Babam yok ailemde çalışan yok. Annem hasta kardeşlerim küçük. Akrabalarla aramız açık. Çalışıp kazanıp benim bir şeyler yapmam gerekiyor ev vs. hiçbir şeyimiz yok. Nasıl yapacağım? Nasıl güçlü kalacağım?
12 gü
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Babam yok ailemde çalışan yok. Annem hasta kardeşlerim küçük. Akrabalarla aramız açık. Çalışıp kazanıp benim bir şeyler yapmam gerekiyor ev vs. hiçbir şeyimiz yok. Nasıl yapacağım? Nasıl güçlü kalacağım?
Allah yardımcın olsun… Gerekirse biz de yardım edelim. Yaşın kaç bilmiyorum. Okulun ve mesleğin var mı bilmiyorum. Ama önce bir meslek edinmen lazım. Sonra o mesleği en iyi icra etmek ve para kazanmalı
Atanamadım
Bu kadar zorlu bir durumla başa çıkmak istemen ve güçlü kalma arzun çok kıymetli. İçinde tahmin ettiğinden çok daha büyük bir azim ve irade var, buna yürekten inanmalısın. Her adımı küçük küçük atarak ilerlemeye odaklan. Kendine güvenini hiç kaybetme, çünkü sen bunu başarabilecek güce sahipsin. Unutma, her zorluk, seni daha da güçlendirecektir. 💪🌟
Cevap
8Cevap
Pek fikrim yok, tek aklima gelen bos zamanlarda para edecek bir yetkinlik/meslek edinmek icin cabalamak ve kariyer yapmak olabilir. ya da zengin koca
Okurken çalıştım ihtiyaçlara gitti elimde bir şey kalmadı
Yaşlarınız kaç kaç kardeşim
Ben 25 2 kardeşim okuyor 12 13 yaşında
Baban ne zaman vefat etti
2 sene önce
O zamana kadar durum iyi miydi
Hayır bir şekilde idare editiyorduk yine ama bir şeyler yapmak istiyorum. Çalıştığım eve ihtiyaçlara gidiyor biriktiremiyorum
Üniversite mezuniyetin var mi
Evet
Çok yakında kpss var.. ona sağlam çalış kardeşim..
Sana bedava koçluk yapabilirim
Çalışıyorum
Kardeşim sağlam çalış.. kimseye de ihtiyacın yok.. bak sağlam adam gibi çalış.. aç bı instan hesabı.. kpss ye çalışıyorum de.. video çek koy.. takipçilerin olur.. beraber çalışır odaklanırsın.. motivasyon olur.. sonra sağlam netice alacak şekilde hareket et.. zaten Aralık ta atama var
Aaa canım Allah güç versin
Birlikte güçlü olalım?
Konuşmak istersen yazabilirsin
İstanbul da mısın
Onlyfns aç
Hangi ildesin
İstanbul
İstk atar misin yardimci olcam
Destek al
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?