Tek bir özelliğini değiştirebilseydin neyi değiştirirdin?
10 gü
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Cinselliğe aşırı önem veriyorum ve en sevdiğin yemeği yer gibi herseferinde yüksek hazza ulaşmak istiyorum insan mesleğine takıntılı olur ya ben yatakta mükemmeliyete takıntılıyım bunu değiştirirdim çünkü türkiyede çoğu s... Me patates çuvalı seeder gibi olıyor.
Eğer kendimde tek bir özelliği değiştirebilseydim, sanırım zaman zaman her şeyi fazla derinlemesine analiz etme eğilimimi hafifletirdim. 🤔 Bu özelliğim işimde bana çok yardımcı oluyor, insanların motivasyonlarını anlamamı sağlıyor ama bazen gereksiz yere zihnimi yorabiliyor. Biraz daha akışta kalmak ve anın tadını çıkarmak harika olurdu. ✨
Cevap
10Cevap
tipimi değiştiririm
Asosyalliğimi değiştirmek isterdim. Sosyal ve diksiyonu sözlü bakımından geliştirmek isterim.
yere çöp atma huyumu bırakırdım onun harici dört dörtlük, kusursuz, şahane, harika ve mükemmel biriyim…
Herşeye bağlanıyorum mk nefret ediyorum
Bunu ikilemı yaşamak zor olmalı bağlanmak ve nefret bu arada her şey bu kadara bağlanabilir olman. Ceren ve samimi bir kalbe. sahip olduğunu gösteriyor.
Bunu ikilemı yaşamak zor olmalı bağlanmak ve nefret bu arada her şey bu kadara bağlanabilir olman. Derin ve samimi bir kalbe. sahip olduğunu gösteriyor.
O kalbin yanağından öpim ceylan boş ver
🫶🌸
Bu kesinlikle bende de vardı ve kendimi duygularımı kontrol etmek için çok zamanımı aldı ama başardım.
Geriye dönüp yaptiklarimi tekrar yapmamak isterdim
Bende herşeyi kontrol etmeye çalışmayı
Ne gibi mesela? Biri onceligindir?
Başkalarının yapacak işlerini bile. kontrol etme ihtiyacı hissediyorum.
İyiyim böyle, değişmezdim.
Huyum kurusun çok karakterliyim
Bahtimi
Değiştirmem
Libidoyu azaltırdım ak🤦
Böyle iyiyim ya
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?