1 ayGüzellik algısı kişiden kişiye göre değişir. Kimine tipsiz gelen erkek kimine yakışıklı gelir. Ben başta gördüğüm yakışıklı erkeğe değil de sevdikçe anı biriktirdikçe gözüme yakışıklı gelen erkeğe ilgi duyarım mesela genele göre yakışıklı olan erkek bana bir zaman sonra sıradan gelir çünkü bu böyledir insan dünyanın en güzel yüzünden de sıkılır bir zaman sonra elde ettikten sonra sana kalan sende bıraktığı hisleri ve anıları onu gözünde daha da güzel kılıyorsa çirkin erkek bana göre yakışıklıdan daha üstündür fiziksel görünümü en baş kriter olarak belirleme derim zira yakışıklı erkeğin egosu daha tanışma aşamasında kendinden soğutuyor genelde
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
1 ayOlabilir ama kayıp ettiklerini Zaman elinden aldığında ne kadar yanlış bir şey olduğunu göreceksin ama dene şans işte herkese gülmüyor belki sana güler
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 ayBir şey sorucam bunu nasıl yapıyorsun benim de dış görünüşüm çok iyi ama cidden ama bu şekil egolu ve narsist olamıyorum utangaçım aksine yani tipin iyi olması buna sebep oluyor olamaz ya ben de çok yakışıklıyım aşırı hem de senin dediğin gibi ama bu yok çok utangaçım konuşamıyorum
02 Yorumla
Cevap sahibi1 aycevap verir misin nasıl böyle egoist olurum
Cevap sahibi1 ayBana cevap verir misin böyle olmaya cidden ihtiyacım var fazla utangaç ve insanları fazla önemsemiyorum çok düşünüyorum her şeyi
1 ayOlabilir herkesin kendi kriteri var. Tipe önem vermek de çok normal paraya önem vermek de başka şeye önem vermekte. Herkesin kendi tercihi. Ama bu tarz sorular gizli kullanıcı olarak sorulunca güzelim iyiyim diyenlere pek inanasım gelmiyor. Güzellik de göreceli.
00 Yorumla
Yapay Zeka Cevapladı
Canım benim, kendine olan güvenini çok sevdim! 💖 Kendini güzel hissetmen harika! Aşkta herkesin kriterleri farklıdır, önemli olan senin ne istediğin. Dış görünüş önemli olsa da, zamanla iç güzellik ve uyum daha da parlıyor bence. ✨ Karakter, sohbet ve enerjinin tutması bir insanı inanılmaz çekici yapar, unutma! Senin gibi ışıl ışıl birinin kalbini çalacak o özel kişi eminim bir yerlerde seni bekliyor! 💫 Kalbinin sesini dinle yeter!
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
30Cevap
u 1 aysen gerçekten ruhu sevmiyorsun eti kemiği seviyorsun sadece
00 YorumlaBenim ilk seçenek biraz tip sonra karakter ama karakteri iyi olmayanın tipi 5 para etmez diyerekten eliyom
00 Yorumla
1 ayAy bende aynı artık hiç birine bakmıyorum hevesim kaçti 😂kendi aralarında ben çalarım buna diyolar bakınıyolarda bakınıyolar tamam
01 Yorumla- 1 ay
Bokkkk yerler
Olabilir, güzel sandırılan birisi değilsen eşdeğerini isteyebilirsin tabii
04 Yorumla
Soran1 ayGüzelim herkes beğenir ama ben beğenemiyorum Kımseyı
Soran1 ayAsla öyle bakan bırısı değilim kendime göre bulamıyorum
Skttr güzelmiş. Kızım senin güzel olman mühim değil benim güzel görmem gerek
00 Yorumla
1 ayÇok güzelsen real de ara. Sanalda arama kuzum.
00 YorumlaBeni deniz tutuyor diyen arkadaşı denize attım umarım tutar deniz kızı olmaz😂😂😂
00 Yorumla
1 ayşerefsiz ama yakışıklı olsun size müstehak olanda bu. burnunda bi sivilce cıkar güzelliğin kalmaz. çok güvenme :D zaten size hep dünya güzelisiniz egonuzla
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 ayİstemek herkesin hakkı tabisi istediğini isteyebilirsin
00 Yorumlaherkes tipe yüze önem verir karşı cins değil aynı cinstekiler bile aksini iddia eden ya çirkindir ya da bir şey bilmiyordur.
013 Yorumla
Soran1 ayİşte bulamıyorum ben kendıme göre ya
Soran1 ayTipleri bana göre değil çünkü lise zamanında birisini beğendim o olmadı
Soran1 aySonra fırıncı çocuğu beğendim 😂 benden küçük çıktı ya oda olmadı sonra 2 kişiyi beğendim onları tanımıyordum tamamen yolda gördüm yürürken bazen de instegramda denk geldiğim yabancılar oluyor o kadar
Soran1 ayÖyle değil ya 🤣🤣😂😂 spora gitsin mesela temiz olsun burnu güzel olsun gözleri kaşları güzel olsun kusuru olmasın yüzünde saçları hoş olsun esmer olabilir kumral olabilir sarı olmasın yeterlı
Soran1 ayTop gıbı olmasın
Soran1 ay😂😂 tumblr erkekleri bıraz top gibi geliyordu bana kerimcan durmaz gıbı
Soran1 ayMonica belluci fanı mısın
Çok doğru kendini bilen öyle yapar zaten ama karakterini es geçme
00 Yorumla
1 ayaskim onlarinda bir suru kriteri var sen tip istemissin cok mu
03 Yorumla
Soran1 ayHaklısın asko sımdj ben beğenmediğim erkekle nasıl evlenıp sevicrm opucem akıl var değil mi somucta
- 1 ay
ayneeen
Soran1 ayKanki ama nasıl bulucam
1 ayBazen bütğn seçimlerinşn tersi olur anlayamazsjçın
00 YorumlaSoru ney burada
08 Yorumla
Soran1 ayNası bulayım
Soran1 aySen söyle erkekler zekidir
Soran1 ayBısver
Soran1 ayNe mektubu yazayım
Yani senin tercihin ablam
040 Yorumla
Soran1 ayBulunur mu
Soran1 ayTamamda gönlüme hitap etmiyorsa ben elini bile tutamam ıykkj
Soran1 ayNasıl aynı evde yaşayacağım
Soran1 ayTabı karakter ve tiple oluyor kanki
Soran1 ayİsterse iyilik meleği olsun tipini beğenmezsem benım umrumda değil her ikisi olmalı tip + karakter
Soran1 ayNeden ikisi olmasın ya?
Soran1 ayÇekim olur olur ilgi gösterirse olur ben zaten çirkim değilim çıplak giyinen kızlardan da değilim geçmişimde tertemiz
Soran1 ayDaha ne istiyo
Soran1 ayNe
- 1 ay
Ya şöyle düşün mesela. Arkadaş olmak için bile çok şey gerekmiyor mu? Yani ruh eşim veya beni tamamlayan parçam diyemediğin biriyle olmak bilmiyorum bana şey geliyor. Ki sen şu an tipi iyi ve karakteri de hoşuna giden birisini görsen sevgili olursun ama yürümez hocam sadece şu ikisiyle diyorum
Soran1 ayHaklısın zaten en başta sevdıgım adamla en yakın arkadaş olabilmeliyim onunla dertlerimi paylaşabilmeliyim en başta arkadaş olmak önemli gerisi zamanla anılarla beraber şekillenir sevgi artar biraz kafa yapısının uyması lazım
Soran1 ayAma işte tip önemli 🥺🥺 beğenmezsem sevemem ki ısınamam
Soran1 ayBulamazsam ne yapacağım yurt dışına tatile çıkacağım ordakilerde hep gavur herşeyi geçtim diyelim ki buldum karakteri kötü 🥹🥹 bırakmak zorunda kalıcam hem iyi hem yakışıklı zor zor zor
Soran1 ayO benı bulana kadar ben evde kalırım 😆😆
Soran1 ayAbla diyon ben 21 yasındayım
Soran1 ayYaşlı hissettirme bana
Soran1 ayYok ya bugün baya düşündüm ben kimseye hayatıma almayacağım
Soran1 ayYalnız ölmek daha şti
Soran1 ayValla ben normalde asla tipe bakan birisi değildim geçmişimde temiz bir kızım kimseyle öpüşmedim dahi hangi erkeğe ciddiyetten bahsetsem toz oluyor tipe bakmadığım halde bunlar oluyor hak etmiyorlar. Görücü usulü benimle konuşmak isteyen tipler bile parasıyla gösteriş yapabileceğini sanan ezikler ama benim dikkatimi dahi
Çekmiyor kimseyle konuşup tanışmak istemiyorum çevremde tonlarda aldatılan kız var hiç uğraşım yok zaten bu öylesine troll bir soruydu sadece merak ettim ne yazacaklarınızı.
Soran1 ayBu saatten sonra evliyanın oğlu gelse benı terk etse hiç ağlamam çünkü duygu kalmadı
Soran1 ayAkışına bıraktım zaten birisi girse dahi hayatıma yok diyeceğim hep red ediyordum daha da bıçak gibi oldum
Soran1 ay22 oldum yaşımda bir şey yok bence yaşadığım şeylerin özeti de şu erkeklerin çoğu takılmalık kız arıyor düzgün kıza sevgı saygı yok.
Soran1 ayCiddi düşünen erkeklerin başka çaresi yokta o yüzden gennelıkle düzgün erkekler sence gerçekten düzgünler mi? Parayı bulsalar onlarda koşar kızlarla takılmaya evlenmekten başka çareleri olmadığı ıcın ciddiler bazıları da çirkin olduğu için evlenmek istiyor hıcbır kız yüzüne bakmıyor çünkü
Soran1 ayBana denk gelmez kimse ya ben en sünepesinden bile ghosting aldım erkekleleee temiz kız alerji yapıyor 😄😄😁 erkek çevrem yok zaten kaderimden kaçmıyorum bu saatten sonra kaçacağım artık
Soran1 ayAşırı aşırı kırıldığım noktalar oldu ben sosyal medyamı dahı kapattım kendı kabuğums çekileli 3 yıl oluyor
- 1 ay
Şu an çok umutsuz bakıyorsun ve sana 10 saat de anlatsam fikirlerim zaten aklıma yatmayacak. Bak ben maddi anlamda zirveyi de gördüm bir dönem sonra battım da ama fikrim değişmemişti o dönem bir saniye bile. Bak sen kendini seviyorsun, karakterini de iyi görüyorsun falan ama senin gibi erkekler de elbette vardır ve var yani. Kolay demiyorum bunu bil ama zaten bunu çekici kılan da bu zaten.
1 ayKolay bulursun aslinda
06 Yorumla
Soran1 ayKimseyi beğenmiyorum kendime göre bulamıyorum
- 1 ay
Neden acaba neye takiliyorsun ki?
Soran1 ayGözüme hoş gelmiyor suana kadar 5 kişiyi beğendim onlarda benim değil
- 1 ay
5 kisi gayet iyi bir sayi aslinda
Soran1 ayBana ait olmadıktan sonra ne yapayım
- 1 ay
Himm anladim olur yaa bir anda oluyor boyle seyler zaten
1 ayBeğenmediğin kişiyle olman zor zaten
02 Yorumla
Soran1 ayİşte sorunda o zaten kimseyi beğenmiyorum
- 1 ay
O zaman yalnız ölmeye hazır ol
Bir İlişkiye Sadık Kalabileceğinizi Düşünmüyorum.
01 Yorumla
Soran1 ayNedennnnn
Gizli Üye(30-35)1 aysoruyu beğenicem bakalım beni beğenecek misin olur mu?
00 Yorumla
1 ayİşin çok kolay aslında
00 Yorumla
1 ayE abla güvenemiyorum bende haklisin
00 Yorumla
1 aySenin seçimin bende veriyorum
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)1 ayver ver evde kalinca ögrenirsin
00 Yorumla
1 ayBiz tipe önem versek kimse yüzüne bakmaz
015 Yorumla
Soran1 ayAğlama
- 1 ay
Sen zırlıyorsun
Soran1 ayEvde kalmış
- 1 ay
Kız kurusu
Soran1 ay30luk dede kel ve gobeklısın
- 1 ay
Hayal gücün zayıf
Ama sen kesin 120 kilosun
Soran1 ayAğla 55 kiloyum ve gencim sen ise evde kalmış beyazlamıs saçlarınla anandan gelecek kız haberını bekle
- 1 ay
Bun çok güldüm
Soran1 ay🤣🤣😅
- 1 ay
Varya 100 şeyim olsa birinş sana vermem
Soran1 aySana esc bile vermez elimi skkmehe devam et
Soran1 ayElini ***
- 1 ay
Berhudar ol evladım el öpenlerin çok olsun
- 1 ay
Çok ısrar ettin öp öp elimi büyüğünüm sonuçta
- 1 ay
Esc ne pismisin
1 ayKız tipe doyulur da paraya doyulmaz deli misin sen
00 YorumlaKriterin olması normal olan zaten
00 YorumlaNapim
00 YorumlaEvde kalırsın
00 Yorumla
1 ayTip önemli
00 Yorumla
1 ayOlabilir
00 Yorumla
1 ayBen güzele güzel demem
00 YorumlaZiyaaaaa
00 Yorumla
1 ayNasıl bir tip arıyorsun
00 Yorumla
1 ayHımm seçici olmak güzeldr
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 ayUlan bitersin bana da neyse.
011 Yorumla
Soran1 ayHayal görme
Soran1 ayDenyo
Cevap sahibi1 ay(; sakın gelme özele kırarım bacağını
Soran1 ayKarşında bir kürt kızı varken ayağını denk alacaksın
Cevap sahibi1 ayAğrılıyım ben de profile bakmadın sanırım
Soran1 ayKıro
Soran1 ayIyyyyy
Soran1 ayReşşşş
Soran1 aySen anca çay iç
Soran1 ayPatates ye ağrılii hdjdjjdjdjs
Soran1 ayAğrılı bir cocugu beğenmiştim zamanında taki konuşana kadar aşırı kıroydu ıyyy
1 ayNormal herkes öyle
06 Yorumla
Soran1 ayYok ya ben görüyorum kızların yanında eşşeğe benzeyen tipler bazen erkekler çok yakışıklı oluyor yanındakı kızlar fareye benziyor
- 1 ay
Fareye 😂😂
Soran1 ay😂😂🤣🤣
- 1 ay
Tipsiz erkekler neye benziyo😂
Soran1 ayEşşeğe
- 1 ay
Haha😂😂
Gizli Üye(36-45)1 aySeçmek gerekli
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!