Kişilik & Karakter 1 sa Saçma sapan anlarda dil sürçmesi yaşadınız mı hiç 😭 ? Isabellle_ Takip Et Xper 6 Yaş: 20 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 03 Yapay Zekaya Sor Saatin kordonu diyeceğime saatin kondomu dedim hayat bitti 🤦 Saçma sapan anlarda dil sürçmesi yaşadınız mı hiç 😭 ? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
KayipPsikopat_3 Takip Et FenomenMaster Yaş: 28 1 sa Kişilik & Karakter konusunda 9,1b cevap paylaştı. Olmuşluğu vardır tabii daha o gün bayan kadını dedim mesala 😂😂 1 2 Yorumla Isabellle_ 1 sa Bayan kişisi vcndndnnd Yorumla KayipPsikopat_3 1 sa 😂😂😂 Yorumla
nordun_gadasi Takip Et Efsane Yaş: 36 , eic 31% 14 dk Kişilik & Karakter konusunda 20,3b cevap paylaştı. Ayıpsın hemen her zaman olur gadası 0 0 Yorumla
hannibal_lecter Takip Et Xper 5 Yaş: 25 , eic 100% 1 sa En kötüsü de dilin sürçtükten hemen sonra saçma sapan konuyu toparlamaya çalışırsın ya rezalett🤧 1 1 Yorumla Isabellle_ 1 sa Evet dvfbfn Yorumla
Ireminimm Takip Et Xper 5 Yaş: 26 , eic 100% 1 sa Is başvurusunda mülakatta alan yerine anal dedim :((((( 2 5 Yorumla Sadramazamibo 1 sa 🤣🤣 Yorumla Isabellle_ 1 sa Bdhrhrjrjrj senin daha kötüymüş Yorumla Sadramazamibo 1 sa Tepkileri ne oldu merak ettim😀 Yorumla Ireminimm 1 sa Berbattı sonradan farkettim o daha kötüydü Yorumla Sadramazamibo 1 sa Hımm sağlık olsun kanki Yorumla
qüneşinsahibi Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 100% 1 sa Kişilik & Karakter konusunda 391 cevap paylaştı. Ay onu bnde diyorm Allah kahretsin 2 1 Yorumla Isabellle_ 1 sa Vdhdnrj Yorumla
Byteknisyen Takip Et Guru Yaş: 23 , eic 100% 1 sa Kişilik & Karakter konusunda 1b cevap paylaştı. yani olabilir insanlık hali 1 1 Yorumla Isabellle_ 1 sa Sağol Yorumla
Selin_Skn Takip Et Master Yaş: 22 , eic 100% 1 sa Kişilik & Karakter konusunda 658 cevap paylaştı. Çok kötü bi his 1 1 Yorumla Isabellle_ 1 sa Evet Yorumla
magnacarta1215 Takip Et Guru Yaş: 39 , eic 100% 1 sa Bu nasıl bir dil sürçmesi 😂 1 4 Yorumla Isabellle_ 1 sa Heh gülde başına gelsin 🥲 Yorumla magnacarta1215 1 sa Allah korusun ya, o nasıl bir beddua😂 Yorumla Isabellle_ 1 sa Yanımda biri dese gülemezdik meselaa Yorumla magnacarta1215 1 sa Valla gülerdim ben🙈 Yorumla
Meltemzlfkr23 Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 98% 1 sa Bu foto ne ya 😀 1 1 Yorumla Isabellle_ 1 sa Ehehehhr Yorumla
Ummuttt Takip Et Master Yaş: 24 , eic 100% 1 sa Kişilik & Karakter konusunda 1,4b cevap paylaştı. Aklıma gelmedi ama olduğu zaman vardı 1 0 Yorumla
sohpetmuhabbett Takip Et Xper 7 Yaş: 31 , eic 100% 1 sa Daha kötüleride var 1 3 Yorumla Isabellle_ 1 sa Varmış Yorumla sohpetmuhabbett 1 sa Seninki masum kalmış😂 Yorumla sohpetmuhabbett 1 sa Banada kızın biri alakasız bişeye anal demişti ve konu apayrı yere gitmişti😂 Yorumla
Kadınsıahmet Takip Et Guru Yaş: 52 , eic 90% 4 dk Kişilik & Karakter konusunda 1,6b cevap paylaştı. Bazen olur dil şürtüşmesi 0 0 Yorumla
Benikaalealma Takip Et Guru Yaş: 50 , eic 100% 1 sa Kişilik & Karakter konusunda 382 cevap paylaştı. İyi demissin anlasin karşıdaki de 0 0 Yorumla
MawiTech Takip Et Guru Yaş: 109 1 dk Kişilik & Karakter konusunda 684 cevap paylaştı. hehe çok komik özürdilerim güldüm biraz :) 0 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) 1 sa Naptın kanka 🤣🤣 0 3 Yorumla Isabellle_ 1 sa Hayat bitti 😪 Yorumla Cevap sahibi 1 sa Sağlık olsun ya. Bişe dediler mi? Yorumla Isabellle_ 1 sa No Yorumla
eyup110111 Takip Et Yoda Yaş: 26 1 sa evettt 0 3 Yorumla eyup110111 1 sa kafa nerdeyse artık :D Yorumla Isabellle_ 1 sa Ya ayıp ama Yorumla eyup110111 1 sa ayıp olan ne :D Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
20Cevap
Olmuşluğu vardır tabii daha o gün bayan kadını dedim mesala 😂😂
Bayan kişisi vcndndnnd
😂😂😂
Ayıpsın hemen her zaman olur gadası
En kötüsü de dilin sürçtükten hemen sonra saçma sapan konuyu toparlamaya çalışırsın ya rezalett🤧
Evet dvfbfn
Is başvurusunda mülakatta alan yerine anal dedim :(((((
🤣🤣
Bdhrhrjrjrj senin daha kötüymüş
Tepkileri ne oldu merak ettim😀
Berbattı sonradan farkettim o daha kötüydü
Hımm sağlık olsun kanki
Ay onu bnde diyorm Allah kahretsin
Vdhdnrj
yani olabilir insanlık hali
Sağol
Çok kötü bi his
Evet
Bu nasıl bir dil sürçmesi 😂
Heh gülde başına gelsin 🥲
Allah korusun ya, o nasıl bir beddua😂
Yanımda biri dese gülemezdik meselaa
Valla gülerdim ben🙈
Bu foto ne ya 😀
Ehehehhr
Oral yaparken Dilim Sürçtü, Ve puku yedim 😂
Aklıma gelmedi ama olduğu zaman vardı
Daha kötüleride var
Varmış
Seninki masum kalmış😂
Banada kızın biri alakasız bişeye anal demişti ve konu apayrı yere gitmişti😂
Bazen olur dil şürtüşmesi
Görsele bittim 🤣🤣
Sende baya pot kırmışsın
İyi demissin anlasin karşıdaki de
bu hale mi getirdiler seni :)
hehe çok komik özürdilerim güldüm biraz :)
Kondomu sen mi tajacan ben mi derdik xd
Cok gecmis olsun anlatmaya gerek yok 😉
Kondomla ne işin var😂
Naptın kanka 🤣🤣
Hayat bitti 😪
Sağlık olsun ya. Bişe dediler mi?
No
evettt
kafa nerdeyse artık :D
Ya ayıp ama
ayıp olan ne :D
Puhahah