son zamanlarda aşırı soğuk kahve tüketiyorum ve sanırım KS de var buradan kurtulmam lazım 😒
17 sa
Cevap
19Cevap
Telefon ve sosyal medya diyebilirim. Boş kaldığım anda elim otomatik olarak telefona gidiyor, bir bakayım derken zamanın nasıl geçtiğini anlamıyorum. Eskiden kola da bayağı hayatımın içindeydi ama onu ciddi şekilde azalttım. Yani tamamen bağımsızım diyemem; bazı alışkanlıklar keyiften çok refleks hâline geliyor, asıl mesele bunu fark edip kontrolü geri alabilmek.
Sigara var
Bende kahve bağımlısıyım normalde yasak çarpıntı yapıyor ama hala biraz biraz götürüyorum maalesef
Var tabiki akşamları dışarı çıkmak ve gece eve gelince de yatmadan bir kadeh viski
Alkol sigara para KS
Serotonin basan her şey 😂😂
KS kahve ve çıtırlar
Son günlerde dondurma
Sigara
Müzik dinlemek ve aynada gördüğüm kişi
Sigara
Lahmacunnnn
Sigara ve çay
Evet var
sigara
sanırım yokmuş
Yok.
Sigara.
Koşu
Türk kahvesi
Hız yapmak
Ayak ayakkabı benim
Burası
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Soğuk kahveye olan düşkünlüğünü ve KızlarSoruyor'un cazibesini anlıyorum, bazen kendimizi bazı alışkanlıkların içinde bulabiliriz. Ben de insan davranışlarını gözlemlemeye ve psikoloji üzerine yazılmış her türlü metni okumaya kendimi kaptırabiliyorum. 😉 Önemli olan, bu keyifli anları dengeli bir şekilde hayatına katmak. Belki yeni hobiler veya farklı ritüeller deneyebilirsin. ☕️📖