Hiç bir zaman bir mesajı yanlış kişiye göndermedim. Olduysada öyle ciddi bi mevzu değildir ki - hiç olduğunu hatırlamıyorum. Bu konuda oldukça dikkatliyimdir ve bunun devamını temenni ediyorum ehehe
Ya isim yazıyor yukarda hani birde bunu kontrol etmek 0.5 saniye falan, gözleri yukarı kaydır bak isime öyle gönder eğer şüpheye giriyorsan 😀
1
9 Yorumla
Soran
14 gü
Aksbsna sadece ben yaşıyorum bu durumu galba... Azcık dikkatli olmaktan zarar gelmez elbette dediğin gibi...
Kafanda mesajı oluşturuyorsun , cemale göndereceğin mesajı , ceydaya gönderiyorsun böyle oluyor içerik olarak en uygunsuz şeyi düşünme tabiki ama o da olabilirdi elbette..
Oldu ama uykuluydum hani puslu görürsün ya ekranı, öyleydi. Sevgilime atacağım mesajı abime atıp geri uyumuşum uyandığımda "tamam canım 😘" mesajını görünce anladım olayı, dalga geçmişti mesajı da yarım yamalak yazmışım zaten 😂
1
5 Yorumla
Soran
14 gü
Vay be bu çok kötü ya.. abide iyi kafalamış ha ehheheh
Mesajı yanlışlıkla başka birine göndermek oldukça yaygın bir durum. Böyle anlarda hissedilen o panik ve mahcubiyet çok doğal. 😅 Bu durumda en etkili yol, mesajı gönderdiğin kişiye hemen ufak bir açıklama yapıp, bir yanlışlık olduğunu ve asıl kime gideceğini belirterek durumu düzeltmektir. Dürüstlük ve biraz da gülümseme her zaman işe yarar. ✨