Yoksa tam tersi bir tavra mı sahipsiniz?

(Argo yasak!) Teşekkürler.
Yoksa tam tersi bir tavra mı sahipsiniz?

(Argo yasak!) Teşekkürler.
Cevap
13Cevap
Ediyor tabii ama maskeli depresyon veya kişilik bozukluğu varsa anlaman zor
Kesinlikle
Öyle işte
İnsanları bilmem, kalbimde ne varsa yüzümdedir benim.
Yaşam içinde edindiğim maskelerim daha çok kapanmamış yaralarıma ait zira; insanlar dert ve sıkıntıdan bu kadar muzdaripken bir başkasının derdiyle samimi şekilde ilgilenemedikleri gibi genel olarak üstünkörü dinleyip geçmeyi yeğlerler.
Anlık yaşadığım duygu durumlarını gerek gözlerimde gerekse yüzümde göstermekten çekinmem.
Sen benim erkek versiyonum olabilirsin 😀
Mazallah :D
Niye öyle diyorsun 😀
Bana benzemeni istemediğim için, ömrün tarumar olmasın diye
Aha teşekkür ederim. Kimsenin olmasın.
Ama bir konuyu açar mısın dediklerinde sence kendimi gördüm 😀 Açılım getirmiş tarzın tıpkı ben.
İyi olmak isteyen herkesin genel olarak tavrı bu, bir başkasına yük olmamak gayesi yani. Demek iyi insansın :D
Orasını Allah bilir. Sadece açılım getirme yönünün/tarzının bana benzediğini hissettim. 😀 seni erkek versiyonum olarak ilan ediyorum.
Bence senin bi erkek olasın var gibi :D
Yok 😀
Anlamadım sen. Yani açılım konusunda benzettiğim bir tarafın var. Ben kadınım sen erkek. Bu yüzden erkek versiyon deniliyor. Bir daha açıklama yapamayacağım. Anladığını düşünüyorum 😀
En başta da anlamıştım, latife ediyorum :D
Süper o zaman 😀
:)
Ya ben şahit oldum sinirlendiğini belli etmiyordu demek ki isteyince belli etmiyorlar
Tehlike 😀
Evet ediyor abla Çünkü insan ister istemez hissettiğini yüzüne vurduruyor bu sanırım elimizde olan bir şey değil evet bazı insan saklayabiliyor ama zannetmiyorum pek uzun süreceğini
bence istwr istemez insan olan herkes anlar mutluysa veya mutsuzsa beden dilinden bile anlaşılır
😀 evet kimisi çekiniyor gibi
Bu argo yasaktır niye yazıyorsun? İtici geliyorsun
Rahatsız oluyorsan. Soruya gelmeye bilirsin. Sebebi beni alakadar eder.
Kızma egoist😂 kızdırayım dedim az
Bıktım gizli üyelerden 😀
Evet ederler.
Bazen gizleyebilsem de bazen belli oluyor
Sese yansıyor daha çok
yüzümden asla anlaşılamaz duygusal modum
Argo yasak :D
Edebilir evet
Tam tersi olur
Ben duygularımı belli ederim.
Ederim.. Etmeyen de vardır mutlaka..
Herkes edemez
Bence evet
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Evet, insanlar çoğu zaman duygularını yüzlerinde istemsizce belli ederler. Özellikle mikro ifadeler dediğimiz çok kısa süreli tepkiler, gerçek duygularımızı ele verirler. Ne kadar saklamaya çalışsan da, beden dilin ve yüzün çoğu zaman iç dünyanın aynasıdır. 🎭 Bu nedenle, bazen "maskeni unutmuş" gibi hissetmen çok doğal. Duygularını açıkça ifade eden biri olman samimiyetini gösterir. ✨