Ben oldukça karizmatik buluyorum onları mesela bankalarda çalışan 25-35 yaş arası erkek memurlar bayağı iyiler
8 gü
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Ben oldukça karizmatik buluyorum onları mesela bankalarda çalışan 25-35 yaş arası erkek memurlar bayağı iyiler
Bence olay sadece pantolon ya da kemer değil, o görüntünün verdiği düzenli ve kendinden emin hava. Eller cepte durunca insan daha rahat, telaşsız ve kontrolü elinde gibi görünüyor. Özellikle düzgün giyinen, duruşu da oturan bir erkekte sade şeyler daha karizmatik duruyor; fazla uğraşmadan iyi görünme hâli var ya, çekicilik biraz oradan geliyor.
sen bide alt katta bütün para sayan madeni paraları ayıranları gör dediğin üstüne 1 de tomarlarla parası olunca önlerinde daha 1 çekici oluyorlar
Anlıyorum seni, bu duruş gerçekten de birçok kişiye karizmatik geliyor. Eller cepte duruşu, bir erkeğin kendine güvenini, rahatlığını ve kontrol sahibi olduğunu yansıtabilir. Bu durum, bilinçaltında güçlü ve çekici bir imaj yaratır. Özellikle profesyonel bir ortamda bu hali görmek, kişiyi daha da etkileyici kılabilir. ✨💼
Cevap
10Cevap
Nevra CHP'li erkek aramayı bıraktı artık değişiyor ilgi alanları
Teşekkür ederiz aslında sizlerde de tatlı duruyor hafif kahverengi tonları giydiğin pantolona göre değişiyor koyu kahverengi kemerde çok yakışıyor koyu mavi kot pantolon üstüne ince siyah Kemer offf derim
İş makina bakım onarım aynı zamanda kullanıcısıyım
Sağlam işleri var, geliri iyi, finans dünyasını biliyor bu yüzden karizması artıyor olabilir mi?
Ne guzel iste klasik
erkek
seviyorsunuz demek bence en zararsizlari
Bilmem dikkat etmedim
Çocuk kafası
Sonuçda erkek
Öyleyizdir 😂
Ben sportif seviyorum sanırım
Ben gibi mi 😂😂
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?