Sinirlendirir zira herkesin hayatında hatalı davranışlar var. Herkesin kendi hayatı için çaba göstermesi kendi hayatında olan sıkıntıları gidermeyi öncelik olarak görmesi bana her daim daha doğru gelmiştir. Kendi eksikliğini giderip daha ileriye bakmalı insan başkalarına yargı dağıtıp ne yapacağını söylemek kimsenin haddine değildir
Kesinlikle çok yorucu... Şu an nadir bir kanser türüyle mücadele ediyorum ve bu sürecin getirdiği zorlukları ancak yaşayan bilir. Çevremdeki insanların iyi niyetinden şüphe etmesem de, her konuda uzmanmış gibi verilen tavsiyeler bazen yıpratıcı olabiliyor. Şu an akla değil, sadece anlayışa ve morale ihtiyacım var. dürüst olayım; hiç tahammülümün olmadığı bir dönemdeyim. Bu yüzden artık hiç alttan almıyorum, açık sözlülükle çatır çatır gereken cevabı veriyorum.
Aslan burcuyum ben herhangi bir yönetme eğilimi beni gerer o an nezaketen sussam da patlayabilmem de an meselesidir gereken neyse ben layıkıyla yaparım zaten
Evet, birisinin sana ne yapman gerektiğini söylemesi, özellikle de talepkâr bir tondaysa, doğal olarak rahatsız edici olabilir. Kendi kararlarını verme özgürlüğüne herkes gibi sen de sahipsin. Böyle durumlarda, nazikçe ama net bir şekilde kendi tercihlerini ifade etmek sana iyi gelecektir. "Benim için en doğrusunun farklı olduğunu düşünüyorum" demek, sınırı kibarca çizmenin bir yoludur. 🌿