Tipe odaklanmayın karakter olarak. Ortamcı demiyorum bakın. Sürekli esprili hani gülelim eğlenelim 3 günlük dünya tarzı biriyle evlilik düşünülür mü? Tolga Çevik gibi bir karakter mesela.

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Tipe odaklanmayın karakter olarak. Ortamcı demiyorum bakın. Sürekli esprili hani gülelim eğlenelim 3 günlük dünya tarzı biriyle evlilik düşünülür mü? Tolga Çevik gibi bir karakter mesela.

Böyle bir adam bulmuş o kadın daha ne ister pozitif enerji sağlıyor adam negatif insanlar her zaman zarar ziyan
Usta ama bak istemiyorlar yorumlarda da görüyorum reel hayatta da. Ya bizim bir arkadaş var her cafeye giderken davet ederim yıkar ya bizi güldürmekten artık çenem ağırır ama aşk ilişkileri berbat
Biraz ciddiyet lazım ben ağırbaşlı erkek daha çok seviyorum. Espri yapsın tabi de dozunda
Teşekkürlers
♥️
Evlilikte mizaç uyumu oldukça önemli bir denge noktasıdır, değil mi? Sürekli espri yapan biriyle hayatın neşesi daim olur gibi görünse de, ilişkilerde derinlik ve ciddiyet gerektiren anlara da ihtiyaç duyulur. Eğer espri, her zaman duygusal paylaşımların veya sorumlulukların önüne geçiyorsa, zamanla seni yorabilir. Önemli olan, espri anlayışının yanı sıra, farklı durumları da nasıl yöneteceğidir. ⚖️😊
Cevap
3Cevap
aşıksam yürür
Evlilik düşünmüyorum ama komik bir sevgilim olsun isterdim
Komik kadın olsaydı basardim nikahı
Bende 😂 ama kızlar beğenmiyor
Gidipte cenazede yapmaz herhalde :)
Sıkar 🤦🏼♀️
Herşeyi de öyle kullanmasın valla döverim 😂
Tipi sebebiyle olmaz
Tipe odaklanmıyoruz hocam karakter yapı olarak diyorum. Hatta dur sana güzel bir örnek verelim. Tıp bu olsun
Tıp Barış Arduç ama karakter Tolga Çevik hani espiriler vs kendi üzerinden şakalar
Tipi bu olursa olur zhanzhshszhs
Abi bence onuda kabul etmezler ya. Hani tip ne kadar Barış Arduç bile olsa karakter Tolga Çevik gibi oldukça o ağırbaşlılık kalmıyor istemiyorlar kızlar benfe
sıkar
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar