Kişilik & Karakter 10 sa Yaşınız sorulduğunda sizde sence kaç gösteriyorum diyor musunuz? Amor_Fati Takip Et Yoda Yaş: 102 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 25 Yapay Zekaya Sor Tamamen risk sorusu değil mi? heyecanlı ve tedirgin bir bekleyiş içinde olmak ksjs Güncellemeler10 sa Bi sitenin benimle derdi ne neden sorularim cinsel yaşam kategorisinde ya Yaşınız sorulduğunda sizde sence kaç gösteriyorum diyor musunuz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 7 kişi beğendi
u Sosyetic_SheqiiL Takip Et FenomenMaster Yaş: 36 4 dk Kişilik & Karakter konusunda 21,8b cevap paylaştı. Karşımdaki öyle sorarsa ben de soruyorum tabii 0 0 Yorumla
Ebru2777 Takip Et FenomenMaster Yaş: 37 3 sa Kişilik & Karakter konusunda 5,5b cevap paylaştı. Bunu yaşıyorum büyük olupta küçük gösterdiğini düşünenler soruyor:) 0 1 Yorumla Ebru2777 3 sa Yaşının büyük ama küçük olduğunu düşünen kişiler soruyor Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 5 sa Kişilik & Karakter konusunda 204,7b cevap paylaştı. demiyorum hayır 0 0 Yorumla
Kupid Takip Et Master Yaş: 29 , eic 100% 10 sa Kişilik & Karakter konusunda 3,1b cevap paylaştı. Müthiş bir gerilim yaratıyor karşıda haftalık iznini jaybetme veya full çalışma riski ile karşı karşıya bırakıyorum misss gibi oluyor jrndjdj 0 2 Yorumla Amor_Fati 10 sa Anlık beyin donması yaşıyo insan ksjs Yorumla Kupid 10 sa Sonrasında yaşımdan büyük söyleyince haftalık iznini iptal edip izin gününü fulle çeviriyorummm Yorumla
berna287 Takip Et Xper 6 Yaş: 29 , eic 94% 10 sa Yaş takıntım hiç yoktur. Neysem onu direkt söylerim. O ne öyle bilmece sanki kaç gösteriyorum diye soranlara gıcık olurum 0 1 Yorumla sertadamkaannn 10 sa @berna287 olgun karakter böyle güzel iştee Yorumla
aklımdadelisorular13 Takip Et Master Yaş: 29 , eic 100% 5 sa Kişilik & Karakter konusunda 2,3b cevap paylaştı. Demiyorum jçjç dayı diyen olursa gösteriyorum dayıyı jçjçjç 0 0 Yorumla
benfero35 Takip Et Yoda Yaş: 43 , eic 100% 10 sa Direk yaşımi söylüyorum o soru çok saçma sence kaç gösteriyorum 0 0 Yorumla
ibrhmkrkmz11 Takip Et Yoda Yaş: 37 , eic 100% 10 sa Insani bir serzeniştir o her insan nasıl ve kaç yaşında olduğunu sorabilir 0 0 Yorumla
Ekmek_Kırıntısı Takip Et Master Yaş: 32 , eic 75% 10 sa Kişilik & Karakter konusunda 1,8b cevap paylaştı. Yooo direkt söylüyorum. Onu kadınlar yapıyor genelde 0 0 Yorumla
Paranoyak-Maan Takip Et Master Yaş: 33 , eic 88% 10 sa Kişilik & Karakter konusunda 4,7b cevap paylaştı. Her zaman sorarım. 38-40 aralığında alırım yanıtı. 0 0 Yorumla
ahhbukizlar Takip Et Master Yaş: 41 , eic 31% 10 sa Kişilik & Karakter konusunda 14,1b cevap paylaştı. Demiyorum. Direkt söylüyorum 0 4 Yorumla Amor_Fati 10 sa Hiç heyecanlı değil böylede Yorumla ahhbukizlar 10 sa O zaman sana kaç lazım 🤷🏻 Yorumla Amor_Fati 10 sa 🤦🏻♀️🤦🏻♀️🤦🏻♀️ Yorumla ahhbukizlar 10 sa 🤷🏻 Yorumla
Karanlikta Takip Et Xper 6 Yaş: 37 , eic 35% 10 sa Kaç yaşındasın ki 0 3 Yorumla Amor_Fati 10 sa Kaç gösteriyorum ksjs Yorumla Karanlikta 10 sa 102 filan 😅 Yorumla Amor_Fati 10 sa Mesele yok ozaman ksj Yorumla
u tenedos Takip Et Master Yaş: 38 , eic 93% 2 sa Kişilik & Karakter konusunda 5,2b cevap paylaştı. Dede şakası yapıyorum 0 0 Yorumla
frankejstan013 Takip Et Master Yaş: 104 , eic 46% 10 sa Kişilik & Karakter konusunda 3,4b cevap paylaştı. Direktmen söylüyorum 🤷 0 0 Yorumla
SAblaK Takip Et Master Yaş: 31 , eic 42% 10 sa Kişilik & Karakter konusunda 3,8b cevap paylaştı. Beni küçük görüyorlar 0 0 Yorumla
gacar4886 Takip Et Master Yaş: 39 , eic 33% 10 sa Kişilik & Karakter konusunda 2,5b cevap paylaştı. Belli oluyor ki zaten 😐 0 0 Yorumla
TipSizAdam06 Takip Et Master Yaş: 42 , eic 99% 10 sa Kişilik & Karakter konusunda 5,4b cevap paylaştı. Yok hic sormuyorum 😀 0 0 Yorumla
Besiktas7834 Takip Et Master Yaş: 27 , eic 97% 8 sa Kişilik & Karakter konusunda 4,9b cevap paylaştı. Sen gösteriyorum 😅 0 0 Yorumla
LoveBuzz_ Takip Et Guru Yaş: 22 , eic 98% 10 sa Kişilik & Karakter konusunda 731 cevap paylaştı. Hayır 0 0 Yorumla
amor19 Takip Et Master Yaş: 34 , eic 100% 10 sa Kişilik & Karakter konusunda 1,3b cevap paylaştı. 18 Sjsjs 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
21Cevap
Karşımdaki öyle sorarsa ben de soruyorum tabii
Bunu yaşıyorum büyük olupta küçük gösterdiğini düşünenler soruyor:)
Yaşının büyük ama küçük olduğunu düşünen kişiler soruyor
demiyorum hayır
Müthiş bir gerilim yaratıyor karşıda haftalık iznini jaybetme veya full çalışma riski ile karşı karşıya bırakıyorum misss gibi oluyor jrndjdj
Anlık beyin donması yaşıyo insan ksjs
Sonrasında yaşımdan büyük söyleyince haftalık iznini iptal edip izin gününü fulle çeviriyorummm
Yaş takıntım hiç yoktur. Neysem onu direkt söylerim. O ne öyle bilmece sanki kaç gösteriyorum diye soranlara gıcık olurum
@berna287 olgun karakter böyle güzel iştee
Demiyorum jçjç dayı diyen olursa gösteriyorum dayıyı jçjçjç
Direk yaşımi söylüyorum o soru çok saçma sence kaç gösteriyorum
Insani bir serzeniştir o her insan nasıl ve kaç yaşında olduğunu sorabilir
Yooo direkt söylüyorum. Onu kadınlar yapıyor genelde
Her zaman sorarım.
38-40 aralığında alırım yanıtı.
Demiyorum. Direkt söylüyorum
Hiç heyecanlı değil böylede
O zaman sana kaç lazım 🤷🏻
🤦🏻♀️🤦🏻♀️🤦🏻♀️
🤷🏻