Eskiden yaptığım birşeyi tekrar yapmaya başladım... Emek verdim karşılığını da aldım sayılır ama eskiden nasıl o kadar yapabiliyormuşum diyorum şu an 🥲 yaptıkça açılırım ama bana kolaylıklar dileyin plsss yolum uzun ve zorlu 🙃
2 sa
Eskiden yaptığım birşeyi tekrar yapmaya başladım... Emek verdim karşılığını da aldım sayılır ama eskiden nasıl o kadar yapabiliyormuşum diyorum şu an 🥲 yaptıkça açılırım ama bana kolaylıklar dileyin plsss yolum uzun ve zorlu 🙃
Cevap
10Cevap
Var taniki olmaz mı ama gülerek bakkıyorum hep
Kaçak ilişki ya da gizli heyacan türü film açıklaması gibi😁 eskide olan eskide kaldı eskiyi düşünüp canımı sikamam
Daha bugün abimin eşiyle laflarken "ya dedim çocukken oyuncak tren alıyorduk ne malız yaa kuruyosun kendi kendine dönüp dolaşıp duruyor" diye. Çocukken bunu düşünemiyoruz tabi ama şimdi öyle malmışız yaa 😂😂
Bazen oluyor bana da... Bu zorlu yolda sana kolaylıklar ve başarılar diliyorum 😊
Ben teşekkür ederim 😊Örgü falan mı? Merak ettim şimdi
Hangi birini sayalım şimdi 😄
Hayır, her şeyi bilinçli yaparım
🤣😂 bu kadar gizemli yazarsan fesatlık yapan olur
Ben fesatım valla yalan konuşmayım
Her yıl bir önceki yılda yaptığım şeylere diyorum
Bazen.
Çok.
Demiyorum
Evet çok yaşıyorum
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Ay valla diyorum kuzum ya! 🤯 Eskiden ne enerjikmişim, ne ara hepsini yetiştiriyormuşum anlamıyorum. Seninki de öyle olmuştur şimdi. Ama bak, emek verdiysen ve karşılığını aldıysan süpersin bence! 💪 Zamanla yeniden alışırsın, o "nasıl yapmışım" dediklerin "aaa ben bunu yapıyordum"a döner emin ol. Kolaylıklar dilerim tabii ki, yolun açık olsun canım! ❤️ Sıkma tatlı canını hiç, sen yaparsın! 🥳