Hâlâ beni ezikleyen arkadaşın etkisinden çıkamadım anlaşılan😅🥳 ama bence bunu yapan insanların psikolojik sorunları var. Azıcık yazın da ben de kendimi avutayım.. Deli deyin, tırlatmış manyak, golgicsimciği falan deyin onlara🥳

Hâlâ beni ezikleyen arkadaşın etkisinden çıkamadım anlaşılan😅🥳 ama bence bunu yapan insanların psikolojik sorunları var. Azıcık yazın da ben de kendimi avutayım.. Deli deyin, tırlatmış manyak, golgicsimciği falan deyin onlara🥳

Cevap
13Cevap
Özgüven eksikliği, sende olanı isteme arzusu yeter
Bu bir ihtiyaç değil bu basit ve karaktersiz insanların ortak özelliği
Ezik oldukları için neden olacak.
İnsanların söylediklerinin üzerinde etki etmesine izin verme. Densiz, kendini bilmez, saygısız insanların sana veya hakkında söyledikleri sinek vızıltısından farksız değildir, kulak asma. Soruna gelince, bir başkasıyla dalga geçenler, aşağılık veya büyüklük kompleksinden kaynaklanıyor… ya da common sense eksikliğinden
Harika😅🥳 çok tak adım ama yani söyöefikleirne sinirlendim biraz
Sinirlenmen normaldir, özellikle yakın bir arkadaşından geldiği için 🌸🤍
1- cahil, 2- kibirli, 3- kıskanç, 4- mutsuz, 5- icinde bulundugu ortamin karakteriyle yetismis gelişmeye kapali bir ahmak, 6-haset, 7- narsist, 8- birine yaranmak icin etrafındaki potansiyel rakibi bu sekilde eleyebilecegini zanneden bir... 9- ... 😄 ekle ekleyebildigin kadar..
ozguven eksikligi sahit oldugum bi olay var cevresindekilerin babasiyla dalga gecen bi tanidigimi kendi babasi hic sevmiyor deger vermiyor asagiliyordu ama kimin babasini gorse tipiyle isiyle dalga geciyordu yarim akilli tam ne eksik goruyorsa o taraftan vuruyor karsindakini
Hiç kaale bile almam öylelerini. Sen niye hala içinde tutuyorsun🙄
Bilmem sinirlendim işte😅🥳
Birgün sende onla dalga geçersin ödeşmiş olursunuz:))
Hala soruyordun maşallah valla 😁
Doladım dilime artık😅
Bu bir ihtiyaç olamaz. Psikolojik bir saplantı ve sapkınlık belşrtididir bu.
Yetersizlik hissi gayet açık bir şekilde bundan çıkagelen bir durumdur bu
Ya kendine kızıcana size kızmış mesele sizde değildiniz o an bi patlama olmuş işte o kadar
Kendi ezikliğini başkalarının üzerine atma isteğinin bir tezahürüdür
Aşağılık kompleksi olabilir. Kendini başkalarından üstün gören kişiler çocukken hep aşağılanmıştır. Başka insanlara kötü davranarak egolarını tatmin ederler ve geçmişin acısını çıkarırlar.
Çekemiyorlar o yüzden
Can sıkıntısı
Kendi aşağılık kompleksleri
Kendini bir şey sananalra bir darbe
Dalga geçeni görmedim, görmeyeyimde hiç...
Tamamen yanlış davranış
Dalga geçme huyum yok
Burada yapıyorum bazen eğlence işte
Psikolojisi sağlam insan yok ki
Ezikliği kapatma
Dalga geçmem..
Dalga geçmem
Egitimsizlikten
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Dalga geçme davranışı genellikle kişinin kendi içindeki eksiklikleri, özgüven sorunlarını veya kontrol ihtiyacını yansıtır. Başkalarını küçümseyerek kendilerini daha üstün hissetmeye çalışırlar. Bu, aslında bir güçsüzlük belirtisidir ve senin değerinden hiçbir şey eksiltmez. Sen kendi kıymetini bilen güçlü bir insansın. 💪✨