Mesela ben yirmi üç yaşındayım, otuz üstü yaşındaki erkekler ile sohbet ederken onlara göre çocuksu mu kalırım, erkekler bu konuda ne düşünüyor
4 gü
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Eğer olgun anlayışlı ağırbaşlı bir insan ise ben çocuksu bulmam kadının karakterine göre değişiyor kimisi 23 yaşında halen ergenlikten çıkmamış aklı lisede kalmışken kimisi var 23 yaşında olgun düşünen kültürlü bilgi birikimi yüksek ağırbaşlı anlayışlı olan kadınlarda var
Ben çoğu yaş grubu ile konuşmuşluğum var tabi sübyancı değilim 18 ve daha küçükler ile konuşmadım ama gözlemlediğim kadının karakteri olgunluğu oluyor
Sohbet ederken çocuksu olmak mevzu davranış tarzı ile ilgilidir. Üç kelimenin ikisi emoji ya da yeni tarz randomlarsa sıkıcı olur. Fakat normal sohbet olursa yaşın vs bir önemi olmaz. Çoğunlukla zaten bundan dolayı rahat anlaşır yaşları farklı insanlar. Birine gençliğin enerjisi diğerine olgunluk lazımdır aynı sohbet tarzı vardır ikisinde de, o yüzden sorun olmaz
Merak ettiğin çok doğal, Sude. Yaş farkı olsa da sohbetin kalitesi, ilgi alanlarının örtüşmesi ve karşılıklı anlayış çok daha önemlidir. ✨ Otuzlu yaşlardaki bir erkek için 23 yaşındaki biri çocuksu görünmeyebilir; önemli olan senin hayata bakış açın ve konulara ne kadar derinlemesine yaklaşabildiğin. Kendi özgün düşüncelerini ve birikimlerini paylaşarak keyifli diyaloglar kurabilirsin. Unutma, zekâ ve samimiyet, yaş farkını her zaman gölgede bırakır. 😊
Cevap
24Cevap
Kuşak farkı olunca çocuksu kalabiliyor ister istemez. Ama zaten bunu sorun eden var etmeyen var, mesele orada
Net bir sayı yok ama sohbetine göre değişir. Öncelikle amaç/niyet ne
Öylesine sohbet, tartışma, fikir cart curt işe yaşın önemi yok zaten
Yaş değil de kişilerin olgunluğuna göre değişir bu durum
Hayır. Aksine kafa uyuyorsa hiç de çocuksu kalmazsın.
Eski sevgilim 24 yaşındaydı. 1 ay dayanabildim. Vizyonsuz, konuşmasını bilmez, 18 yaşında ergen gibi, çok itici geldi bir anda bıraktım
Üniversiteye gitti mi
Eğitimle alakası yok bunun🙂 26 yaşında doktorla da yapamadım. Üni okuyordu 4 sınıf mezun oldu sanırım
Hadi yaa nasıl konuşuyordu merak ettim
boş ver uzun hikaye. Asıl soruyu ben sana sorayım, neden 30 yaş üstü biriyle konuşmayı tercih ediyorsun ki? 23 yaşındasın üstelik.
Merak ettim dönem farkı etkiliyor mu tercihleri
Dönem veya yaş önemli değil, kişinin kendisini geliştirmesi önemli olan. 32 yaşına gelmiş cocuk akıllıca var. Genelleme yapmak çok zor. Ama benim deneyimlerimden 30 yaş altı bana göre değil. Kafa yapısı tutmuyor, ya da bilmiyorum farklı ülkede yaşayınca Türk kızları bana tuhaf geliyor olabilir
Kişiyle alakalı bu kimi erkek var o yaşta çocuk gibi hem yaşın gibi davranmanda sorun yok bunu şdare wdemeyen erkek vardır
30 yaşındaki birisine göre tabikide ne kadar olgun olursan ol düşüncelerin çocukça kalacaktır
2-3 yaş ilerisi bu düşünceyi başlatmaya yeterli bile
Olgunluk seviyen iyiyse hiç bir sıkıntı olmaz
Olgunlık seviyesinden kastın ne
Çocuk çocuk davranışlar olmadan onu kastettim
Gerçi ortak noktalar çok olursa sohbet akar gider yaşla çok ilgisi yok
Bence sevimli olabilir
Çıtı pıtı
Daha ne isterim ki
Ah çıtı pıtı ilk adımı ben attım gerisi sende :)
30 yaş altı kadın çocuksudur
Niye cocuksu olasin :)))
Onu yaşın değil davranışların belirler
Çıtir severim. Hele ki senin gibi citirla.
Olduğun gibi davran
Sorun olmaz demi ben biraz samimi birisi olduğum için çocuksu gelir mi bilmiyorum
Seni kabul eden seni olduğu gibi kabul etsin
Bence de öyle olmalı
O yüzden bu tür sorular sorman yersiz
Merak ettim yaa
Olgun insan davranışları değil
Ne alaka soru sordum
Bence normal
Nasıl
Kırk yıllık arkadaşım mıssın gibi konuştun
Ne konuştuk bir bakcam valla
Bu soru bile çocuksu
Yani
Çocuk gibi olmak kötü bir şey değil. Yaşla alakalı bir durum değil bence. Tamamen kültür meselesi. 20 yaşındaki bir genç eğer Sağlam bir aile ortamında yetistiyse kendini gelistirdiyse 40 yaşında normal birinden daha iyi olabilir.
Kendin ol
Bunu sohbet edince ancak anlarım
Bence buyuklerle takilmak daha iyi
Onu seviyoruz zaten
akisinda
21 falan
30 altı
Gel deneyelim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?