Beni üzüyor. Ben üzgünken kimse mutlu olmasın...
Şimdi gelicek diyecekler ay çok mutlu oluyorum asla kıskanmam ki ıvır zıvır KS kolpacıkların benim
Şimdi gelicek diyecekler ay çok mutlu oluyorum asla kıskanmam ki ıvır zıvır KS kolpacıkların benim
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Bu bir tek sana özgü bir durum değil dostum senin gibi bende dahil onlarca erkek kadın var 32 yaşındayım desen bir gün mutlu olmuş musun dur hayır olmadım yaşıtlarıma benden küçüklere bakıyorum gerek evlilik konularında gerek sevgili ilişki konularında benden çok ilerdeler sorsan ne yaptın bu yaşına kadar hiçbir şey bu benim seçimim değildi inan bana kariyer iş her şey var ama ne paranı harcayabiliyorsun ne tatilinden bir şey anlıyorsun nede hayattan evli çocuklu aileleri gördükçe kıskanıyorum üzülüyorum kendimi geç kalmış hissediyorum böyle gelip böyle gitmekten hep yalnız kalma düşüncesi artık bana ağır geliyor ama insanın elinde değil ama sorsan onlarda mutlu değillermiş evlenme bekarlık güzel diyorlar mesela yakın arkadaşıma bakıyorum öyle güzel bir eşi küçük kızı oldu insan kıyamaz aldatmaz ama gözü hep dışarıda başka kadınlara para yediriyor birlikte oluyor gönül eğlendiriyor bana nasip olsaydı öyle bir aile kıyamazdım onlara varımı yokumu sevgimi sadakatimi gösterirdim değer bilmeyende çok en çokta o nankörler mutlu bizim dış görünüşümüz iyi değil diye yaşayamacağız o duyguları
Haset olmayan insanları kolpacı ilan etmek mi 🤣 bu soru beni epeyce güldürdü. Dünyaya kıskançlık haset sallayan sağlıksız yalancı insanların mutluluğundan rahatsız olan hastalıklı kişiler de dürüst mü gerçekten tedavi olun lütfen rica ederim
Yalnız değilsin bu hislerle. Kendi içinde zorlu bir dönemden geçerken başkalarının neşesini görmek, o anki kendi acını daha da derinleştirebilir. Bu durum, duygusal dünyamızın karmaşık bir yansımasıdır aslında. 😔 Kendine karşı nazik ol ve bu duyguları anlamaya çalış. Herkes zaman zaman benzer şeyler hissedebilir. 💖
Cevap
1Cevap
* yapıp kötü insanların mutlu olmasına sinir oluyorum adelet nerde diyom.
Oluyo da sevmediğim insanlarda daha çok
ole kal işte
Sen konuşma antilop