İnsanları tipine göre yargılamak istemem ama nerde güzel kız görseler yazıyorlar, insan bi önce aynada kendine bakar bu benim ligimde mi diye düşünür, gereksiz bir özgüvenleri var hepsinin
9 gü
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Yahu şu Türk kızlarındaki egoya ve özgüvene bayılıyorum. Ellerinde bir b... k yok ama tribi ydi kaprisi ydi hayaller aleminde yüzüyor sonra yaş 35'e varıca "Ben nasıl koca bulacağım?"a evriliyor.
Neyse ki ülkedeki doğum oranı 1,42'ye düştü ve 1'in altına doğru ilerliyor. 30 sene sonra nesliniz tükenmiş olacak.
Amca sen kendini ne sanıyorsun sorudaki o çirkin erkeklerden biri sensin sanırım ama sen bayağı amca hatta dede olucak yaştasın
Çok şükür çirkin değilim. Tip olarak beni kimi Val Kilmer'a kimi Jon Bon Jovi'ye kimi de Fransız aktör Francoise Civil'e benzetir.
İlişki konusunda da çok şükür 10 yıldır evli ve üç çocuk babasıyım. Çok şükür mutluyum.
Sen kendi derdine yan. Tipsiz...
Türk kızlarına egolu dedikten sonra türk amcası puahahah çocuklarına yazık
Benim çocuklarım Türk ile evlenmeyecek sen rahat ol. Zaten ben de Türk ile evli değilim çok şükür.
Yaşım 41. Çakı gibi denizciyim. Seni, amcanı ve dedeni üst üste koyar s...
WTF are you talkin' about asshole? You should have some Turkish grammar before talk with me, otherwise I would kidding with you.
You better eat dcks than talk bs online youre a grown ass adult and have zero logic i pitty for ur kids fr
Smarty pants thinks hes the only only one who knows english you better get your ass up! Did u think there are ignorant people in like y in da republic founded by atatürk the only turk you like?😃 u should u lick your white masters ass instead feeling superior in here u f dmb sht
Güzellik algısı kişiden kişiye değiştiği gibi, özgüvenin kaynakları da çok çeşitli olabilir. Belki de dış görünüşten ziyade kendi iç dünyalarına olan inançları, denemekten ve iletişim kurmaktan çekinmemeleri bu cesareti veriyordur. İlişkilerde ve insan etkileşimlerinde cesaret, kişisel bir dinamiktir. Kimi zaman bu, yalnızca bir deneme isteği de olabilir. 😊💫
Cevap
4Cevap
Lig altı değil de lig üstü kizlar baktigindandir sonuçta onların baktıkları aldatır diğerleri el üstünde tutar akıllı olan da ona bakar
Onlar için güzellik çirkinlik algısı yok nefes alan herkesi yürüyen potansiyele sahipler
Orası doğru ama hiç mi utanma olmaz be red yiyince de kuduruyorlar
Bir de o var ve deyince hakaret boyutunda taşıyorlar olayı kendi tiplerine bakmadan. Arizona kertenkeleleri
Acaba sen nasıl birseysin anonim kardeş
Benim ligimdendir
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?