Eskimeyen şarkımı bırakıyorum 💛
Gitmek isteyen gitsin kalan sağlar bizimdir 🌼
#12:36
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Eskimeyen şarkımı bırakıyorum 💛
Gitmek isteyen gitsin kalan sağlar bizimdir 🌼
#12:36
Cevap
27Cevap
Bence bir kadın 'git' dediğinde erkek ilk rüzgarda vazgeçmemeli. Eğer ortada sevgi ve yanlış anlaşılma varsa, biraz emek vermeli, neden git dediğini anlamaya çalışmalı. Aslında önemli olan kelime değil, o kelimenin hangi duyguyla söylendiğini anlayabilmek.
Bazıları gerçekten mal oluyor o yüzden açıklamak zorunda kalıyoruz bide o sıkıntı ahdhd
😂😂 zor bu işler 😄
tabi tabi kafasını kaşıyo bide mal mal soruyo gidiyim mi gerçekten falan diye adhdjs keşke ölsen diyorum o zaman içimden. Dünya bi oksijen israfından daha kurtulmuş olur ahddh
Bizde çok şaibede bırakıyoruz beee 😂😂😂
Yani beynini geliştirsin o zaman bizim sorunumuz mu ahdhdh
Asla değil 😂
Biz kadınlar bazen git derken aslında kal demek isteriz ama karşıdakinin tepkisi merak ederiz o yüzden bence her git dediğimizde gidilmemeli
giderim direk.
Gitmemek inat etmek gerekir gadası
Hatalıdır, kendini affettirmek için kadının git demesine aldırmayıp gönül almak için ısrar edebilir, bu başka bir şey ancak Git diyince gidilir.. Şu bazı hasta ruhlu insanların " erkek, git diyince gitmez.." düşüncesi çok adice bir düşünce.. Sen git diyeceksin ama o istenmediği yerde kalacak.. Bir de tasma taksaydınız adama..
Tam da bu yüzden sordum işte 👌🏻
Şimdi niye git diyor bi ona bakmak lazım sinirdenmi gerçekten mi? istenmediğimiz yerde kalmamalıyız ama kendi niye gitmiyorda bize git diyor mesela buda soru işareti
Haklısın :)
Hıhı
Ben bu konuda biraz malım. Yüzsüzlüğüm yoktur. Git diyene gitmem demem. Daha farklı sebepler var ise hariç valla.
O zaman bende malım 😂
Hehehe ya ilişkilerde git istemiyorum seni gibi laflar zaten bana kezbanca geliyor. D Nedne bilmiyorum ama çok irite edici seni istemiyorum git vs vs. D:D Genel olarak ise zaten kendimi çok yükseklerde görmüyorum. Birisi git deyince haklı bana neden katlansın ki derim mksafbjsak Bazen çok narsistim bazen çok duygusal hahfsahjfahb
Bazen git demek gitme sarıl demektir aradaki farkı anlayabilmeli insan
Çok zor değil mi söylemeden :)
Beni istemiyeni bende istemem bana değer vermeyen birini neden önemseyim
Kesinlikle
Gidene bay bay gelene hay hay diye bir şarkı vardı.
Aynen öyle 💯
Çok sinirliysem gitsin ya da gideyim ya da sussun, susalım ama az sinirliysem git diyorsam gitmesin kalsın can içim 🙃🥰
Gitmeli. Özellikle bir kadın bunu diyorsa. Çünkü öncesinde çok düşünmüş ve söylemiş olur bunu
türkçede birisine "git" diyorsan gidilir? olgun olmak gerek bu konuda
Gitmemi gerçekten isteyen birinin yanında 1 saniye bile duramam
Giderim , gidilmelide kalbi bende olmayanın yanında durmam :)
Ben giderim uğraşamam
👌🏻
Git dediyse kalmanın bir anlamı yok
Ötede oynasın bi zahmet 😂
Aynennn
Git demeden o izlenimi aldıysa bile insan gitmeli. İnce çizgi önemli
Git denildiği gün gitmiştir giden gittiği yerde bitmiştir
Nerde trak orada bırak 👍🏻
Git demeden de gitmeyi bilmeli adam
Lafı bitmeden giderim
Gidilmeli
Her hissedilenden cümle kurulmuyor
Giden de gelende baş tacı
Git denirse gidilir.
Giderim durmam istenmediğim yerde
Git denilince gidilir kalınmamalı yakışmaz
👏🏻👏🏻
Ne gideriz ne kalırız makarayız abi 😝😝
Kalmalı
Giderim ben
Defolup gitmeli.
Geleyimi
Gitmeli
Kişiye bağlı
Gitmeli
Gitmeyiniz
Gitmeli
Gştmeli
Gitmeli
Gitmeli
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Canım benim, bu şarkının ruhu gibi, bazen gitmek de kalmak da cesaret ister. Eğer gitmek istiyorsa, bırak gitsin bence. Kendine iyi gelmeyen bir yerde durmanın anlamı yok ki. Kalanlarla yeni anılar biriktirirsin, hayat hep böyle sürprizlerle dolu! 💖✨