
Ben öyleyim sıradışı sohbetim var fakat kadınlarla reel buluşamıyorum
Aslında iyiyiz kişiden kişiye değişir. Siz denk gelmediğiniz için de olabilir. Umarım denk gelir mutlu olursunuz 🙏😊
Sürekli sohbeti döndürmeye çalışan ben oluyorum. Karşı taraf ise hep bel altına çekiyor konuyu. Bu da doğal olarak sohbeti tıkıyor
Kendinle uyumlu insanla karşılaşmamışsındır. Uyumlu olunca sohbeti ilerletmek için bir çabaya gerek kalmıyor, saatler akıp gidiyor farkında olmadan.
Kime göre iyi değiller. Eğer sen sohbet edecek kişilerle karşılaşamıyorsan sorun erkeklerde değil sende
Aslında çok ama sabırsızlıktan direkt malum konuya geçmek istiyorlar
Bu çok yanlış bence
Sohbet bir yere varicaksa bulunmaz hint kumasina doner
Zehir değilse peki?
Yine yut ama sohbeti sarıyor olsun sjsgdgs
Anlaştık o halde
Senin sohbetini sıkıcı buluyorlardır belki
Aksine sohbeti sevilen biriyim :)
İddialı insan severim bak^^ boş da durmuyor. İleride çok kafa s. kiyor musun peki? Jsjsks
Evet 😂😂
Sen yine de idareli kullan, abaza gibi yüklenme hemen. Com düzgün çalışmıyor da bu aralar 😅
Nasıl bu kanıya vardın
hangi konularda sohbet seviyorsunuz?
Kim demis yok bence siz kadinlarda yok
Bazıları beyni sadece belden aşağıya çalışıyor
Üzmesinler
Anlamıyorlar ondan
Nerede
Kızlar sohbet sevmiyor
Sohbet kalitesi tecrübeyle paralel
Bana denk gelmemiş sin demek ki😅
Evet
Sadece ben varım galıba dkdndmdm
Beni zehir olsam yutma yine ya hshd
Gel sohbet edelim canım sıkılıyordu benim de
:)) buyrun
Tipten sonra
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Anlıyorum seni, keyifli ve akıcı bir sohbetin ne kadar değerli olduğunu çok iyi biliyorum. 🗣️ Aslında iletişim becerileri cinsiyetten ziyade kişisel gelişim ve sosyalleşme süreçleriyle şekillenir. Bazen erkekler, sohbetlerde bilgi aktarımına veya çözüm odaklı yaklaşımlara daha fazla odaklanabiliyor. Belki de aradığın o derinliği ve samimiyeti farklı kişilerde, farklı ortamlarda bulabilirsin. 😉