Çiğ köfteciye gitmiştim. Çocuk marulu almak için içeriye girdi. Böyle kısa bir su sesi geldi. Sanki kısacık suya tuttu. Böyle olunca ben de çocuk gelince dedim ki yıkıyor musunuz dedim. O da bana üstündeki ne gibi duruyor dedi. Su dedi. Ben de dedim terslemene gerek yok. Sadece sordum dedim. O da terslemedim dedi. Bunun üzerine ben de neyse kalsın deyip çıkarken de müşteriye bu muamele edersen kimse almaz dedim. Sinirim bozuldu ya.
8 gü
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Boş yapmışsın, keşke haklarını savunacagin yerlerde savunsan, böyle bis seylerlerle savunduğunu sanmasan
Ama kötü bir şey demedim ki çocuk beni tersledi insan gibi soru sordum herkes diyor az bile demişsin
Anllattigina göre oda bir şey dememiş, onun iş stresi sıkıntılarını düşünsene, köy kendinizi yerine
Babanın oğlu mu o çocuk o da benim yerine kendini koysun.
Bu dusuncedek birine s.. iktir git satmıyorum sana bir şey derdim, keşke ben olsaydım o emekçinin yerinde,
Çocuğu çok emekçi olsa o marulu en azından bri suya koyup getirip insna sğalığını tehlikeye atmazdı senin haberin var mı marul kurdundan neler olduğunu hamilelerin bile bebek kaybettiğini sen muhalefet olmak için yazoyorsun babanın oğlu değilse o çocuk o dediğin küfrü de sana iade ediyoeum sana aynısını derler
Acayip boş birisin farkindamisin? Madem böyle cekincelerin var ne işin var dışarda yemek yemekte aramakta cigkoftecide, beyinsiz tezgahtaki marulu koysaydi soracakmiydin adamı bunu yikadinizmi diye, çiğ köfte alıyor, taze marula takılmış aptal 🤣🤣🤣🤣🤣
Çok terbiyesiz birisin o dediğin kelimeleri sana iade ediyorum yorumdaki herkes bana hak verdi sen vermesen de olur ötede konuş kendine kendine bildirim gelmesin bana hadi hadi 😃
Kendin hakkını savunamıyorsun ondan zoruna gitti 😄
Bir zoruma gitti bir gittiki 😭😭😭😭😭 burada seninle sidik yaristiriyor um🤣🤣🤣🤣 kendimi savunmama gerek görmediğim bir ülkede yaşadığım için...
Senin gibi cahiller cig koftecide savunur hakkını 🤣🤣🤣🤣🤣 başka yerde değil
İyi yapmışsın savunmuşsun alsın marulu kçına yaprak yapsın elinede mızrak alır al sana kabile çiğköftecisi
Herkes diyoe az bile demişsin, aslında senle gitmek lazımdı çok komik yazdığın sjsjsj
Valla benim cüsse yüzünden pek ters konuşan olmuyor o marulla beraber onuda yerim:))
Biri diyoe boş yapmışsın biri diyor az demişsin sence güzel konuşmuş muyum
Evet konuşmuşsun aferin kız sana 😀😀
Ya genelde dpnup kalıyorum da🥲
Zamanla geçecek bu büyüdükçe
Daha ne kadar büyüyücem 23 oldu
Daha dur 24 26 30 35 40 var Oho bende çok aşırı büyümüşüm 😀😀
Sen de hakkını savunabiliyor musun artık 😅
Ben her daim haklı modunda olanlardanım 😀😀
Haklı da olsan haksızlık yapanar çıkıyor ki zaten sjskks
Valla kuzum o yüzden hakkını her zaman savunmalısın
Teşekkürler önerilerin için
Rica ederim
Ama çok büyük olay bak sen :D :D hak yok ki ortada savunacaksın :D
Genelde donup kalıyorum
Dua etsin kavga çıkmamış
Kızım ya nasıl çıkartayım donup kalmadım en azındn
Kavga dediğin İlla tekme tokat değildir sözlüyle kavga olabilir
Erkeklerin sağı solu belli olmuyor bazıları tuhaf
Kesinlikle haklısın ama sonuçta sen de orada para verip bir hizmet bekliyorsun
Bazısı sinir hastası, Bazıları diyor boş yapmışsın bazıları diyor az demişsin sence nasıl
Genelde donup kalırım cevap veremem
Herşeyin ilki vardır çok güxel yapmışsın bence
Umarım aşarım ya bana dua eder misin
Sana muska bile yaparım kurtul diye
Muska mı sen büyücü müsün
İyi geceler 🤝👋👋👋
Ya çok merak ediyoeum korkmuyor musun 3 harfliler neye benziyor
boş ver akşam akşam üzerğne çekme bişey
Ya lütfen çok merak ettim bizim çevrede böyle şeyler yok
Bunları konuşmak Bunları anlatmak senin için kötü olur haberin olsun ona göre sor ona göre cevap alırsın Ama onların neye benzediğini nasıl birisi olduğunu nasıl konuştuklarını bunları sorma Çünkü bunları anlatılabilecek Veya anlatılarak senin anlayabileceğin durumlar değil
Olsun lütfen anlat
Bazı konular var anlatılır bazıları var anlatılmaz Onu demeye çalışıyorum sana
Olduğu kadar korkmuyor musun neye benzitorlar
Hiçbir şekilde korkmuyorum çekiniyorum ama neye benzediklerini tarih edemem Çünkü tarifi yok
Mesela nasıl konuşuyorsun onlarla dostun mu oldular
Onlarla konuşmuyorsun onlarla yazılarla konuşuyorsun yazı yazarak konuşuyorsun Ne istiyorsan tam tersini yazıyorsun onlar senin istediğin şekilde anlıyorlar
Mesela dışarıda peki insanların içinde iletişim nasıl kurarsın
Bunu da Anlatamam kusura bakma Çünkü bu çok farklı bir durum
Kime anlatıcam ki sadece merak ettim günlük hayatta onlar işine yarıyor mu diye sordum ne işe yarıyorlar
Kime anlatacağın ne yapacaksın ne edeceğim Bu anlamda söylemiyorum bu tarz şeyleri anlatsam bile Nasıl anlatacağımı bilmediğim için anlatmıyorum gün içerisinde beyninin içerisinde ikinci bir sen var gibi düşün
Peki kafanda birinin konuşması ne işe yarar ki ne faydası var?
O konuşan kişi işte normal konuşmuyor sana yol gösteriyor yön gösteriyor ve söylediği her şeyin doğruluk ve yüzde seksen beş yüzde 90'dır
Mesela ne konularda olabiliyor? Sınava girsen doğru cevabı da söyler mi bir bilgiyi unutursan hatırlatır mı?
Abart istersen o kadar da değil ama karşındaki insan iyi birisi mi Değil mi ya da sana karşı bir kötülüğü var mı yok mu bu şekilde bunları hissedebiliyorsun
İyi biri nasıl olur? Nasıl kişilerdir?
Yani belli özellikleri var mı biz de anlayabilir miyiz
Bilmiyorum ki
Çok enerjik insanlar iyi kalpli midir
Tabii ki de hayır
Bir insanın iyi oldupunu anlasan nolacak ki nikahına almayacaksan
Aslında senin için demiyorum ama bu özellik kötü kalpli birisinde olursa iyi insanları kullanabilie
Nikahıma almam ama hak eden birisine aşık ederim
Var zaten kötü kişilerde
Hakeden birisine aşık etsen nolacak ki o kısmı anlamadım
Yani sen mi enerji yolluyorsun o iyi kalpli kişiye aşık olması için
Muska büyü ile iştr seni başkasına ya da başkasını sana aşık ederim
Tamam da o kişi iyi kalpli birisiyse niye iradesine karışıyorsun ki
Yok ben işlem yapıyorum
Yani bırak istediğine aşık olsun zaten iyi biri
Karşısına kötü birisi çıkmasın dşye yapıyorum
Tamam da ona muska yapsan da iradesine karışıyorsun iyi biriyse severse bak bu kişi iyi kalpli diyip empoze de edebilirsin
Buna düşünce farklılığı denir
Yani direk iyi birisiyse onu ona aşık ettirmek için muska yapıyorsun peki mesela iyi kalpli arkadaşına iyi kalpli bir kızı aşık ettirdin sonra sen de o kıza aniden kalbin ısındı ve aşık oldun o zaman nolacak
Böyle bir şey olamaz çünkü bizde aşk duygusu genel olarak yok
Ama var ya çok değişik bir şey olur
Evet ama duygu olmadıgı için olmaz
Mesela sen nerde yaşıyorsun
Belki çok seversin olamaz mı çok değişik farklı gelen bir kız olsa sonuçta sen de insansın
Evet doğru
Aydındayım peki olursa öyle bir şey bir anda kızı sen de istersen o arkadaşını da aşık ettirmişsin o zaman nolacak
Bozup devam ederim
Bozsan neye yarar ki bazı duygular geçmez ayrıca o arkadaşının sevdiğine yan gözle baktığın için bu sefer sen kötü olacaksın
Hepsinin yolu ve çözümü var merak etme
Bir şey sorucam niye iyi kalpli arkadaşının iyi kalpli birisine aşık olması için işlem yapıyorsun ki bu seni yormuyor mu sonuçta enerji harcıyorsun
Bu işten çıkarın ne
Çıkarımı söylemem ama yoruluyorum evet ama güxdl bişey
Nasıl güzel bir şey
İstersen yazr bilirsin bana ister misin
Sen de aşağıdaki gibi özele davet etme lütfen burada da herkes özele çağırıyor
Sorduğun ve verdiğin örnekler pek hoş değil ve buradan anlatılacak şeyler değil kusura bakma
Sonuçta gizlisin seni kimse tanımaz ki o iyi arkadaşına işlem yapmanın neyi güzel bir şey
Evet en gizli hesabıma ama yine de bir şeyler anlatıyorum burada daha sonuçta En iyisi sen sorularını başkasına sor boş ver
Özellikle o soruları sormadım ki konu konuyu açınca sormak istedim o örnekler de öyle çıktı art niyetle sormadım yani nolacak 1 2 doruya cevap versen başkasını bulamam ki herkes bilmiyor
Bu ne boş bir muhabbettir ya
Sitede atom parçalamayı mı soruyorlar ne bekliyorsun?
Site zaten boş da, senin esnafla bu muhabbetin boşun da boşu
Bizde derdimiz var sanıyoruz
Hayatımı ne biliyorsun
Eksik bile demişsin kanka
Ne demem lazımdk
Ne alaka özel buradana yazılmıyor mu
Neyse by
Savunmuşsun
AZ bile demişsin çakala
Ne demem lazımdı?
Söv fkfkckc
Kızım ya